agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładny, ale chyba na zime się nie nadaje

mialam na mysli raczej taka angielska zime, bo centralnie czasem w zimie mam taka pogode jak wczoraj :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam na mysli raczej taka angielska zime, bo centralnie czasem w zimie mam taka pogode jak wczoraj

Chyba, że tak.
Bo już sobie wyobraziłam -20 stopni i płaszczyk :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba, że tak. Bo już sobie wyobraziłam -20 stopni i płaszczyk :D

nie no, przy -20 to bym z domu nawet nie wychodzila :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no, przy -20 to bym z domu nawet nie wychodzila

a ja biedna musiałam :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja biedna musiałam

:rotfl:
to bylo w zimie az tyle na minusie?
masakra :/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to bylo w zimie az tyle na minusie? masakra :/

no ostatnie zimy sa dosyć mroźne tutaj :P
i śniegu całkiem sporo zalega :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ostatnie zimy sa dosyć mroźne tutaj :P i śniegu całkiem sporo zalega :P

a ja sie cieszylam, ze mialam caly tydzien snieg :P
mmaryjka
mmaryjka
  19 lipca 2011

właśnie przyszła moja paletka sleeka. pigmentacja cieni mnie po prostu zabiła, a dodam, że je roztarłam. za tak śmieszną cenę.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo zaplacilam punktami ktore dostaje na karte z bootsa za robienie zakopow :PP

a ta nowa lusterkowa karte z superdruga masz? bo ja mam :mrgreen:
punktow na bootsie to juz mi sie uzbieralo uhhhh zazwyczaj za punktu wlosy regularnie farbuje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozostaje mi wybulić 3 dychy za jeden

ile? :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to bylo w zimie az tyle na minusie? masakra :/

w zeszla zime w Polsce dochodzilo nawet do -30 :tak: przyjechalam po 5 latach do Polski i taka niespodzianka, snieg do pasa :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja sie cieszylam, ze mialam caly tydzien snieg :P

u Pauli w Gloucester wczoraj padal snieg :ninja:

massacre
massacre
  19 lipca 2011
MAM KUPON NA 40% ZNIZKI DO BANANA REPUBLIC I GAPA :w00t:

obiecalam sobie, ze nic nie kupie :ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 lipca 2011
massacre
massacre: a ta nowa lusterkowa karte z superdruga masz? bo ja mam punktow na bootsie to juz mi sie uzbieralo uhhhh zazwyczaj za punktu wlosy regularnie farbuje

nie mam, ale musze zalozyc :D
ja zazwyczaj sobie rzeczy kupuje - od kiedy mam karte kupilam depilator z brauna (silk epil 7 bodajze), szczoteczke z oral b (5000), lokowke, suszarkoszczotke (nie wiem ,ak to nazwac :rotfl:) albo po prostu kosmetyki :P
farbe do wlosow, ktorej uzywam kupuje w home bargains, bo jest o 2.5 funta tansza niz w bootsie (nie bede placic wiecej za ta sama rzecz, byleby ja w bootsie kupic)

massacre
massacre: w zeszla zime w Polsce dochodzilo nawet do -30 przyjechalam po 5 latach do Polski i taka niespodzianka, snieg do pasa

ja zazwyczaj w polsce co roku jestem, ale akurat zime omijam :D

massacre
massacre: u Pauli w Gloucester wczoraj padal snieg

a nie mowilam, ze zimno jak w zimie bylo :rotfl:
massacre
massacre
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie mowilam, ze zimno jak w zimie bylo

no jest, pisalam wczesniej, jak sie zastanawialam czy kupic Pixie playsuit... stwierdzilam, ze predzej kozaki i kurtka mi sie przyda :ninja:

a my jeszcze mamy zabukowany dluzszy weekend za tydzien w Devon, mlody zostaje z opiekunka, a my jedziemy. Sie pochlastam jak spedzimy wolne w pubie albo hotelu :zonk:

massacre
massacre
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zazwyczaj w polsce co roku jestem,

niestety nie mam po co jezdzic do Polski :)