massacre: wiem, ale co zrobisz? ja bylam szczesliwa ze wrocil do domu w jednym kawalku, kilka lat temu mielismy kotke, jakis skuwysyn wyrzucil trutke na lisy i wszystkie koty poumieraly nagle sie tak pusto w ogrodku zrobilo :/ :C
Mi kiedys jakas ruska ukrdla kota z mojego podworka... (recenzja sasiadki
)
Potem na nieuzywanym parkingu, jakies 20 minut od mojego domu zobaczylam podobnego kota i bylam pewna ze to On. Zaczelam plakac, wolac, a okazalo sie ze to nie On :( Od tamtego dnia palam nienawiscia do Ruskich :P
massacre: giftami z 99p store albo primarka
Ja kiedys kotkom kupilam w Pennysie obrozki swiateczne, czerwone (blyszczace
) z dzwoneczkiem :D 5 albo 4 euro kazda :D Kotki nie byly zadowolone z obrozek (nie lubia generalnie) ale wygladaly slicznie :D
Lubie tanie prezenty z w/w sklepu :D
Kuzynowi, co jeszcze rosnie, tez jakies ciuchy kupowalam, bo i tak zdziera na drzewach kolo domu. (12 lat teraz bedzie miec
). Kiedys kupilam mu bluze z jakims tam Wrestlingowcem (przeplacilam, chyba z 12 euro kosztowala
) ale tak sie cieszyl, ze sie poplakal. Nosi ja do dzis, choc teraz wyglada jak stanik na Nim.
I nie wszystkie ciuchy maja ciulowe (teraz sie troche zgorszyli) ale jakies 4-5 lat temu kupilam koszulke za chyba 3 euro, z bawelny, ladna. Mam ja do dzis i wcale nie wyglada az tak staro.
To samo ze skarpetkami. Kupilam chyba 6 par, 100% bawelny (i to nie tej chinskiej, co jest sliska i wydaje sie byc z gumy, tylko najczystsza bawelna ) za jakies 3 euro i rowniez mam do dzis. Nie moge
znaleźć w ZADNYM sklepie tak dobrych skarpetek (w Pennysie i Dunnes Storze juz tez nie ma :( ) a ja uczuleniowiec na inne materialy, nie zaloze nic innego (chyba ze jest na prawde bardzo ladne). Mama mi juz podstawiala jakies skarpetki niby 100% bawelny, chyba 20zl para, ale i tak byly ''sliskie''.
Moja ciotka natomiast wielbi sie w stanikach po 3 euro, tych chinskich. Ma tak male cycki (nie ma cyckow w ogole), ze jak idzie to Triumfa (tylko tam moze
znaleźć tak maly rozmiar) to buli stówe czy dwie, a o dziwo te chinskie na nia pasuja.