agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I sobie bluzeczkę przerobiłam, o! :D

poka :w00t:
adra1992
adra1992
  17 lipca 2011
massacre
massacre: jak na primarka to ci powiem, przeplacilas moja droga i to sporo

To, to nic :lol2: Popatrz na Polaków sprzedajacych takie buty. Kupuja na promocjach a potem ceny daja z kosmosu.

Tego typu buty (tyle ze rozowe i nie z gumy a jakiegos dziwnego materialu) kupilam za 3 euro na promocji. Na stonie kosztuja 99zl !! Nie wiem co za idiota kupilby taki kicz za stówke (za stówe to ja kupilam sandalki na obcasie z prawdziwej skóry z lasockiego w Polsce, a nie jakis gumowy kicz)
adra1992
adra1992
  17 lipca 2011

Tak czytajac opisy tego typu butów, znalazlam : ''PRZEDSTAWIAM JEDYNE W SWOIM RODZAJU CZÓŁENKA ZNANEJ I RENOMOWANEJ FIRMY ATMOSPHERE.'' :lol2:

asiulcia1
asiulcia1
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

prosta spódnica koralowa z kieszeniami i wysokim stanem i kilka bluzek bokserek : ciemno niebieską, niebieską, miętowa i białą
SchwarzeFlamme
SchwarzeFlamme
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poka

jestem odcięta od aparatu foto, jak bd mieć jakieś zdj to wrzucę.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ''PRZEDSTAWIAM JEDYNE W SWOIM RODZAJU CZÓŁENKA ZNANEJ I RENOMOWANEJ FIRMY ATMOSPHERE.''

chyba sobie zartujesz :Crylol: :crylol: :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 lipca 2011

chyba sobie kupie ten pierscionek :ziober2: z lipsy

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

adra1992
adra1992
  18 lipca 2011
massacre
massacre: chyba sobie zartujesz

Nie zartuje :crylol:

massacre
massacre: chyba sobie kupie ten pierscionek z lipsy

Sliczny :zakochany:
Ile takie cudo ? :D
adra1992
adra1992
  18 lipca 2011

Mi sie ten podoba :zakochany: Mam slabosc do kotów.
Ale nie widzialam jeszcze podobnego w zadnym sklepie ani zwyklym ani jubilerskim

Moja mama miala pierscionek a'la tygrys, ale oczywiscie jej zgubilam -.-

massacre
massacre
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sliczny Ile takie cudo ? :D

wyobraz sobie ze tylko £10 !!!!!!!!!!!!!
www.lipsy.co.uk

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi sie ten podoba Mam slabosc do kotów. Ale nie widzialam jeszcze podobnego w zadnym sklepie ani zwyklym ani jubilerskim

slodki, nie pasowalby do mojego stylu, jest taki niewinny :zakochany:
koty tez lubie, wiesz jaka tragedie przezywalam jakies 2 tygodnie temu, jak moj zniknal na 2 dni?

massacre
massacre
  18 lipca 2011

i ten playsuit mi sie podoba, £45 ale z kolekcji Pixie :)

choc patrzac za okno, to se chyba kurtke kupie i kozaki - takie kuwa lato :zonk: :C

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie widzialam jeszcze podobnego w zadnym sklepie ani zwyklym ani jubilerskim

na allegro widziałam takie, jeśli korzystasz.
adra1992
adra1992
  18 lipca 2011
massacre
massacre: wyobraz sobie ze tylko £10 !!!!!!!!!!!!! www.lipsy.co.uk

W dublinie chyba nie mam czegos takiego :woot:

massacre
massacre: slodki, nie pasowalby do mojego stylu, jest taki niewinny koty tez lubie, wiesz jaka tragedie przezywalam jakies 2 tygodnie temu, jak moj zniknal na 2 dni?

Mi tez w sumie do niczego nie pasuje, ale to dla mnie nie wazne :D
Ja mojego malego Danoncia szkolilam zeby nie wychodzil na podworko. Rozpieszczalam go, nawet sam nie chcial wychodzic. Do czasu, az wyjechalam do Irlandii i mama sie z nim rozprawila :D Teraz jak wychodzi z domu to wraca po tygodniu albo dwoch caly brudny (a zre karme kotom sasiadow) wiec nawet glodny nie jest. A pomyslec, ze to byl mój maly tygrysek, ktory nawet na balkon beze mnie nie wychodzil!!
Tesknie za moimi kociakami :smutny: A Ty masz swoje w Anglii, czy tez w Polsce?

massacre
massacre: i ten playsuit mi sie podoba, £45 ale z kolekcji Pixie :)

Ladny, choc nie na mnie :D Nie ta sylwetka :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: na allegro widziałam takie, jeśli korzystasz.

Nie korzystam, srednio ufam internetowym sklepom, a i przymierzyc by najpierw pasowalo. Ale dzieki :)
massacre
massacre
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W dublinie chyba nie mam czegos takiego

masz od 2009 :ziober2:
http://www.dundrum.ie/stores/lipsy/

Konto usunięte
Konto usunięte: A Ty masz swoje w Anglii

tak :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mojego malego Danoncia szkolilam zeby nie wychodzil na podworko.

ja mojego nie musialam szkolic, jest tak leniwy, ze ledwo z lozka schodzi, sztachnie sie do miski, nazre i z powrotem juz nawet nie ma sily, wiec zahacza o kanape i tam sie kladzie :lol:
wychodzil tylko na dach powachac kwiatki i popatrzec na przyrode, dlatego jak zniknal na 2 dni to byl to dla nas szok! jak wrocil to chyba z godzine siedzielismy i wyciagalismy z jego siersci rzepy, podrapany byl, z okiem polprzymknietym...
ale juz jest dobrze, poza tym musial chyba od czlowieka jakiegos wpiedol dostac, bo przez pierwsze dwa dni tak sie nas bal, spiedalal nie dawal sie w ogole glaskac - na szczescie wszystko wrocilo do normy i znowu lezalby na nas 24h :swir:

adra1992
adra1992
  18 lipca 2011
massacre
massacre: dundrum

To juz wiem gdzie zachacze na kolejne zakupy, dzieki :D

massacre
massacre: musial chyba od czlowieka

Czlowieka? Nie wolno tu przeklinac, wiec nazwe tylko istota bezduszna.

massacre
massacre: rzepy, podrapany byl, z okiem polprzymknietym...

:(