agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo on nie mowi po walijsku

to dipa z niego nie walijczyk :lol: kumpel jest z RPA i mowi po angielsku z tym swoim smiechowym poludniowoafrykanskim akcentem i mowi po walijsku! w zwiazku z tym ma wiecej ofert pracy niz ja! :martuska: :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: a w szkole to wiadomo,

mojego kumpla Anglika rodzice wyemigrowali do Aberdeen, mial ciezkie dziecinstwo, za angielski akcent mial regularny wpiedol, jak dorosl to wrocil do anglii i teraz zaciaga szkockim :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: A dziękuję

zazdroszcze, ja musze byc opalona (a niestety zima nie chodze na solara) bo jak nie jestem to jestem koloru sinego :|

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  16 lipca 2011
massacre
massacre: zazdroszcze, ja musze byc opalona (a niestety zima nie chodze na solara) bo jak nie jestem to jestem koloru sinego :|

Ja chodziłam na solarium chyba ok. pół roku, doszłam już do momentu 15 minut 2 razy w tygodniu, a i tak nie byłam ciemna :mrgreen: Taka cera no i problemy zdrowotne, chociaż teraz chyba łatwiej się opalam. Ale nie siedzę zbyt wiele na dworze, bo źle znoszę upały :/ Chyba, że w jakimś egzotycznym kraju, gdzie klimat jest inny i można śmigać w samym bikini :ziober2:
massacre
massacre
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w jakimś egzotycznym kraju, gdzie klimat jest inny i można śmigać w samym bikini

Chciałabym w takim mieszkać :zakochany:
Co rano pływalabym w oceanie, miałabym domek z widokiem na piaszczysta plaże i palmy a co weekend pływalabym jachtem pijac drinki z parasolka karmiona winogronami i wachlowana przez przypakowanych slugusow ubranych jedynie w białe przepaski na biodrach :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 lipca 2011
massacre
massacre: to dipa z niego nie walijczyk kumpel jest z RPA i mowi po angielsku z tym swoim smiechowym poludniowoafrykanskim akcentem i mowi po walijsku! w zwiazku z tym ma wiecej ofert pracy niz ja!

jaka normalna osoba z wlasnej woli chce sie uczyc smieciowego walijskiego, ktory jest na wymarciu :rotfl:
i brzmi jak ksztuszenie sie kawalkiem chleba :P

massacre
massacre: mojego kumpla Anglika rodzice wyemigrowali do Aberdeen, mial ciezkie dziecinstwo, za angielski akcent mial regularny wpiedol, jak dorosl to wrocil do anglii i teraz zaciaga szkockim

moze trafil na psycholi jakis, albo takie po prostu nienormalne miasto :woot:
ChicaBombb
ChicaBombb
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja musze byc opalona (a niestety zima nie chodze na solara) bo jak nie jestem to jestem koloru sinego :|

tez chetnie bym sie nie opalala, ale tez jestem jakos dziwnie blada;/ Dita Von Teese ma super karnacje:zakochany:
massacre
massacre
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: brzmi jak ksztuszenie sie kawalkiem chleba :P

:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: moze trafil na psycholi jakis, albo takie po prostu nienormalne miasto

nie wiem.. Szkoci to rasisci, a Angoli to nie znosza. W Aberdeen nigdy nie bylam, wiec nie wiem co tam sie dzieje :)

massacre
massacre
  17 lipca 2011

W koncu kupilam zmywacz :lol: badziewny jakis, chociaz dobrze mi czerwony zmyl, za pierwszym razem co sie rzadko zdarza.

dla mojego mezczyzny t-shirt Superdry, dresy dlugie Mckenzie i krotkie tez Mckenzie

dla mojego malego mezczyzny dresy DKNY

i Cosmo z lakierem (zima tez dawali tej samej firmy; fajny kolor, jednak badziew, nie przetrwal jednego zmywania naczyn :ninja:)

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 lipca 2011
massacre
massacre: W koncu kupilam zmywacz badziewny jakis, chociaz dobrze mi czerwony zmyl, za pierwszym razem co sie rzadko zdarza. http://cdn4.asteroid.pl/c17/a.fotka.pl/072/904/72904456_500_s.jpg

ten sam kupilam :rotfl:

massacre
massacre: nie wiem.. Szkoci to rasisci, a Angoli to nie znosza. W Aberdeen nigdy nie bylam, wiec nie wiem co tam sie dzieje :)

dziewczyna mojego ''tescia'' ma rodzine w szkocji.
szczerze mowiac to nie slyszalam nic rasistowskiego, jak byli u nas :woot:
ale to zalezy od danego domu raczej.

a mi sie nudzilo o vogue se kupilam :P
massacre
massacre
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten sam kupilam

zartujesz :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: a mi sie nudzilo o vogue se kupilam :P

cos ciekawego tam? ja kupuje zazwyczaj company, cosmo rzadko, raz na jakis czas marie claire, ale tam to zwykle nuda jest, fajne dodatki tylko daja :ziober2:

massacre
massacre
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze mowiac to nie slyszalam nic rasistowskiego, jak byli u nas

znam paru Szkotow, kazdy z nich to rasista :ninja:

adra1992
adra1992
  17 lipca 2011

Buty na 12cm obcasie :zakochany: Niby chlam, ale byla promocja. Za 5 euro to bym przeciez szmaty do podlogi nie kupila! :D

Rowniez chinski chlam, ale potrzebowalam cos na szybko do opalania przed domem lub na plaze. Rowniez grosze wydalam.

Kupilam tez majtki a'la spadochrony i stringi, ale zdjec nie bede zamieszczac :lol2:
voiceontheradio
voiceontheradio
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A Lipikar 125 ml w Super-Pharm kosztuje 15 zł z groszami !

fakt, dobre promocje teraz są.

dwa żele do mycia twarzy z biodermy za 37 zł
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 lipca 2011
massacre
massacre: zartujesz

nie, jakos pare dni temu :lol2:

massacre
massacre: cos ciekawego tam? ja kupuje zazwyczaj company, cosmo rzadko, raz na jakis czas marie claire, ale tam to zwykle nuda jest, fajne dodatki tylko daja

mozna sie posmiac z paru ''kreacji'', ogolnie to duzo zdjec z wybiegow, kolekcji itd.
tak srednio akurat mi sie podoba, jakos kiepska jest ta moda :D

massacre
massacre: znam paru Szkotow, kazdy z nich to rasista

ano moze :rotfl:
DasIstKrieg
DasIstKrieg
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

czarny lakier do paznokci :D

I sobie bluzeczkę przerobiłam, o! :D
massacre
massacre
  17 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Za 5 euro to bym przeciez szmaty do podlogi nie kupila! :D

jak na primarka to ci powiem, przeplacilas moja droga i to sporo :rotfl: