agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 lipca 2011
massacre
massacre: o ile z Brytyjczykiem bym raczej nie była, to z angolem być moze.

Lol przeciez angol to brytyjczyk :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lol przeciez angol to brytyjczyk

Jak twoj chlop jest Anglikiem, to niech ci wytlumaczy roznice miedzy Anglikiem a Brytyjczykiem :)
Juz pomijajac kwestie Szkota, Irlandczyka i Anglika

Ci Anglicy ktorych znam zawsze o sobie mowia, ze sa English, bo British to moze byc kazdy z British passport :ziober2:

kiedys typiara sie "chwalila" ze jest z British, zobaczylismy gacha, ktory okazal sie najzwycajniejszym w swiecie Mohamedem z brytyjskim paszportem, no ale on jest przeciez BRITISH :crylol: zaden szanujacy sie Angol, moja droga nie okresli sie tym mianem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 lipca 2011
massacre
massacre: Jak twoj chlop jest Anglikiem, to niech ci wytlumaczy roznice miedzy Anglikiem a Brytyjczykiem :) Juz pomijajac kwestie Szkota, Irlandczyka i Anglika Ci Anglicy ktorych znam zawsze o sobie mowia, ze sa English, bo British to moze byc kazdy z British passport kiedys typiara sie "chwalila" ze jest z British, zobaczylismy gacha, ktory okazal sie najzwycajniejszym w swiecie Mohamedem z brytyjskim paszportem, no ale on jest przeciez BRITISH zaden szanujacy sie Angol, moja droga nie okresli sie tym mianem28 "But I tell you that anyone who looks at a woman lustfully has already committed adultery with her in his heart"

:rotfl:
no dobra, mi chodzilo o ''rdzennych'' mieszkancow wielkiej brytanii :rotfl:
Moj facet akurat jest Walijczykiem, bo urodzil sie w Walii, jego ojciec jest Anglikiem.
massacre
massacre
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobra, mi chodzilo o ''rdzennych'' mieszkancow wielkiej brytanii Moj facet akurat jest Walijczykiem, bo urodzil sie w Walii, jego ojciec jest Anglikiem.

tak podejrzewalam, ze to w popieprzonym zmiksowanym Londynie jest ten podzial na British i English, tutaj nawet Irish nie moze powiedziec o sobie English bo dostanie w ryj :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Martitta
Martitta
  16 lipca 2011

Szampon Radical, pyłek - cień do powiek z Yves Rocher i puder sypki transparentny, matujący z Yves Rocher.
voiceontheradio
voiceontheradio
  16 lipca 2011

torebke i buty w h&m

bluzkę w h&m przecenioną z 80 zł na 30 zł
i miętową spódnice z zary

voiceontheradio
voiceontheradio
  16 lipca 2011

a i jeszcze krem lrp hydreane riche, który jest bardzo średniawy wg mnie.

Letal
Letal
  16 lipca 2011

nowe skarpetki promocja była w sklepie !

pijana
pijana
  16 lipca 2011

Dzisiaj:

To są 3 chustki :d

BioVax i Red Bull dlatego, że miałam na to kupony zniżkowe :lol2: A Lipikar 125 ml w Super-Pharm kosztuje 15 zł z groszami ! :wtf:

Ciemniejszy błyszczyk - H&M, 4,90 zł
Jaśniejszy - Essence, 8,99 zł bodajże, wspaniały kolor i zapach !!!
Kupiłam dziś jeszcze koszulkę z H&M, czarną, na ramiączkach, z koronką wokół, 30 zł.
Ostatnie zakupy: naszyjnik z Tesco za 10 zł i buty CCC za 40, troszkę za duże, ale lubię mieć luz nawet w sandałach, zwłaszcza jak mi stopy puchną :zonk:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 lipca 2011

ultra slim rurki, sandaly, trampki (ktore mi farbuja skarpetki na niebiesko, jakas rada ? :and:) sandały, koszulkę, bransoletkę skórzaną, okulary.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  16 lipca 2011
sukieneczka i kopertówka :).
i paseczek kupiony pare dni temu :) !
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 lipca 2011
Prinz
Prinz: trampki (ktore mi farbuja skarpetki na niebiesko, jakas rada ? )

kup sobie do nich niebieskie skarpetki :mrgreen:

massacre
massacre: tak podejrzewalam, ze to w popieprzonym zmiksowanym Londynie jest ten podzial na British i English, tutaj nawet Irish nie moze powiedziec o sobie English bo dostanie w ryj

moj facet tez ma tak ze nie jest inglisz tylko welsh :P
massacre
massacre
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Red Bull

najbardziej tu pasuje, z sezonu lato 2011? :lol:
ale masz ladna mleczna skore :szok: :)
Konto usunięte
Konto usunięte: moj facet tez ma tak ze nie jest inglisz tylko welsh :P

a nie mowilam? :lol:
gadacie po welsh? :Szok:
tutaj jest jasno wydzielona prznaleznosc narodowa

TheWitch
TheWitch
  16 lipca 2011
massacre
massacre: a nie mowilam? gadacie po welsh? tutaj jest jasno wydzielona prznaleznosc narodowa

nie gadamy, bo on nie mowi po walijsku, tylko po angielsku :D
nie mial typowo walijskiej rodziny, wiec w domu sie nie mowilo, a w szkole to wiadomo, jak komus jezyk jest do niczego nie potrzebny, to sie nie uczy :D
zreszta poziom walijskiego w szkolach jest taki, ze moj 16stoletni brat ma z niego A wiec wiesz :lol2:
pijana
pijana
  16 lipca 2011
massacre
massacre: najbardziej tu pasuje, z sezonu lato 2011?

Mam nadzieję, nie spojrzałam na datę produkcji :( :lol2:
massacre
massacre: ale masz ladna mleczna skore :)

A dziękuję :ziober2: