agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj sie przekonalam, jakie polki to prostaczki w uk

co ty nie powiesz? :crylol:

opowiadaj! Lubie sie posmiac z naszych :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: co ty nie powiesz? opowiadaj! Lubie sie posmiac z naszych

jeste sobie wczoraj w littlewoods clearance - tak sie porozgladalam i wzielam 2 kiecki i spodnie do przymierzenia. stoje sobie kolo przebieralni (byla tylko 1) i czekam, az ktos z niej wyjdzie. przede mna stoi taka starsza babka, kolo 60. aha, zeby lepiej zobrazowac sytacje to byly tam tez 2 polki - przebieralnia jest na srodku. jedna polka byla w lewym rogu sklepu, ogladala buty, druga w prawym szukala jakies kiecki. no i ta w prawym byla z dzieckiem, nie wiem, z 5 lat mialo. no a wiec stoje sobie kolo tej przemierzalni, drzwi sie otwieraja, wychodz taka 14stka i rozmawia sobie z ta 60 co stala przed. wiec kulturalnie sie pytam, czy nie wchodza teraz do przymierzalni, ona powiedziala ze nie, bo tylko na wnuczke czekala i odsunela mi sie i weszlam.
przymierzam sobie spodnie a tu zza drzwi slysze tylko ''no czekaj chwile bo mi kuva weszla, wpieprzyla sie przed kolejke i co mam zrobic, teraz bedzie kuva godzine siedziec w srodku''# (a bylam jakos 30 sec) - i tak caly czas.
no to wzielam przymierzylam 2 kiecki, stwierdzilam ze tylko spodnie biore, usiadlam sobie na krzeselku i zaczelam grac na telefonie, siedzac w przebieralni nastepne 20 minut (a jakich rzeczy sie nasluchalam o tym jak to tak mozna i ze ona ma kuva inne rzeczy do zrobienia). wyszlam tuz przed zamknieciem sklepu, w sumie bylo jakies 7 minut do zamkniecia - na zlosc. Prostactwo nie zna granic. i jak wychodzilam to sie jeszcze do niej usmiechnelam, tak zlosliwie. ha ha.
massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: usiadlam sobie na krzeselku i zaczelam grac na telefonie, siedzac w przebieralni nastepne 20 minut

:crylol: co za sucza :crylol: Prostom nalezy dawac lekcje :crylol:

ja mialam tak 2 tygodnie temu jak pojechalismy do Devon, w aquaparku poszlam do szafki po portflel i akurat moja szafka byla w srodku otoczona szafkami prostów. Nie wiedzialam jeszcze, ze to Polaki, bo nic nie mowili, wiec powiedzialam "excuse me", zeby sie dostac do swojej szafki. Kluczyka nie moglam wyjac z tej branzoletki co sie dostaje z kluczem, ale w koncu otworzylam i nagle slysze za plecami (bylo ich z 5 chlopa i dwie takie ala puszczalskie panienki) "idziesz ziom?" "ide, ide, ale ta kuwa mi blokuje szafke, kuwa je**ana mac" "klepnij ja w dupe, fajna ma" "w sumie... taka jak Marta hahahaha" "no spiedalaj dzi**ko sprzed tej szafki" a ja specjalnie sobie w portfelu grzebalam, reczniki ukladalam... prosty najwyrazniej nie potrafily po angielsku powiedziec, zebym sie przesunela. A potem jeszcze sie wydzierali na cala szatnie "kto chce browara? napiedolimy sie dzisiaj...."
Zamknelam szafke i usmiechnelam sie do nich usmiechem Foresta Gampa :crylol: ale to nic, trzeba bylo widziec ich mine w kolejce na zjezdzalnie, jak uslyszeli, ze z moim facetem po polsku gadam :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: co za sucza Prostom nalezy dawac lekcje

dokladnie :rock:
niech sobie nie mysla :D to ze nie wygladam jak typowa polka na emigracji nie znaczy ze nie rozumiem jazyka :rock:

massacre
massacre: ja mialam tak 2 tygodnie temu jak pojechalismy do Devon, w aquaparku poszlam do szafki po portflel i akurat moja szafka byla w srodku otoczona szafkami prostów. Nie wiedzialam jeszcze, ze to Polaki, bo nic nie mowili, wiec powiedzialam "excuse me", zeby sie dostac do swojej szafki. Kluczyka nie moglam wyjac z tej branzoletki co sie dostaje z kluczem, ale w koncu otworzylam i nagle slysze za plecami (bylo ich z 5 chlopa i dwie takie ala puszczalskie panienki) "idziesz ziom?" "ide, ide, ale ta kuwa mi blokuje szafke, kuwa je**ana mac" "klepnij ja w dupe, fajna ma" "w sumie... taka jak Marta hahahaha" "no spiedalaj dzi**ko sprzed tej szafki" a ja specjalnie sobie w portfelu grzebalam, reczniki ukladalam... prosty najwyrazniej nie potrafily po angielsku powiedziec, zebym sie przesunela. A potem jeszcze sie wydzierali na cala szatnie "kto chce browara? napiedolimy sie dzisiaj...." Zamknelam szafke i usmiechnelam sie do nich usmiechem Foresta Gampa ale to nic, trzeba bylo widziec ich mine w kolejce na zjezdzalnie, jak uslyszeli, ze z moim facetem po polsku gadam

serio - jak slysze takie historie to mi wstyd, ze jestem polka :and:
dziwic sie ze wiekszosc uk ma zdanie o polakach takie, a nie inne - a co tu sie dziwic :nie:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: mam te plastry Veet, wole isc na goracy wosk, taniej wychodzi

chyba tak zrobie, polowe nog moze mi ogolilo, a ta kupa chyba z siedem € kosztuje :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj sie przekonalam, jakie polki to prostaczki w uk

polacy tez, mam dosc :/ z rumunami juz mam lepsze relacje :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: z rumunami juz mam lepsze relacje

od rumuntow wlasnie zlapalam slowo "prost" bo to rumunskie :crylol:
rumuntow w sumie tez nie lubie, nikogo nie lubie
kolegow mojego faceta lubie :crylol:

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: serio - jak slysze takie historie to mi wstyd, ze jestem polka dziwic sie ze wiekszosc uk ma zdanie o polakach takie, a nie inne - a co tu sie dziwic

a potem wez sie tlumacz i swiec oczami za te stereotypowe przypadki
bo ludzie nie rozrozniaja, wezmy na przyklad takie scenariusze: jest np. pani Zosia 50-latka bez znajomosci angielskiego ktorego nigdy nie musiala umiec a przyjechala tylko do meza Henia z wąsem. Zosia pracuje sobie na zmywaku, w Polsce siedziala na kasie na Biedronce, na zmywaku wiadomo, zarobi wiecej. Szacunek dla pani Zosi, za odwage by ukladac sobie zycie w kraju, ktorego jezyka nie zna i raczej nie pozna.

Ale sa tez wielce zadufani w sobie ąę absolwenci jakis studiow w polsce, co teraz robia kariere na zmywaku czy sprzatajac ulice - dla mnie tacy to sie chyba z dupami na mozgi pozamieniali - bo musi byc cos nie tak z czlowiekiem, ktory studia konczyl po to, zeby zamiatac :crylol: jak dla mnie marnotrastwo 5 lat :ziober2:

No i sa jeszcze buraki, ktorzy dalej na ulicach reprezentuja mode lat 90-tych - zatrzymali sie chyba w czasie :rotfl: tego typu prosty poznasz po bialych bluzach Lonsdale, wygolonych glowach, wytartych jeansach i Najaczach po przecenie 70%. Oni zyja w zamknietym swiecie, gdzie styl w jakim sie ubieraja i co gorsza styl zachowania sa na wysokim poziomie, otwarty browar, resztka tynku na mordzie i bogaty slownik wulgaryzmow polskich to ich wizytowka. Co lepszym poszczescilo sie i zamiast prawej reki maja u swego boku Lodzie o spalonych od wybielania wlosach, nietuzinkowej urodzie Krychy z Otwocka i smaku estetycznym na poziomie ujemnym.

massacre
massacre
  15 lipca 2011

Jest jeszcze grupa Polek, ktorych zaden Polak, nawet prost nie chcial dotknac patykiem. Te odnalazly szczescie zakladajac na swe brzydkie ryje szmaty i oddajac sie nowej "lepszej" muzulmanskiej religii uprawiajac co nos niewolniczy seks z penisem wielkosci fistaszka. Te z obfita nadwaga z kolei spelniaja sie jako zony czarnych plodzac im dzieci i szczycac sie, ze zyja jak wiekszosc czarnych na zasilkach i pokazujac fakery tym co pracuja na nich, gdy te robia zakupy w Primarku dla swiezo urodzonego 7-ego dziecka.

massacre
massacre
  15 lipca 2011

oczywiscie, prosze to traktowac z przymruzeniem oka - to tylko satyra :lol:

Prinz
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: od rumuntow wlasnie zlapalam slowo "prost" bo to rumunskie rumuntow w sumie tez nie lubie, nikogo nie lubie kolegow mojego faceta lubie

ja pracuje z jednym w dodatku cygan, w porzadku koles. za to z polakiem i litwinem....

polak odmawia rozmawiac ze mna po polsku :/ zeby jeszcze mu wychodzilo po tym angielsku 'honestli' 'krajing 'duing' :lol: o niemeckm nie wspomne :zonk:

Prinz
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: fakery tym co pracuja na nich, gdy te robia zakupy w Primarku dla swiezo urodzonego 7-ego dziecka.

przynajmniej przyrost naturalny jest!! :crylol:

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: ja pracuje z jednym w dodatku cygan, w porzadku koles.

to wyjatek, od momentu jak rymunia weszla do ue to w londynie w uj rumunskich jehowych jest, a na rumunskich cyganow zawsze dzwonie na policje, bo zapiedalaja ciuchy z tych kontenerow do ktorych sie wrzuca ciuchy dla ubogich.

gardze nimi!

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: przynajmniej przyrost naturalny jest!!

mieszanie ras nazywasz naturalne? :crylol:
przecie to avatary nie ludzie :rotfl:

Prinz
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: to wyjatek, od momentu jak rymunia weszla do ue to w londynie w uj rumunskich jehowych jest, a na rumunskich cyganow zawsze dzwonie na policje, bo zapiedalaja ciuchy z tych kontenerow do ktorych sie wrzuca ciuchy dla ubogich. gardze nimi!

ja mam wyebane, jestem tu najbardziej zachodnim europejczykiem wiec mam fejm :lol:

massacre
massacre: mieszanie ras nazywasz naturalne? przecie to avatary nie ludzie

hahahahaha o nadprzyrodzonej mocy znajdowania zasilkow

massacre
massacre: gardze nimi!

zglaszam to odpowiednim sluzbom.

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: jestem tu najbardziej zachodnim europejczykiem wiec mam fejm

bo jestes gejem? pff :fakju: :rotfl:

Prinz
Prinz: hahahahaha o nadprzyrodzonej mocy znajdowania zasilkow

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Prinz
Prinz: zglaszam to odpowiednim sluzbom.

policja z Wembley zna juz moj numer na pamiec jak dzwonie :lol: ja tam sie nie szczypie, jak to sie mowi SAFER LONDON SAFER NEIGHBOURHOOD SAFER YOU:crylol:
mozesz mnie zglaszac, ja dobrze zyje z okolicznymi policjantami i gejami. z jednym gliniarzem z dog section to bym nawet sie umowila gdybym byla singielka :crylol: