agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: bo jestes gejem? pff

nie, ale polska jest bardzej zachodnia od rumuni, estoni, litwy czy chorwacji :lol:

massacre
massacre: policja z Wembley zna juz moj numer na pamiec jak dzwonie ja tam sie nie szczypie, jak to sie mowi SAFER LONDON SAFER NEIGHBOURHOOD SAFER YOU mozesz mnie zglaszac, ja dobrze zyje z okolicznymi policjantami i gejami. z jednym gliniarzem z dog section to bym nawet sie umowila gdybym byla singielka

hahahahah dobrze! a ty masz radar na psy i gejow w okolicy, ze dobrze zyjesz? :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: a ty masz radar na psy i gejow w okolicy, ze dobrze zyjesz?

na psy to ja czesto dzwonie, jak z mlodym jestem w parku i przejezdzaja psy w poszukiwaniu jakiegos niggasa, to zawsz uprzejmie pomagam, zwlaszcza tym przystojnym udzielam rzetelnych odpowiedzi.
a geje sami sie napataczaja, wyczuwaja, zem przyjazna dla nich, jak widze, ze moj syn pcha rozowy wozek a na ramieniu ma torebke :crylol:

im popular if u no what i mean :crylol:
w autobusie tez nas wszyscy znaja :Crylol: zawsze siadamy na gorze z tylu, mlody wlacza hip hop i od razu czarni sa nam przyjazni zwlaszcza jak mlody spiewa o nananana whats my name o nanananana :nutki: :crylol: mowie ci, mi sie na dzielni krzywda nie stanie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 lipca 2011

poza tym zawsze mam usmiech na ryju, uwierz az sie ludziom chce powiedziec do mnie HELLOU i zagadac :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ChicaBombb
ChicaBombb
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Prinz
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: na psy to ja czesto dzwonie, jak z mlodym jestem w parku i przejezdzaja psy w poszukiwaniu jakiegos niggasa, to zawsz uprzejmie pomagam, zwlaszcza tym przystojnym udzielam rzetelnych odpowiedzi.

hahaha praworzadna obywatelka!

massacre
massacre: a geje sami sie napataczaja, wyczuwaja, zem przyjazna dla nich, jak widze, ze moj syn pcha rozowy wozek a na ramieniu ma torebke

nie pytaja gdze mozna taka kupic? :lol:

massacre
massacre: w autobusie tez nas wszyscy znaja zawsze siadamy na gorze z tylu, mlody wlacza hip hop i od razu czarni sa nam przyjazni zwlaszcza jak mlody spiewa o nananana whats my name o nanananana mowie ci, mi sie na dzielni krzywda nie stanie

a wszystko zawdzieczasz mlodemu :lol:

pijana
pijana
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: Prinz

O, ten Blistex jest extra, chociaż jak się za dużo nałoży to wygląda jak sperma na ustach :crylol: Chyba, że zmienili recepturę :D A ile płaciłeś za puder Clinique ?
massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: nie pytaja gdze mozna taka kupic?

w h&m :crylol:
ale tych ktorych znam, maja dobry gust i dzieciecych nie nosza :lol:

Prinz
Prinz: a wszystko zawdzieczasz mlodemu

dokladnie :lol:
tak to bym pewnie miala glowe w ksiazce i nie wiedziala co sie wokol mnie dzieje

Prinz
Prinz
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O, ten Blistex jest extra, chociaż jak się za dużo nałoży to wygląda jak sperma na ustach Chyba, że zmienili recepturę :D A ile płaciłeś za puder Clinique ?

no wlasne ja za duzo nalozylem na noc i rano wyszedlem tak, kolezanka sie zapytala czy w nocy szalałem :lol:
ale fajny jest, dobrze chlodzi.
30€ za puder

massacre
massacre: w h&m

wlasnie wrocilem :lol:

massacre
massacre: dokladnie tak to bym pewnie miala glowe w ksiazce i nie wiedziala co sie wokol mnie dzieje

whats my name, whats my name!

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: whats my name, whats my name!

jak mlodego nie bylo na swiecie, to tak robilam, gdziekolwiek nie bylam, zawsze nos w ksiazce, autobusie, metrze, pociagu, w szkole, na studiach, w domu, w parku - bylam ciezkim kalibrem do wyrwania :rotfl:

Prinz
Prinz
  15 lipca 2011
massacre
massacre: jak mlodego nie bylo na swiecie, to tak robilam, gdziekolwiek nie bylam, zawsze nos w ksiazce, autobusie, metrze, pociagu, w szkole, na studiach, w domu, w parku - bylam ciezkim kalibrem do wyrwania

ja bym ci zabral ;p i bylby podryw.

ja nie czytam juz w zadnym srodku transportu, jak kiedys sie zaczytalem w pociagu i zamiast do poznania, pojechalem do wro :crylol:

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Prinz
Prinz: jak kiedys sie zaczytalem w pociagu i zamiast do poznania, pojechalem do wro

to czeste pomylki w moim zyciu
zamiast na wschod Londynu, dojechalam az do Essex, nad morze
zamiast z Tczewa (od mojego ex) do Gdyni, dojechalam do Slupska
w warszawie przez przypadek wyladowalam, stwierdzilam, ze zostane na weekend :lol:
rozne rzeczy sie dzialy :D

Prinz
Prinz: ja bym ci zabral ;p i bylby podryw.

jeden kiedys probowal, dostal w ryj :lol:
ale zycie mnie ukaralo facetem, ktory nawet Lyska z pokladu idy nie przeczytal :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: oczywiscie, prosze to traktowac z przymruzeniem oka - to tylko satyra

w jakos 70% to nie satyra, a tylko odzwierciedlenie smutnej rzeczywistosci.

massacre
massacre: Jest jeszcze grupa Polek, ktorych zaden Polak, nawet prost nie chcial dotknac patykiem. Te odnalazly szczescie zakladajac na swe brzydkie ryje szmaty i oddajac sie nowej "lepszej" muzulmanskiej religii uprawiajac co nos niewolniczy seks z penisem wielkosci fistaszka. Te z obfita nadwaga z kolei spelniaja sie jako zony czarnych plodzac im dzieci i szczycac sie, ze zyja jak wiekszosc czarnych na zasilkach i pokazujac fakery tym co pracuja na nich, gdy te robia zakupy w Primarku dla swiezo urodzonego 7-ego dziecka.

Ja kiedys uslyszalam, ze jestem z brytyjczykiem, bo mnie zaden polak nie chcial, kurcze a bycie z polakiem to taki zaszczyt :rotfl: zwlaszcza z tymi tutaj :crylol:
Transcendencja
Transcendencja
  15 lipca 2011

Wpis taktyczny .

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w jakos 70% to nie satyra, a tylko odzwierciedlenie smutnej rzeczywistosci.

Zabezpieczylam sie przed pojazdem typu"Jestem zazdrosna o polaczkow I w ten sposób wylewam swoje frustracje" :LOL:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kiedys uslyszalam, ze jestem z brytyjczykiem

W londku większy wybór Polakow, byłam z jednym inżynierem z Wrocławia, był project engeneer w dużej firmie klimatyzacyjnej, drugi jest analitykiem finansowym i zarabia obecnie 5x tyle co ja razem z moim :LOL: obydwoch poznałam na fotce :crylol: ostatniego i obecnego w pracy :LOL:
I o ile z Brytyjczykiem bym raczej nie była, to z angolem być moze. Choc mojemu Jarkowi mowie, ze jeśli nie on to bankowo Australijczyk :crylol: i wiadomo strażak :w00t: :crylol: z kangurami jeszcze łapie klimat :LOL:

StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

nie tak ostatnio bo pół roku temu ;d !!
ale dopiero dziś staneła na nogi :D !!
aa ;D ! nowa szafa :D !