Konto usunięte: FukMe:
a nie masz 30 dni na oddanie towaru?no właśnie nie bo były raz chodzone ; /
Zalezy co jest napisane na gwarancji, sprawdzalas dokladnie? (sklep nie ma nic do gadania, jesli na gwarancji danej firmy jest cos innego)
W wiekszosci firm nie akceptuja zmiany/oddania towaru jesli byly chodze i/lub jest spowodowane niedopasowniem numeru.
Mozesz doszukac sie jakiejs wady, najmniejszej i sciemnic, ze to dlatego, wziasc kase i kupic nowe o innym numerze.
Wyczysc buty porzadnie, zeby nie bylo widac ze w nich chodzilas i spróbuj oddac, moze trafi Ci sie przyjazny koles albo babka w sklepie :D
Ja tak mialam z butami Etnies, ktore kupilam w Croppie. Przymierzajac byly dobre, zalozylam w domu i wyszlam zaledwie na koniec mojej ulicy (5-10 minut drogi) i okazaly sie ciut za duze. Probowalam zwrocic, babka powiedziala, ze przymierzen sie dokonuje w sklepie i po tym juz nie mozna ot tak zmienic zdania. Tyle, ze jak to adidaski (skateowskie czy jak to one sie zwá) mam je do dzis w tym trefnym numerze, tyle ze mi juz nie przeszkadza i nie czuje luzu, bo przeciez same w sobie sa luzne (szerokie).