agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam wypatrzony kolejny zakup. Musze tylko zmajstrowac kase i dotrzec do sklepu (dobre pol godziny autem) Slodziutka

z zeszlorocznej kolekcji zimowej.
tez sie wtedy nad nia zastanawialam.
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie kupilas?

baleriny w grochy , czarną bokserkę z cekinami i kokardą , blyszczyk , bluze nike :zakochany:
adra1992
adra1992
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z zeszlorocznej kolekcji zimowej. tez sie wtedy nad nia zastanawialam.

I co, nie kupilas ? :mrgreen:
Myslisz, ze jest jeszcze w RI ?
Ja ja dopiero 2 dni temu odkrylam :O
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I co, nie kupilas ? Myslisz, ze jest jeszcze w RI ? Ja ja dopiero 2 dni temu odkrylam :O

nie, jednak nie kupilam :D

w ri nie widzialam ich od zimowych wyprzedazy :nie:
adra1992
adra1992
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ri nie widzialam ich od zimowych wyprzedazy

:(
Nawet mi nie mow! Tak sie na nia napalilam!! :w00t:
Niby maja na stronie, wiec... ehh, tylko znajde w koncu jakas prace, zgarne mamone to ide do Riveru, zrobie rozrube jesli nie maja! Musza miec! :lol2:
adra1992
adra1992
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: FukMe: a nie masz 30 dni na oddanie towaru?no właśnie nie bo były raz chodzone ; /

Zalezy co jest napisane na gwarancji, sprawdzalas dokladnie? (sklep nie ma nic do gadania, jesli na gwarancji danej firmy jest cos innego)
W wiekszosci firm nie akceptuja zmiany/oddania towaru jesli byly chodze i/lub jest spowodowane niedopasowniem numeru.
Mozesz doszukac sie jakiejs wady, najmniejszej i sciemnic, ze to dlatego, wziasc kase i kupic nowe o innym numerze.
Wyczysc buty porzadnie, zeby nie bylo widac ze w nich chodzilas i spróbuj oddac, moze trafi Ci sie przyjazny koles albo babka w sklepie :D

Ja tak mialam z butami Etnies, ktore kupilam w Croppie. Przymierzajac byly dobre, zalozylam w domu i wyszlam zaledwie na koniec mojej ulicy (5-10 minut drogi) i okazaly sie ciut za duze. Probowalam zwrocic, babka powiedziala, ze przymierzen sie dokonuje w sklepie i po tym juz nie mozna ot tak zmienic zdania. Tyle, ze jak to adidaski (skateowskie czy jak to one sie zwá) mam je do dzis w tym trefnym numerze, tyle ze mi juz nie przeszkadza i nie czuje luzu, bo przeciez same w sobie sa luzne (szerokie).
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  21 lipca 2011

czarny pasek na gumę :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ie mam zadnego papieru ze znam angielski

bezsens :woot:

a po co ci papier z angola na biznes? z reszta jaki biznes?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ah, po prostu az za czesto widze osoby rozmiaru 14 przymierzajace bluzki rozmiaru 6 w nadzieji, ze sie wcisna. raz chcialam przymierzyc spodniczke i taka wlasnie jedna mi sprzed ryja wyrwala 6tke, ktora ogladalam, nie dosc, ze spodnica na biodra, a ja przymierzala na pas to rozyebala zamek. centralnie brak slow czasem.

w dziwnej wsi mieszkasz, nie spotkalam sie z takim zachowaniem :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  21 lipca 2011

Dzisiaj poszłam do fryzjera, troszkę przystrzygłam włosy, a przy okazji wlazłam do paru sklepów :mrgreen:.

Chustka w jakimś galeriowym sklepiku:

ta niby gumowa bransoletka :D :

T-shirt na przecenie, jak ja to kocham :rotfl: :

I jakieś szmaciane spodnie też w galeriowym sklepiku bez nazwy, ale na lato w sam raz :) :

Wyczaiłam też w top secrecie fajną brązową kieckę, ale jak ZAWSZE I WSZYSTKO była na mnie za duża :and: :D

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  21 lipca 2011
Sylvinka
Sylvinka: ale jak ZAWSZE I WSZYSTKO była na mnie za duża :D

jestes za piekna na duze ciuchy :zakochany:

pijana
pijana
  21 lipca 2011
massacre
massacre: massacre

I jak tam z telewizorem ? :ziober2:
massacre
massacre
  21 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I jak tam z telewizorem ?

hah zapomnialam, zadzwonili, ze niestety nie moga zrealizowac zamowienia, bo popelnili blad, moga jednak za ta cene sprzedac "faktyczny" produkt ktory mial byc pod tym kodem - powiedzialam, zeby sie pocalowali w dupe, ze za to siano chcialam 3D, bo takiej oferty nie dalo sie przepuscic. Moj szef ktory zamowil 6 sztuk tez dostal taka sama informacje :lol:

Ale wczoraj w sklepie RTV ogladalam TV w 3D, wiesz daja okulary, choc bez popcornu niestety - jaka faza!!!!!!!

Chce miec TV 3D :w00t:
ale poczekam az stanieja :lol:

pijana
pijana
  21 lipca 2011
massacre
massacre: hah zapomnialam, zadzwonili, ze niestety nie moga zrealizowac zamowienia, bo popelnili blad, moga jednak za ta cene sprzedac "faktyczny" produkt ktory mial byc pod tym kodem - powiedzialam, zeby sie pocalowali w dupe, ze za to siano chcialam 3D, bo takiej oferty nie dalo sie przepuscic. Moj szef ktory zamowil 6 sztuk tez dostal taka sama informacje Ale wczoraj w sklepie RTV ogladalam TV w 3D, wiesz daja okulary, choc bez popcornu niestety - jaka faza!!!!!!! Chce miec TV 3D ale poczekam az stanieja

Pfff, dziady, powinni ponieść konsekwencje swojego błędu :ziober2:
massacre
massacre
  21 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pfff, dziady, powinni ponieść konsekwencje swojego błędu

Tez tak mysle, zwrocili siano i po krzyku :and:

w sumie podejrzewalam, ze tak sie skonczy, ale w glebi serca jednak byla ta nutka nadziei :crylol: