agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 lipca 2011

tylko, że czarny, a ściągacze ecru.
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :( Nawet mi nie mow! Tak sie na nia napalilam!! Niby maja na stronie, wiec... ehh, tylko znajde w koncu jakas prace, zgarne mamone to ide do Riveru, zrobie rozrube jesli nie maja! Musza miec!

:rotfl:
nie no, jak da sie zamowic na stronie to najwyzej przez nia zamow :D
Martitta
Martitta
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas

ten lakier:
:zakochany:
pijana
pijana
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten lakier:

Super ! Jaka cena ?
pijana
pijana
  22 lipca 2011

A ja kupiłam

Razy dwa i właśnie się ufarbowałam, czekam na efekty :rotfl: Co dziwne, wystarczyło jedno opakowanie :o

Martitta
Martitta
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Super ! Jaka cena ?

25 zł. 3 dni myślałam czy go kupić ale jak zobaczyłam w necie jak wygląda na paznokciach to musiałam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja kupiłam

patrzyłam dziś na te farby. ładne kolorki mają :tak: Zobaczymy jak Ci wyjdzie ;)
ChicaBombb
ChicaBombb
  22 lipca 2011
Konto usunięte

łaaa cudny:D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 lipca 2011
Konto usunięte

Ładny,
kiedyś się połaszczyłam z allegro na podobny Sally,
a przyszło coś w ładnym opakowaniu, co nawet konsystencją nie przypominało lakieru, tylko wodę :and:
Martitta
Martitta
  22 lipca 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: łaaa cudny:D

Oj tak :zakochany:
549 holographic jak by ktoś chciał wiedzieć :mrgreen:
Martitta
Martitta
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ładny, kiedyś się połaszczyłam z allegro na podobny Sally, a przyszło coś w ładnym opakowaniu, co nawet konsystencją nie przypominało lakieru, tylko wodę

Ten mogę z czystym sumieniem polecić. Konsystencja ok, szybko schnie i efekt jest taki jak na fotkach :tak: Im lepsze światło tym bardziej się mieni.
Letal
Letal
  22 lipca 2011

Kamilla to kupuj te bokserki co obiecałaś :D

adra1992
adra1992
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten mogę z czystym sumieniem polecić. Konsystencja ok, szybko schnie i efekt jest taki jak na fotkach Im lepsze światło tym bardziej się mieni.

Przepiekny :zakochany: A dlugo wytrzymuje na paznokcicach czy sie obdziera? Zdaj relacje :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa

podalas mi stronke z designerskimi rzeczami, secret sales com,
kupowalas tam cos? zanim sie zarejestruje, chce wiedziec czy tam sa fajne rzeczy, bo bez rejestracji nie moge przegladac :)

dzieks

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 lipca 2011
massacre
massacre: podalas mi stronke z designerskimi rzeczami, secret sales com, kupowalas tam cos? zanim sie zarejestruje, chce wiedziec czy tam sa fajne rzeczy, bo bez rejestracji nie moge przegladac :) dzieks

kupywalam spodnie z wranglera, zamawialam kosmetyki tez i buty.
z tym, ze to nie jest taka normalna strona - codziennie pojawiaja sie nowe firmy i wyprzedaz rzeczy trwa 4 - 7 dni, raz sa fajne rzeczy, raz nie, zreszta jak nie masz pewnosci to zawsze mozesz sie zarejestrowac falszywym mailem :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 lipca 2011

dzisiaj sa takie: