agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 lipca 2011

naczytalam troche na angielskich forumach, laski sie skarza, ze to scam, ze masz opis marki Marc Jacobs, a przychodzi ci Marc Jacobsson czy inne badziewne podrobki. Zamiast Valentino, Valentina itp. Nie mozna ich pozwac, bo nigdzie nie jest napisane ze to wlasnie ten produkt na zdjeciu i ze to niby taki marketing skrajnie dozwolony :Zonk:

jestes pewna ze przyszly ci oryginaly? :woot:

wpisz sobie w google secret sales i wyskoczy ci w uj scamow :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 lipca 2011
massacre
massacre: jestes pewna ze przyszly ci oryginaly?

3 rzeczy zamawialam i wygladaja na oryginaly :woot:
Martitta
Martitta
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przepiekny A dlugo wytrzymuje na paznokcicach czy sie obdziera? Zdaj relacje

Dziś pomalowałam to zobaczę jak się będzie sprawował i napiszę ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 lipca 2011

@massacre:
patrze na revievs i glownym problemem jest dlugosc przesylki :woot:
nie widze nic o fejkach, moze zapodaj jakiegos linka :woot:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 lipca 2011

masło mango z bodyshopu, byla jakas promocja, czterysta ml za dwadziescia €.
i maslo do suchych wlosow, las deszczowy. 13 €

swietne sa :zakochany:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: patrze na revievs i glownym problemem jest dlugosc przesylki nie widze nic o fejkach, moze zapodaj jakiegos linka

nie patrze na reviews ani na testimonials, jak bedziesz studiowala biznes to sie dowiesz dlaczego :lol:
opinie ludzi z forum sa lepszym odnosnikiem prawdziwego standardu uslug
http://www.sitejabber.com/reviews/www.secretsales.com
poza tym na forach, ktorych nie poczytasz bez rejestracji, posty typu:
Konto usunięte
Konto usunięte: I have heard people say their items are fake too, so watch out for that too.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nic on December 17th, 2010 at 1:22 pm I ordered two pair of Ralph Lauren sunglasses recently and when I received them they were the worst fakes I have ever seen. I would definitely not recommend them and I am just keeping my fingers crossed that I do get a refund as promised by them
.
Konto usunięte
Konto usunięte: tam on June 16th, 2011 at 8:08 pm i ve bought a valentino bag from secretsales and just got it deliveried. but found out it was the fake valentino with the name mario valentino inside . so disapointed , dont know whether to return the item or not cuz it cost £…

Konto usunięte
Konto usunięte: yana on June 17th, 2011 at 8:51 am They sell fakes just got my two orders – they have offered free returns after ringing there phones for 3 days – on a premium rate number. I will be reporting this company for selling fakes – they will not get away with this.

http://www.facebook.com/pages/secretsalescom-are-a-big-online-scamming-agent/107784602614802

Konto usunięte
Konto usunięte: Completely incomprehensible voucher system. Don't buy them, especially as a gift, unless you really dislike the person. You have to pay for delivery and returns, so completely crap for buying anything you have to try on. They take ages to deliver anything. I ordered something as a present and it arrived several weeks later, just in time for their birthday, but everything was broken (the packaging was intact, so I assume it was broken when dispatched). Nightmare to send anything back or get any reasonable response from them. Worst internet company I have every used.

i wiele wiele innych
piedole taka firme :ziober2: mam lepsze :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 lipca 2011
massacre
massacre: i wiele wiele innych piedole taka firme mam lepsze

wow.
serio, w zyciu bym sie nie domyslila :ninja:
z tym ze ja zawsze tak mam, zamawiam z jakiejkolwiek strony i nie mam problemu, dopiero sie pozniej dowiaduje o takich rzeczach :rotfl: mam farta :P
Maryla
Maryla
  23 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kamilla to kupuj te bokserki co obiecałaś :D

że ja? :ninja:.
Maryla
Maryla
  23 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas

a jak już o tym mowa, to rzuciłam się na nową serię Gliss Kur Ultimate Repair, w nadziei, że uratuje moje biedne włosy :ninja:.

jak na razie pomaga, włosy są mięciutkie, odżywione i cudownie błyszczą. :-D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Wizyta w Fashion House :
6 torebek z Kazar,
2 pary butów z Venezii,
bluza z diversa,
buty do grania na orliku z nike,
poza tym tesco gigant i fura do fulla.

6h amen!

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

machu221
machu221
  24 lipca 2011

słonecznik
piwo piast
wódka żubrówka
gram nabiału
pizza de grasso (mała)

pijana
pijana
  25 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: machu221

A gdzieś Ty się podziewał ? :ziober2:
Transcendencja
Transcendencja
  25 lipca 2011

Podbijam temad .

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  25 lipca 2011

Strój kąpielowy, o jaki się ostatnio pytałam na forum, w paseczki, baardzo mi się podoba :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ImaDrug
ImaDrug
  25 lipca 2011
naaats
naaats: Strój kąpielowy, o jaki się ostatnio pytałam na forum, w paseczki, baardzo mi się podoba :D

bardzo fajny ;D mam nadzieje że bedziesz miała czas go wykorzystać,bo przy takiej pogodzie jak teraz ...:(