agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: podklad, puder, roz/bronzer - do tapetowania sie kazdy to ma :P

kazdy to ma, ale ja nie kupuje czesciej niz co 3 miechy :D

obczailas stronke? ja jestem w trakcie:

G-star raw
French Connection
Skechers
Converse
Lacoste
Vans
Timberland
Tommy Hilfiger

Vero Moda
Diesel

zaraz orgazmu dostane :w00t:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kazdy to ma, ale ja nie kupuje czesciej niz co 3 miechy :D

:D
ja kupilam sobie bronzer z loreala z 3 lata temu i dalej mam ponad polowe :mrgreen:
ogolnie wszystko mi na min pol roku starcza z takich rzeczy, kupuje czesciej bo lubie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: obczailas stronke? ja jestem w trakcie: G-star raw French Connection Skechers Converse Lacoste Vans Timberland Tommy Hilfiger Vero Moda Diesel zaraz orgazmu dostane

popatrzylam przez chwile na ceny i wylaczylam, bedzie musiala poczekac do wrzesnia :D
bo jak zaczne przegladac to BEDE MUSIALA cos kupic :nie:
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupuje czesciej bo lubie :D

to ja tak mam z ciuchami :)

Konto usunięte
Konto usunięte: popatrzylam przez chwile na ceny i wylaczylam

dobre ceny, co? Gstar jeany za £97 :w00t:
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bedzie musiala poczekac do wrzesnia :D

a co we wrzesniu sie dzieje? masz nastepne urodziny? :swir:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja tak mam z ciuchami :)

z tym tez.
ogolnie musze sie przystopowac :D

Konto usunięte
Konto usunięte: dobre ceny, co? Gstar jeany za £97

w ogole jak chcesz strone z fajnymi przecenami to polecam secretsales.com - z tym ze musisz sie zarejestrowac.

Konto usunięte
Konto usunięte: a co we wrzesniu sie dzieje? masz nastepne urodziny?

:rotfl:
nie :D
mam nadzieje byc juz we wlasnym mieszkaniu po prostu, bede wiedziala ile bedzie mi potrzeba na rachunki itd i ile mi zostanie na przeyebanie :D
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: secretsales.com - z tym ze musisz sie zarejestrowac.

jestem zarejestrowana w river islands, next, gap, banana republic, timberland, uniteddirect, samplesales, littlewoods, john lewis wiec luz :ziober2: a jak daja store cards to jeszcze lepiej :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ile mi zostanie na przeyebanie :D

my mamy target zaoszczedzic 30k do czerwca 2012 na depozyt, trzeba zaczac inwestowac, nasze mieszkanie jest juz dla nas za ciasne, chcemy dom, gdzies za londynem, chcemy psy i jeszcze jedno dziecko :ziober2: wiec 3 bed z ogrodem to minimum.
ale to nie oznacza, ze ja musze sie ograniczac, zmusze mojego zeby robil nadgodziny :crylol:
zartuje :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem zarejestrowana w river islands, next, gap, banana republic, timberland, uniteddirect, samplesales, littlewoods, john lewis wiec luz a jak daja store cards to jeszcze lepiej

ale na tej stronie co podalam masz 4 - 7dniowe wlasnie wyprzedarze wszystkiego :D
np teraz jest true religion przeceniona ponad 50% :P
jakies tam torebki dezajnerskie tez sa, z tym ze juz prawie wszystkie zostaly wykupione :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: my mamy target zaoszczedzic 30k do czerwca 2012 na depozyt, trzeba zaczac inwestowac, nasze mieszkanie jest juz dla nas za ciasne, chcemy dom, gdzies za londynem, chcemy psy i jeszcze jedno dziecko wiec 3 bed z ogrodem to minimum. ale to nie oznacza, ze ja musze sie ograniczac, zmusze mojego zeby robil nadgodziny zartuje

mi troche glupio wydawac cala kase kiedy nie pracuje wiec wiesz :D
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: np teraz jest true religion przeceniona ponad 50% :P

wszedzie sa teraz mid sales, albo juz summer sales jak w next na przyklad wszystko jest MINIMUM 50%
nie lubie wyprzedazy bo nigdy nie ma mojego rozmiaru, jest za "normalny", zostaja zawsze albo najmniejsze, albo najwieksze a piedole sie zastanawiac, czy wcisne cycki w ta boska bluzke rozmiar XS, czy kupic XL i wygladac jak w worku :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: mi troche glupio wydawac cala kase kiedy nie pracuje wiec wiesz :D

wiem o co cho, mialam to samo... to byl jeden z motywow dlaczego chcialam do pracy wrocic. z reszta mna miotalo bardzo szybko, w domu wariowalam.
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wszedzie sa teraz mid sales, albo juz summer sales jak w next na przyklad wszystko jest MINIMUM 50% nie lubie wyprzedazy bo nigdy nie ma mojego rozmiaru, jest za "normalny", zostaja zawsze albo najmniejsze, albo najwieksze a piedole sie zastanawiac, czy wcisne cycki w ta boska bluzke rozmiar XS, czy kupic XL i wygladac jak w worku

ale to nie sa mid sales, tylko tak normalnie, przez caly rok :D

mojago rozmiaru zazwyczaj nie ma :P

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem o co cho, mialam to samo... to byl jeden z motywow dlaczego chcialam do pracy wrocic. z reszta mna miotalo bardzo szybko, w domu wariowalam.

patrze sie wlasnie na kursy w coledzu.
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mojago rozmiaru zazwyczaj nie ma :P

why?

Konto usunięte
Konto usunięte: patrze sie wlasnie na kursy w coledzu.

jakie kursy? na co chcesz isc? ty masz w ogole cos skonczonego?
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: why?

grubaski wykupuja z nadzieja, ze sie wcisna :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakie kursy? na co chcesz isc? ty masz w ogole cos skonczonego?

a levels robilam tutaj, zaawansowana matma i sztuka, ale mysle zeby zrobic gcse z angielskiego + kurs biznesowy jakis.
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: grubaski wykupuja z nadzieja, ze sie wcisna

Konto usunięte
Konto usunięte: a levels robilam tutaj, zaawansowana matma i sztuka, ale mysle zeby zrobic gcse z angielskiego + kurs biznesowy jakis.

nie wiem jak to tutaj wyglada, ale przeciez a level mozesz miec jak masz ukonczone gcse, wiec po co chcesz robic gcse z angola? czy z angola nie masz nic?
a kurs biznesowy jaki? co chcesz robic zawodowo?
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: grubaski wykupuja z nadzieja, ze sie wcisna

nie kumam za bardzo tego tekstu ale okej
voiceontheradio
voiceontheradio
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to? i tak jasniejszy od tego co mam i dali darmowa probke do zakupu to wzielam jeszcze jansiejszy, na jesien/zime:)

w rzeczywistości jest dużo ciemniejszy :) i jest to taki bardziej chłodny brąz.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak tanio ale uj, mam nic nie kupywac, zwlaszcza ze dopiero co sobie takie rzeczy kupilam.

no tanio, tanio :ziober2:
kreeeejzi
kreeeejzi
  20 lipca 2011

No to ja kupiłam buty na obcasie . xD
w sklepie byly dobre ale w domu za duze haha
i nie wiem co mam zrobic z nimi.
takie fajne skromne niebieskie . xD :(
kupilam za 60 zl w ccc a moge sprzedac za 50 xD