Konto usunięte: ha ha, kozackie te buty. w złotych tarasach otworzyli ich salon i już parę razy miałam chęć wejść i przymierzyć. co się w nich robi?
w ogole uwielbiam skechersy, nie tylko shape ups - i dla facetow fajne robia modele :)
generalnie wyczailam je juz 1-2 lata temu, w Londynie w kazdym szpitalu w ktorym bylam (a bylam w paru
) ponad 90% pielegniarek nosi shape ups! Sa swietne, jesli sie duzo chodzi (na joggin sie wie, sa innego typu buty) - generalnie poprawiaja posture, poslady niby robia sie "twardsze",
a co najwazniejsze dla mnie, usmiezaja ten specyficzny bol, gdy duzo sie chodzi w szpilkach i innym niezbyt wygodnym obowiu. Kupilam je z mysla wlasnie o tym, ze bardzo duzo chodze i do tego bardzo duze chodze w szpilkach, platformach, obcasach itd.
Jasmine bym przekonala ta reklama
(zwlaszcza ze ten model jest tanszy od mojego o jakies 30 funtow)
Mam w dupie, ze nie sa zbyt urodziwe, ja jednak wychodze z zalozenia, ze sa odpowiednie buty do odpowiednich miejsc, dbam o stopy i ich zdrowie
Na lodz mam specjalne timberlandy, ktore sa jeszcze bardziej wiejskie
ale przynajmniej sie nie slizgaja na mokrej slizgiej skosnej nawierzchni- niektore buty nie maja wygladac, maja pelnic inne zadanie