Konto usunięte: są całkiem fajne promocje, no ale w sephorze. choć w douglasie też powinny być. ja sobie kupiłam ostatnio moje ukochane chloe mimo, że jeszcze mam pół flakona bo były w promocji z balsamem do ciała i żelem pod prysznic. teraz się czaję na któreś benefita, ale jakoś nie jestem przekonana bo kiedyś miałam jedne i szybko mnie zaczęły męczyć.
wlasnie sie dowiedzialem ze znajomy ma znajomego, i ten znajomy jest ze sprzedawca w douglasie, musze sie ladnie usmiechac o znizke
ja mysle o armanim acqua di gio, albo cos od jean paul gaultier, ale to znowu jest na maksa gejowskie;) jeszcze gucci obczaję bo w polsce nie mialem okazji.
Konto usunięte: i kup ten puder. dzisiaj go jeszcze raz przetestowałam. nie zażółca skóry, przynajmniej w moim wypadku i jest mineralny, więc na pewno nie zaszkodzi.
chyba kupie, bo ostatnio upały tu nadeszły i caly clinique redness solutions (podkład) spływa co nieestetycznie wyglada. puder bedzie chyba dobrym rozwiazaniem.
orientujesz sie czy dawaja jakas probke zeby zobaczyc jak sie prezentuje na skorze?
nie chce kasy wywalic na prozno.