W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 41 z 55
Czy wiecie może cos na temat BANIEK CHIŃSKICH czy redukują one ilość cellulitu . ? moze znacie jakies inne sposoby na pozbycie sie tego paskudztwa , nie mówie o aktywności fizycznej , ćwiczeniach . . bo akurat sport uprawiam regularnie . .
Konto usunięte: Czy wiecie może cos na temat BANIEK CHIŃSKICH czy redukują one ilość cellulitu . ? moze znacie jakies inne sposoby na pozbycie sie tego paskudztwa , nie mówie o aktywności fizycznej , ćwiczeniach . . bo akurat sport uprawiam regularnie . .
Moja mama stosuje, sama sobie robi masaże na uda i brzuch. Robi to już od roku gumowymi bankami. Powiem tyle- różnice widać bardzo. Aż sama się zdziwilam.Podobno lepsze efekty daje jeśli ktoś ci robi te masaże ale jeśli samemu opanujesz technikę to powinno iść z górki :)
W internecie lub w aptece możesz takie kupić za 20-40 zł, najlepiej poglądac filmiki na yt jak się takie masaże wykonuje przed rozpoczęciem.
Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.
Witam, zwracam się do Was z pytaniem, czy jest sens przyjmować suplementy diety "na stawy" w postaci "flexów"? Ile jest prawdy w cudownych właściwościach preparatów, a ile mitu? Mam delikatny problem ze stawami tzw. "strzelanie" i nawracający ból w obrębie barku, robiłem już testy na boleriozę etc. i niby ;) wszystko okej, urazów, pęknięć, naderwań nie ma, ale jest to irytujące, szczególnie że utrudnia mi to w pewnym stopniu uprawianie hobby.
Z ciekawości - Animal flex, brał ktoś?
Sprawa indywidualna... musisz sama metodą prób i błędów ocenić jakie obciążenie będzie dla Ciebie odpowiednie.
Konto usunięte: Witam, zwracam się do Was z pytaniem, czy jest sens przyjmować suplementy diety "na stawy" w postaci "flexów"? Ile jest prawdy w cudownych właściwościach preparatów, a ile mitu? Mam delikatny problem ze stawami tzw. "strzelanie" i nawracający ból w obrębie barku, robiłem już testy na boleriozę etc. i niby ;) wszystko okej, urazów, pęknięć, naderwań nie ma, ale jest to irytujące, szczególnie że utrudnia mi to w pewnym stopniu uprawianie hobby.
Z ciekawości - Animal flex, brał ktoś?
Animal flex posiada bardzo dobry skład, więc warto zainwestować. Stosowałem kilka razy i również polecam swoim klientom w celu wzmocnienia stawów, ścięgien i wiązadeł.
Konto usunięte: W jednym z ostatnich numerów Men's Health'a, który podebrałam koledze, był przegląd suplementów. Te z glukozaminą były w sekcji typu "nie warto". Aczkolwiek nie pamiętam dlaczego
Akurat czasopisma typu Men's Health są sponsorowane, są reklamą, więc niespecjalnie wierzę w takie rankingi, co nie zmienia faktu że poniekąd prawdą jest mit glukozaminy, tylko że właśnie Animal flex ma sporo innych rzeczy, będę musiał przetestować na sobie jak na króliku najwyżej .
Konto usunięte: Animal flex posiada bardzo dobry skład, więc warto zainwestować. Stosowałem kilka razy i również polecam swoim klientom w celu wzmocnienia stawów, ścięgien i wiązadeł.
Dziękuję za opinię, stawy w sumie jeszcze mi chyba nie "poleciały", ale są już symptomy że coś jest nie tak, dlatego szukam suplementu, który uzupełni w jakiś rozsądny sposób moją dietę.
Ten artykuł nie bazował na konkretnych nazwach, więc możliwe, że pisał go ktoś całkiem kompetentny xd Pośród "niewartych uwagi" znalazły się też m.in. te słynne jagody acai :D
Widzę, że cena tego "Animala" dość wysoka, aczkolwiek na zdrowiu nie ma co oszczędzać, a nuż pomoże ;) Zwłaszcza, że wnioskując z Twoich wypowiedzi jesteś chyba dość aktywnym człowiekiem ;)