W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 28 z 55
potrzebuje zestawu dobrych witamin dla znajomej ktora wyjezdza zagranice do pracy, niedojada, je malo miesa etc, po przyjezdzie dorobila sie awitaminozy b, miala zajady etc. teraz ja poskladam, ale znowu pojedzie na 2 miesiace... potrzebuje czegos co moglaby zabrac ze soba i sie wspomagac
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
368212: |
Widze, ze kazdy sie tu zna a wiec poprosze aby ktos podal mi jakies dobre i sprawdzone cwiczenia aby spalic troche z brzucha i z ud oraz jakies dobre i sprawdzone cwiczenia na posladki. Takie co bym mogla wykonywac je spokojnie w domu. Nie pogardzilabym rowniez jakas dobra i sprawdzona dieta. Jade w tym roku w koncu na normalne wakacje i trzeba wygladac jak czlowiek :D Z gory dziekuje. |
droga dupeczko,byś twoja naga dupa dobrze prezentowala sie na tle różańca trzeba poświecić kilka miechów na:
1.DIETA DIETA DIETA czyli low carb, nie chce mi sie rozpisywać bo wszystko masz u wujka gogla
2. karnet na siłownia a tam podbić do ziomeczków na koksie by pokazali jak ćwiczyć nogi, jeśli ograniczysz sex oralny z połykiem to do twojego organizmu nie przedostanie sie niechciany testosteron i nogi sie elegancko wyrzeźbia, opcje w stylu łatwe i przyjemne nie dadza efektu, wiec tylko przysiady dupą do ziemi
3.brzuch to przedewszystkim cwiczenia na drążku poziomym, takim do wiszenia nie do tańca, wszelakie unoszenia nóg, podciągania kolan do klatki, skręty tułowia itp itd, ławeczka nic ci nie da, musi byc ciezko intensywnie i sumiennie inaczej zapomnij
do wakacji duzo czasu wiec da sie sporo zrobić, tylko wiadomo bez oszukiwania samej siebie bo co z tego jak cały tydzien sie pomeczysz jak przy sobocie najesz sie lodów cukierków itp itd i ze tak powiem pójdzie w mase
dziekuje pozdrawiam
http://sklep.kfd.pl/activlab-machine-man-combo-240-kaps-p-1972.html
Około 2 lata temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne, ktore bralam przez ok. 8 msc. BAAARDZO po nich przytyłam, i zaczelo sie cos dziac.. Bolesne i opoznione miesiaczki, krwotoki, owłosienie na udach ( okropne !) , syfy na twarzy ( bylam u dermatologa i P. dr. dała mi masc, i powiedziala ze jak nie pomoze to znaczy ze mam cos z hormonami i masc nie pomogla) . Czasami mam wrazenie ze bardziej puchne, jestem bardziej gruba i nienaturalnie napuchnieta przed okresem , wiem ze to normalne, ale nie az tak. Przy siadaniu , czuje kłucia w miednicy ( ?) , przy gwałtownym wstawaniu straszliwy bol jajników ( podczas okresu ) . Poza tym, jak kocham sie z Narzeczonym strasznie mnie to kłuje, boli ... Obecnie mieszkam pod Warszawa, wczesniej mieszkalam w krakowie, i za cholere nie moge znalezc dobrego ginekologa ! Takiego ktory zleci mi badania hormonow, a nie tylko USG albo porcja antykoncepcji . Boje sie ze to jakas endomtrioza, albo Zespół policystycznych jajników . Raz jak bylam u ginekologa. w Krk, P. dr powiedziala ze nie pekl mi pęcherzyk. Tak bylo 2 razy.
Jakie badania powinnam zrobic hormonalne ?
Moze macie jakis sprawdzonych KOMPETENTNYCH lekarzy ginekologow w Warszawie lub Krakowie ?
znalazlam jedna babke ale pisza roznie na jej temat..
Poza tym to straszne owlosienie, tlusta cera,wlosy,syfy..eh...