Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 21 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Czytam tutaj - widze wszyscy się tutaj ładnie opalają i to nawet z filtrem 40 ..
a ja przyśpieszacz i - gówno z tego wychodzi
W 2007 roku byłam na Majorce i w Egipcie i byłam blada Przed studniówką z pół roku chodziłam na solarium, już doszłam do 15 minut 2 razy w tygodniu i też byłam lekko opalona... Bladość sama w sobie mi nie wadzi, jedynie to, że jeden z najjaśniejszych i tak podkładów muszę mieszać z białym
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=9895
patrzylam jest prawidlowe, patrzalam to jego przestarzala forma.
nie mieszajcie mnie w swoje klotnie :P
ja sie w ogole praktycznie nie opalam - jak jestem opalona to znaczy ze sie posmarowalam samoopalaczem.
niestety nie mam cierpliwosci ani czasu sie codziennie smarowac filtrami i jesli wychodze w t-shircie niczego nie uzywam, ale wlosy wiaze to i efekt: nogi i reszta biale, rece troche opalone, a kark ciemnobrazowy, ladnie sie opalilam
znacie jakies sposoby na miejscowe rozjasnianie opalenizny?
btw. az mnie szok bierze jak czytam w jakim stopniu sie chronicie przed sloncem -mowie jako osoba ktora pracuje na dworze, na sloncu i smaruje sie najwyzej 15, chociaz pewnie za 20 lat bedzie widac roznice w skorze;)
i pozniej robi się skóra starego koguta.
niektorych widzialem smarujacych sie zwyklym olejem spozywczym, hardkor.
10 to bieda, ale lepsze niz nic. jak sie opalalem kiedys to pieprzyki na plecach obowiazkowo smarowalem, dla mnie normalka.
kolor skory a'la piggy dostalas na gorrze czy bardziej drastycznie? :P
uzylem raz i mam nauczke do dzis;)
oj tam starosc, po 40stce zacznij sie martwic, nie teraz
chociaz mi juz brak nastoletnich lat.. w tym roku oczko.
chyba 'nie mieszaj'
moja wtyczka do przegladarki idealnie ignoruje trolla;)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
wiem powinno się mówić patrzałam ale patrzyłam też jest poprawne, jednak wiesz, jest tu pewien mądry profesor (albo nawet i kilku), że poprawiają, to jest taki błąd, że jest to forumowy hit :-)
wydurniam sie.
jednak aby wiedziec takie rzeczy trzeba poczytac słownik ort. a nie zamykać się w swoich złośliwościach :D
ja jak nie smaruję to mi się od razu rozrastają. od razu
byłam czerwona jak rak, dosłownie
po 40stce to już zacznę się konserwować ja niedługo 24 i w sumie to czuje się coraz lepiej sama ze sobą
jakby Cie swedzialo cale cialo i dostawala wysypki na nastepny dzien po wyjsciu na slonce to tez bys sie chronila:). sama przypuszczam, ze jakbym nie miala alergii na slonce, to bym sie tak nie smarowala, ale niestety nie moge :P
w ciagu dnia uzywam mojego laptopa, komputera mojego faceta, mojego telefonu i laptopa mojej mamy, wtyczke moge zainstalowac tylko na moim laptopie, wiec wiesz :)
Chyba mam nowe ulubione perfumy Chociaż nie wiem czy zdołają zrzucić z piedestału moje ulubione Amor Amor, ale zobaczymy.
u mnie to samo, dlatego wykluczylem opalanie. chociaz czasem tesknie za fajnie opalona skora, ale to jak mnie bedzie stac na opalanie natryskowe
gotowany :P
ee to ja juz teraz;d po wakacjach w pracy w niemczech planuje skoczyc do pragi na przeszczep wlosow, a pozniej do pozka albo gdzies na botoks.
chyba z wiekiem tak jest.. przynajmniej tak mi sie wydaje, w wieku 15 lat zmienilbym w sobie wszystko. teraz juz chyba nie.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.