malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ThatsMyName18
ThatsMyName18
  24 kwietnia 2011
Jasmina
Jasmina: Jasna skóra z ciemnymi włosami może naprawdę fajnie kontrastować ;)

Czy ja wiem :woot: zależy jak komu, mnie nie bardzo pasuje :-)
SoDope
SoDope
  24 kwietnia 2011

Czytam tutaj - widze wszyscy się tutaj ładnie opalają i to nawet z filtrem 40 ..
a ja przyśpieszacz i - gówno z tego wychodzi :crylol:

pijana
pijana
  24 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytam tutaj - widze wszyscy się tutaj ładnie opalają i to nawet z filtrem 40 .. a ja przyśpieszacz i - gówno z tego wychodzi

W 2007 roku byłam na Majorce i w Egipcie i byłam blada :zonk: Przed studniówką z pół roku chodziłam na solarium, już doszłam do 15 minut 2 razy w tygodniu i też byłam lekko opalona... Bladość sama w sobie mi nie wadzi, jedynie to, że jeden z najjaśniejszych i tak podkładów muszę mieszać z białym :zonk:
Jasmina
Jasmina
  24 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy ja wiem zależy jak komu, mnie nie bardzo pasuje :-)

Możliwe ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: patrzałam - PATRZYŁAM jest moim błędem - forumowym hitem wg prinza ;d

http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=9895
patrzylam jest prawidlowe, patrzalam to jego przestarzala forma.
nie mieszajcie mnie w swoje klotnie :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Czytam tutaj - widze wszyscy się tutaj ładnie opalają i to nawet z filtrem 40 .. a ja przyśpieszacz i - gówno z tego wychodzi

ja sie w ogole praktycznie nie opalam - jak jestem opalona to znaczy ze sie posmarowalam samoopalaczem.
sylwik
sylwik
  24 kwietnia 2011

niestety nie mam cierpliwosci ani czasu sie codziennie smarowac filtrami i jesli wychodze w t-shircie niczego nie uzywam, ale wlosy wiaze to i efekt: nogi i reszta biale, rece troche opalone, a kark ciemnobrazowy, ladnie sie opalilam:rotfl:
znacie jakies sposoby na miejscowe rozjasnianie opalenizny? :ziober2:

btw. az mnie szok bierze jak czytam w jakim stopniu sie chronicie przed sloncem:ninja: -mowie jako osoba ktora pracuje na dworze, na sloncu i smaruje sie najwyzej 15, chociaz pewnie za 20 lat bedzie widac roznice w skorze;)

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: olejki do opalania są nawet 4 czy 2, także to już w ogóle. smaży się skórka jak u kurczaczka

i pozniej robi się skóra starego koguta.

niektorych widzialem smarujacych sie zwyklym olejem spozywczym, hardkor.

Konto usunięte
Konto usunięte: mój partner jest jasny, ale on ma inaczej. lubi leżeć na słońcu, zawsze się smaruje 30 albo 40, opala się powoli i jak już się opali to schodzi mi ta opalenizna po około miesiącu także to też nie ma reguły. ale najbardziej nie rozumiem, jak ludzie się opalają i już nawet ta 10 byłaby do przyjęcia gdyby nie jeden fakt - nikt nie smaruje znamion/pieprzyków. dla mnie to już jest hardcore. ja smaruje wszystkie pieprzyki, chociaż mam ich mało, ale smaruję takim sztyftem 50+, mój facet też to robi bo ma tego więcej.

10 to bieda, ale lepsze niz nic. jak sie opalalem kiedys to pieprzyki na plecach obowiazkowo smarowalem, dla mnie normalka.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja jak kiedyś pojechałam w zimie na narty na lodowiec, oczywiście filtr wzięłam 30 i jeszcze zapomniałam się posmarować bo słońca nie było wcale. jak już wjechaliśmy na górę, wyszło słońce i tak mi spiekło ryja, że to szok! od tamtej pory jak jadę gdziekolwiek w zimę, gdzie wiem, że będzie słońce to idę na solarium 3 razy po 5 minut(z 40/30 filtrem) i dopiero jadę:d

kolor skory a'la piggy dostalas na gorrze czy bardziej drastycznie? :P

Konto usunięte
Konto usunięte: nieeeee, takich wynalazków to ja nie używam. szkoda mi skóry która i tak już od wody jest mocno sponiewierana, do tego idzie starość powoli, więc się oszczędzam;)

uzylem raz i mam nauczke do dzis;)

oj tam starosc, po 40stce zacznij sie martwic, nie teraz :mrgreen:

chociaz mi juz brak nastoletnich lat.. w tym roku oczko.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mieszajcie mnie w swoje klotnie :P

chyba 'nie mieszaj'
moja wtyczka do przegladarki idealnie ignoruje trolla;)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ThatsMyName18
ThatsMyName18
  24 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: patrzylam jest prawidlowe, patrzalam to jego przestarzala forma. nie mieszajcie mnie w swoje klotnie :P

wiem :ninja: powinno się mówić patrzałam ale patrzyłam też jest poprawne, jednak wiesz, jest tu pewien mądry profesor (albo nawet i kilku), że poprawiają, to jest taki błąd, że jest to forumowy hit :-)

wydurniam sie.

jednak aby wiedziec takie rzeczy trzeba poczytac słownik ort. a nie zamykać się w swoich złośliwościach :D
mmaryjka
mmaryjka
  24 kwietnia 2011
Prinz
Prinz: 10 to bieda, ale lepsze niz nic. jak sie opalalem kiedys to pieprzyki na plecach obowiazkowo smarowalem, dla mnie normalka.

ja jak nie smaruję to mi się od razu rozrastają. od razu:and:

Prinz
Prinz: kolor skory a'la piggy dostalas na gorrze czy bardziej drastycznie?

byłam czerwona jak rak, dosłownie

Prinz
Prinz: oj tam starosc, po 40stce zacznij sie martwic, nie teraz chociaz mi juz brak nastoletnich lat.. w tym roku oczko.

po 40stce to już zacznę się konserwować:mrgreen: ja niedługo 24 i w sumie to czuje się coraz lepiej sama ze sobą
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. az mnie szok bierze jak czytam w jakim stopniu sie chronicie przed sloncem -mowie jako osoba ktora pracuje na dworze, na sloncu i smaruje sie najwyzej 15, chociaz pewnie za 20 lat bedzie widac roznice w skorze;)

jakby Cie swedzialo cale cialo i dostawala wysypki na nastepny dzien po wyjsciu na slonce to tez bys sie chronila:). sama przypuszczam, ze jakbym nie miala alergii na slonce, to bym sie tak nie smarowala, ale niestety nie moge :P

Prinz
Prinz: chyba 'nie mieszaj' moja wtyczka do przegladarki idealnie ignoruje trolla;)

w ciagu dnia uzywam mojego laptopa, komputera mojego faceta, mojego telefonu i laptopa mojej mamy, wtyczke moge zainstalowac tylko na moim laptopie, wiec wiesz :)
pijana
pijana
  25 kwietnia 2011

Chyba mam nowe ulubione perfumy :napalony: Chociaż nie wiem czy zdołają zrzucić z piedestału moje ulubione Amor Amor, ale zobaczymy.

Jasmina
Jasmina
  25 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba mam nowe ulubione perfumy

Jakie ? :D Pochwal się :)
pijana
pijana
  25 kwietnia 2011
Jasmina
Jasmina: Jakie ? :D Pochwal się :)

Givenchy Play, po prostu mnie ujęły :zakochany: Ale cena dobijająca, 380 zl za 75 ml... :-/
Prinz
Prinz
  25 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jak nie smaruję to mi się od razu rozrastają. od razu

u mnie to samo, dlatego wykluczylem opalanie. chociaz czasem tesknie za fajnie opalona skora, ale to jak mnie bedzie stac na opalanie natryskowe :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: byłam czerwona jak rak, dosłownie

gotowany :P

Konto usunięte
Konto usunięte: po 40stce to już zacznę się konserwować

ee to ja juz teraz;d po wakacjach w pracy w niemczech planuje skoczyc do pragi na przeszczep wlosow, a pozniej do pozka albo gdzies na botoks.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja niedługo 24 i w sumie to czuje się coraz lepiej sama ze sobą

chyba z wiekiem tak jest.. przynajmniej tak mi sie wydaje, w wieku 15 lat zmienilbym w sobie wszystko. teraz juz chyba nie.

Prinz
Prinz
  25 kwietnia 2011

co do perfum, to jakie lubicie męskie? zeby byl ciekawy zapach i dlugo sie utrzymywal

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.