(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
17 czerwca 2011
Prinz: bo moze lepiej ci bylo pod wzgledem temperatry? ja w te upaly to w nocy biegam, a i tak jest ciezko bo cieplo
nie wiem, na razie nie mam czasu na bieganie - nak*rwiam sesje miłego wieczoru!
pijana
17 czerwca 2011
Cztery razy po dwa razy
KozaczekPrzezNeta
17 czerwca 2011
idziemy w koncu spac?
Maryla
17 czerwca 2011
Konto usunięte: idziemy w koncu spac?
Po co?
BreakMyFall18
18 czerwca 2011
Konto usunięte:
tez mi sie to podoba :)
madzia2143
18 czerwca 2011
dlaczego po energy drinkach czuję się jakbym całą noc chlała %?
KozaczekPrzezNeta
18 czerwca 2011
nie wiem po co to pic.te enerdzi drinki strasznie niszcza organizm
madzia2143
18 czerwca 2011
Konto usunięte: nie wiem po co to pic.te enerdzi drinki strasznie niszcza organizm
baaardzo rzadko je piję. Teraz sesja, a kawa na mnie nie działa a muszę jakoś powstrzymać senność.
agoosiaaa
18 czerwca 2011
Konto usunięte: też się odchudzam! tzn. mam zamiar mniej żreć, bo niby tłusta nie jestem, ale pochłaniam tyle jedzenia, że to masakra.
to chyba wszyscy maja takie postanowienia na wakacje
Prinz: nie pale od jakichs dwoch miesiecy wiec nie patrzalem na nie, bardziej na procenty ;D ale wiesz w Bergamo tez sobie w ch'uja tna, mała cola 3€
zdzierstwo
Glaubenskrieger
18 czerwca 2011
massacre: jak ty masz wielka dupe to wezwij Green Peace, bo musza mnie zabrac z powrotem do oceanu
wbrew pozorom do małych i leciutkich nie należę.
Ale przede wszystkim moja rodzicielka to stwór złośliwy jak sam Szatan ;] I w domu za każdym razem mi wypomina, że ma jakieś 8 kg mniej ;p
agoosiaaa
18 czerwca 2011
Konto usunięte: wbrew pozorom do małych i leciutkich nie należę.
Ale przede wszystkim moja rodzicielka to stwór złośliwy jak sam Szatan ;] I w domu za każdym razem mi wypomina, że ma jakieś 8 kg mniej ;p
to podkarm ja tymi batonikami na mase
Babsy
18 czerwca 2011
Konto usunięte: genialne:)
tez jest mega, ja i walca bym chciala, i cos takiego odwalic:)
Glaubenskrieger
18 czerwca 2011
Konto usunięte: to podkarm ja tymi batonikami na mase
Lepiej nie, bo jak przytyje, to będę wysłuchiwać narzekań, że nie ma co włożyć na siebie :D
Już i tak zbyt często podkrada mi ciuszki, nie chcę, by mi w szafie na stałe zamieszkała ;P
agoosiaaa
18 czerwca 2011
Konto usunięte: Lepiej nie, bo jak przytyje, to będę wysłuchiwać narzekań, że nie ma co włożyć na siebie :D
Już i tak zbyt często podkrada mi ciuszki, nie chcę, by mi w szafie na stałe zamieszkała ;P
ja tak wiecznie mialam z siostra, na zbezczela pozyczala ciuchy masakra - najlepiej jak zawsze sobie szykuje ciuchy zanim pojde wziasc prysznic/kapiel i ukladam na lozku, to co drugi raz jak wychodzilam to juz je miala na sobie zabic
Glaubenskrieger
18 czerwca 2011
Konto usunięte: ja tak wiecznie mialam z siostra, na zbezczela pozyczala ciuchy masakra - najlepiej jak zawsze sobie szykuje ciuchy zanim pojde wziasc prysznic/kapiel i ukladam na lozku, to co drugi raz jak wychodzilam to juz je miala na sobie zabic
Jeszcze gorsze jest to, ze ona lepiej w nich wygląda ode mnie
A ostatnio, wróciłam z zakópów z dwiema koszulkami polo. Od razu jedną straciłam, bo taka śliczna i niebieska... ;/