malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Babka w Douglasie mi dziś próbowała wmówić, że najlepszy dla mnie będzie Colorstay w kolorze 150, a nie 110, bo mam BRĄZOWY odcień skóry, buahaha Widziała ona brąz. Do tej pory mam po nim ciemną plamę na wierzchu dłoni, a myłam wodą z mydłem (czyli trwałość super), a dłoń mam ciemniejszą niż twarz. Jakbym się nią sugerowała toby kolejny podkład wylądował na dnie pudła z kosmetykami. Dodam, że i tak nie kupiłam, bo na Allegro zapłacę połowę ceny.

tez mi kiedys tak 'doradzila' mowilem ze kryjacy i dala bourjouis sleep effect czy ki uj. w domu zadnej roznicy nie bylo widac. juz nigdy wiecej nie posluchalem 'rad' pan zyczliwych

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  18 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No od tej pory nie latałam to nie wiem jak z tym jest... Ale lepiej nie bierz tego za dużo. Po co potem masz to wywalać? 100 ml to faktycznie mało :/

no wezme szampon, zel pod prysznic, jakis zel do pyska, tonik, mleczko.. takie absolutne minimum :lol:
ostatnio musialem otwierac zel loreala do mycia twarzy i smarowac reke na lotnisku, wtedy przepuscili :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja chodząca dobroć jestem ;)

i wieczna dziewica :)

Martitta
Martitta
  18 czerwca 2011
Prinz
Prinz: no wezme szampon, zel pod prysznic, jakis zel do pyska, tonik, mleczko.. takie absolutne minimum ostatnio musialem otwierac zel loreala do mycia twarzy i smarowac reke na lotnisku, wtedy przepuscili

może i tym razem Ci się uda :lol:

Prinz
Prinz: i wieczna dziewica :)

No już nie przesadzajmy... :ssh:
pijana
pijana
  18 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ale wlasnie nie we wszystkim chyba, w rynaiarze normalka bez problemu mozna plyny przewiezc.

I dobrze, bo jak dla mnie bez sensu te przepisy... Ciekawe jak jest jak lecisz z małym dzieckiem i chcesz mu wziąć coś w butelce, czy też tak pilnują :woot:
Prinz
Prinz: ja kupilem go dlatego, bo lecac do wloch, nie moglem lakieru wziac w podreczny (szkoda ze nie pomyslalem, ze ten puder moga za koks wziac ) to bylo z jakies dwa miesiace temu, a ja mam nadal prawie calosc. wilzysz palce, pozniej ten puder i wczesujesz, duzo sie nie zuzywa.

Przekonałeś mnie :D Teraz przestałam prostować włosy więc myślę, że fajnie będzie wyglądał taki nieład :d
Konto usunięte
Konto usunięte: Usunęła bo teraz będzie miała więcej zajęć ;) Póki co nie ma zamiaru wracać :)

Szkoda, że nie dała znać, ale może nie chciała żeby ją ktoś zatrzymywał na siłę... Kiedyś pewnie wróci, to forum wciąga :D
Prinz
Prinz
  18 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może i tym razem Ci się uda

no, pozdzieralem nalepki z tylu zeby nie bylo widac jaka pojemnosc :lol:
ale butle szampnu joanny 400 ml nie przeszmugluje

Konto usunięte
Konto usunięte: No już nie przesadzajmy...

wygladasz :pavarotti:

Prinz
Prinz
  18 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I dobrze, bo jak dla mnie bez sensu te przepisy... Ciekawe jak jest jak lecisz z małym dzieckiem i chcesz mu wziąć coś w butelce, czy też tak pilnują

to podobno mozna

Konto usunięte
Konto usunięte: Przekonałeś mnie :D Teraz przestałam prostować włosy więc myślę, że fajnie będzie wyglądał taki nieład :d

no wlasnie fajny nielad, ja zastapilem lakier tym pudrem :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 czerwca 2011

lol - patrzylam na googlacj jakich cen sie moge spodziewac za zabawke co sie zwie ''CHUCK GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA'' - bo widzialam ja w smithsie za 22.50 albo 22.99 (cos w ten desen) i najtansza jaka znalazlam kosztuje 175 :ninja:
juz pomijajac ze polskie sklepy internetowe z zabawkami to bieda :ninja:

feuliette
feuliette
  20 czerwca 2011

kolczyk czy jest szeroki na zasadzie tunelu?
jak się nazywa? ;x

pijana
pijana
  20 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kolczyk czy jest szeroki na zasadzie tunelu?

Nie wiem jak jest w tym przypadku, ale takie właśnie fałszywe tunele znajdziesz na Allegro pod hasłem "fake tunel" tudzież "fake plug".
feuliette
feuliette
  20 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale takie właśnie fałszywe tunele znajdziesz na Allegro pod hasłem "fake tunel" tudzież "fake plug".

oo , dziękuję ślicznie bo u mnie w mieście zacofanie i nie ma czegoś takiego -.-
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ''CHUCK GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA'' - bo widzialam ja w smithsie za 22.50 albo 22.99 (cos w ten desen) i najtansza jaka znalazlam kosztuje 175 juz pomijajac ze polskie sklepy internetowe z zabawkami to bieda

co to jest chuck gadajaca ciezarowka? :szok:
w ogole w polskich sklepach zabawki sa biedne i zaje**cie drogie :/

moj ma urodziny w lipcu, nie wiem co mu kupic, na nick jr reklamuja myjnie samochodowa z pianka i innymi bajerami - podejrzewam, ze wiekszy mess z tego bedzie niz zabawy..

jakies pomysly?
konczy 3 lata

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 czerwca 2011
massacre
massacre: co to jest chuck gadajaca ciezarowka?

http://www.youtube.com/watch?v=H1i_C9YtvlU :D

massacre
massacre: w ogole w polskich sklepach zabawki sa biedne i zaje**cie drogie :/

wlasnie patrzylam na boze narodzenie to widzialam, ale liczylam na to, ze jednak bedzie lepiej :)

massacre
massacre: moj ma urodziny w lipcu, nie wiem co mu kupic, na nick jr reklamuja myjnie samochodowa z pianka i innymi bajerami - podejrzewam, ze wiekszy mess z tego bedzie niz zabawy.. jakies pomysly? konczy 3 lata

na ja wlasnie o tym chucku myslalam :woot:
no oprocz tego to tez sie zastanawialam nad zdalnie sterowanymi samochodami, np cos z samochodzikow: http://www.smythstoys.com/cars-the-movie-03sc/cars-2-radio-control-lightning-mcqueen-i05174pd.aspx?qwSessionID=e0a637d7-5d49-4b8c-b791-90bf46f132ad
no i jeszcze myslalam nad zabawkami z toy story :)
zreszta gdzies na kompie mam zapisane zabawki, ktorymi jestem zainteresowana, jak cos to wieczorem moge poszukac :woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=H1i_C9YtvlU :D

:O pierwszy raz na oczy widze, a myslalam, ze jestem na biezaco

Konto usunięte
Konto usunięte: sie zastanawialam nad zdalnie sterowanymi samochodami

Lightning McQueen w Disney Store jest tanszy :tak: w ogole ja tego calego smyths nie znam, ale przejrze co maja

zdalnie sterowane to ja wiem jak edzie wygladala zabawa, moj chlop bedzie sie bawil, a mlody sie znudzi po 5 min.

Konto usunięte
Konto usunięte: no i jeszcze myslalam nad zabawkami z toy story :)

zalezy jakie dziecko jaka faze ma... moj ma na The Cars, toy story go nie kreci. dlatego do kina idziemy, fajnie akurat premiera sie zgrywa z jego urodzinami.
jak chcesz to podrzuc pare pomyslow jakie ty masz upatrzone.

gdybym sie sluchala mojego syna to bym musiala z grubej gotowki wyskoczyc, bo upatrzyl sobie to auto...:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Battery-Powered/Famosa-12V-California-Ferrari(0078252)
chociaz czytajac reviews moze moze... wyglada na wieloletnia "zabawke"

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Transcendencja
Transcendencja
  20 czerwca 2011

pODBIJAM TEMAD .

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  21 czerwca 2011

Jestem tu tez i podbijam

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.