Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 120 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tez mi kiedys tak 'doradzila' mowilem ze kryjacy i dala bourjouis sleep effect czy ki uj. w domu zadnej roznicy nie bylo widac. juz nigdy wiecej nie posluchalem 'rad' pan zyczliwych
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
no wezme szampon, zel pod prysznic, jakis zel do pyska, tonik, mleczko.. takie absolutne minimum
ostatnio musialem otwierac zel loreala do mycia twarzy i smarowac reke na lotnisku, wtedy przepuscili
i wieczna dziewica :)
I dobrze, bo jak dla mnie bez sensu te przepisy... Ciekawe jak jest jak lecisz z małym dzieckiem i chcesz mu wziąć coś w butelce, czy też tak pilnują
Przekonałeś mnie :D Teraz przestałam prostować włosy więc myślę, że fajnie będzie wyglądał taki nieład :d
Szkoda, że nie dała znać, ale może nie chciała żeby ją ktoś zatrzymywał na siłę... Kiedyś pewnie wróci, to forum wciąga :D
to podobno mozna
no wlasnie fajny nielad, ja zastapilem lakier tym pudrem :)
lol - patrzylam na googlacj jakich cen sie moge spodziewac za zabawke co sie zwie ''CHUCK GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA'' - bo widzialam ja w smithsie za 22.50 albo 22.99 (cos w ten desen) i najtansza jaka znalazlam kosztuje 175
juz pomijajac ze polskie sklepy internetowe z zabawkami to bieda
co to jest chuck gadajaca ciezarowka?
w ogole w polskich sklepach zabawki sa biedne i zaje**cie drogie :/
moj ma urodziny w lipcu, nie wiem co mu kupic, na nick jr reklamuja myjnie samochodowa z pianka i innymi bajerami - podejrzewam, ze wiekszy mess z tego bedzie niz zabawy..
jakies pomysly?
konczy 3 lata
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
http://www.youtube.com/watch?v=H1i_C9YtvlU :D
wlasnie patrzylam na boze narodzenie to widzialam, ale liczylam na to, ze jednak bedzie lepiej :)
na ja wlasnie o tym chucku myslalam
no oprocz tego to tez sie zastanawialam nad zdalnie sterowanymi samochodami, np cos z samochodzikow: http://www.smythstoys.com/cars-the-movie-03sc/cars-2-radio-control-lightning-mcqueen-i05174pd.aspx?qwSessionID=e0a637d7-5d49-4b8c-b791-90bf46f132ad
no i jeszcze myslalam nad zabawkami z toy story :)
zreszta gdzies na kompie mam zapisane zabawki, ktorymi jestem zainteresowana, jak cos to wieczorem moge poszukac
:O pierwszy raz na oczy widze, a myslalam, ze jestem na biezaco
Lightning McQueen w Disney Store jest tanszy w ogole ja tego calego smyths nie znam, ale przejrze co maja
zdalnie sterowane to ja wiem jak edzie wygladala zabawa, moj chlop bedzie sie bawil, a mlody sie znudzi po 5 min.
zalezy jakie dziecko jaka faze ma... moj ma na The Cars, toy story go nie kreci. dlatego do kina idziemy, fajnie akurat premiera sie zgrywa z jego urodzinami.
jak chcesz to podrzuc pare pomyslow jakie ty masz upatrzone.
gdybym sie sluchala mojego syna to bym musiala z grubej gotowki wyskoczyc, bo upatrzyl sobie to auto...:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Battery-Powered/Famosa-12V-California-Ferrari(0078252)
chociaz czytajac reviews moze moze... wyglada na wieloletnia "zabawke"
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail