Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 119 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
leciał ktoś wizzairem? lece we wtorek do kolonii i zapobiegawczo przeczytałem sobie czego nie wolno brać. wyszlo, ze w rejestrowanym nie moge miec zadnych plynow , a znowu w podrecznym tylko 100 ml per kosmetyk. Spotkaliście się z tym?
Która opcja jest lepsza? Zapakować szampony/żele etc do rejestrowanego i owinąć ciuchami czy włożyć do podręcznego i liczyć, że przepuszczą (wszystko mam powyżej 100 ml, idiotyczny przepis :/) ?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Jakieś opinie o tej firmie/tym produkcie ?
Ja tam w rejestrowanym miałam wódę i jakieś kosmetyki i się nie przyczepili więc wiesz... Ale to było w 2007 a teraz to nie wiem
Babka w Douglasie mi dziś próbowała wmówić, że najlepszy dla mnie będzie Colorstay w kolorze 150, a nie 110, bo mam BRĄZOWY odcień skóry, buahaha Widziała ona brąz. Do tej pory mam po nim ciemną plamę na wierzchu dłoni, a myłam wodą z mydłem (czyli trwałość super), a dłoń mam ciemniejszą niż twarz. Jakbym się nią sugerowała toby kolejny podkład wylądował na dnie pudła z kosmetykami. Dodam, że i tak nie kupiłam, bo na Allegro zapłacę połowę ceny.
ale wlasnie nie we wszystkim chyba, w rynaiarze normalka bez problemu mozna plyny przewiezc.
ja kupilem go dlatego, bo lecac do wloch, nie moglem lakieru wziac w podreczny (szkoda ze nie pomyslalem, ze ten puder moga za koks wziac ) to bylo z jakies dwa miesiace temu, a ja mam nadal prawie calosc.
wilzysz palce, pozniej ten puder i wczesujesz, duzo sie nie zuzywa.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.