malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trochę jest to przerażające.

jest to standardowe, rzeklabym - ceny w PL sa duzo wyzsze, dlatego nie jezdze do Polski na urlop/ wakacje - po prostu mnie nie stac :lol:
piwo w Sopocie na monciaku 30 zlotych :szok:
na Moulin Rouge driny sa tansze :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka: polecam przejść się do tk maxx'a! dzisiaj upolowałam parę butów 60% taniej ne ma tego u mnie :P

gdzie ty mieszkasz, nie macie toys r us, nie macie tk maxx? :ninja: tylko sami grubi angole... MASAKRA ! :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  21 czerwca 2011
massacre
massacre: jest to standardowe, rzeklabym - ceny w PL sa duzo wyzsze, dlatego nie jezdze do Polski na urlop/ wakacje - po prostu mnie nie stac

wyjazdy też są cholernie drogie, szczególnie do miast typu sopot, zakopane i tak zwanych 'kurortów'.
ale te kosmetyki mnie załamują. nie wiem co to ma na celu, czy po prostu ludzie mają myśleć, że kupienie kosmetyku w sephorze etc. to jakiś większy luksus czy co, bo w stanach tak nie jest.
mmaryjka
mmaryjka
  21 czerwca 2011
massacre
massacre: nie macie tk maxx?

są aż dwa w warszawie, ale kiedy weszłam do jednego miałam wrażenie, że jestem w lumpeksie z wieszakami. znalazłam 3 rzeczy - jedną czapkę new era, bluzkę roxy i coś tam jeszcze i to były jedyne lepsze rzeczy, a i tak bym tego nie kupiła, nawet za połowę ceny
mmaryjka
mmaryjka
  21 czerwca 2011

dobra, ogarnęłam, że to nie do mnie, ale tak czy srak warszawski tk maxx jest śmieszny jeśli by go porównać do tego brytyjskiego:and:

massacre
massacre
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyjazdy też są cholernie drogie, szczególnie do miast typu sopot, zakopane i tak zwanych 'kurortów'.

ja pochodze z Gdyni i Poznania, w zeszlym roku na monciaku bylam zalamana cenami, w Poznaniu na rynku nie lepiej ! stwierdzilam, ze wakacje w jakimkolwiek kraju na zachod od Polski wyjda mnie taniej :C

Konto usunięte
Konto usunięte: ale te kosmetyki mnie załamują. nie wiem co to ma na celu, czy po prostu ludzie mają myśleć, że kupienie kosmetyku w sephorze etc. to jakiś większy luksus czy co, bo w stanach tak nie jest.

w Londynie z kolei nie ma zbyt wielkiej roznicy miedzy cenami Loreala czy takiego Bobby Browna czy Clinique - wchodze i nie patrze na marke - wszystkie te naleza do jednej klasy - sredniej.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale tak czy srak warszawski tk maxx jest śmieszny jeśli by go porównać do tego brytyjskiego

brytyjskie tk maxxy (przynajmniej te w Londynie) wygladaja tak jak i inne ciucholandy z high street - wszystko porozrzucane z wieszakow, brud, smrod, najlepiej to sie wybrac w poniedzialkowy poranek jak jest wszystko wysprzatane. jak w zeszlym roku weszlam do TK Maxxa w Poznaniu to oniemialam! Wygladal strasznie posh, wszystko stylowo poukladane, posegregowane, podloga wypolerowana, kilka osob miedzy wieszakami - jak w jakims ekskluzywnym sklepie, gdzie w Londynie to sklep dla mas.

sylwik
sylwik
  21 czerwca 2011

jak wysoki filtr musi byc, zeby sie wcale nie opalic?
(mam dosc prawie czarnych rak i karku od pracy w t-shirtach na dworze latem:D)
30 wystarcza, czy potrzebne jest 50?

massacre
massacre
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wysoki filtr musi byc, zeby sie wcale nie opalic? (mam dosc prawie czarnych rak i karku od pracy w t-shirtach na dworze latem:D) 30 wystarcza, czy potrzebne jest 50?

zalezy jakie slonce, jaka pora dnia, jaki wiatr itp.
we Wloszech 50 mi nie pomogla :nie:

agoosiaaa
agoosiaaa
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętaj - założyć łatwo ale usunąć o wiele trudniej ;) Ja mam ale praktycznie tam nie wchodzę.

ja nigdy nie chcialam miec :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie zobaczyłam to: http://www.lansik.pl/24264/nadchodzinbspkoniec-facebooka/

:lol2:
strach sie bac :D

massacre
massacre: zdziwilabys sie, moj zajezdzil doslownie wozek dla lalek (TAK, mam syna, nie corke ) no i resorkami moze sie bawic 3-4 godziny i go nie ma, do tego dochodza jeszcze auta i figurki z Peppa Pig - ubostwia Peppe i robi sobie male miasteczko i tak sie bawi - czas mija a on dalej :)

no moj sie bawi resorakami, ale wlasnie co chwile innym, robi kolizje itp :)
no i w sumie tanczy z owieczka timmy, no i z takich zabawek mam jeszcze muffin'a, elmo i kota jessa i nimi sie na zmiane bawi i z nimi spiewa :) w sumie to jego ulubione :)

massacre
massacre: nie macie Toys r Us? a przez neta dowoza wam?

:rotfl:
a dlaczego mieli by nie dowozic :rotfl:

massacre
massacre: no, to na Nick Jr reklamuja hot wheels wlasnie, car wash - zaje-sta! nad czyms takim myslalam...

no wlasnie o tym mysle chyba :lol2:

massacre
massacre: pewnie ci chodzi o leapfrog-i wejdz na www.lepafrog.com patrz maja nawet LeapPad (dlaczego ja sie urodzilam w czasach Jaruzelskiego i mialam drewniane klocki? ) http://www.leapfrog.com/en_gb/new_home.html

tak, o nie mi chodzi :D
w ogole to jeszcze vtech robi taki zayebisty komputerek:

i rozsuwa sie na cos takiego:

massacre
massacre: a myslisz, ze ja mam 3878934738947 hektarowy ogrodek? do parku i wio, ale by sial poploch ! na rowerze sieje, taka bryka to by zabil

i jakby tu bylo go wtedy upilnowac :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam kupić w końcu róż na który się czaję i czaję od dłuższego czasu. jeszcze z ciekawości weszłam na stronę internetową tej marki i patrzę, a produkt ten w stanach kosztuje prawie o połowę mniej niż w polsce. trochę jest to przerażające.

a jaki to roz??

massacre
massacre: gdzie ty mieszkasz, nie macie toys r us, nie macie tk maxx? tylko sami grubi angole... MASAKRA !

tu mieszkam:

:jezyk2:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak wysoki filtr musi byc, zeby sie wcale nie opalic? (mam dosc prawie czarnych rak i karku od pracy w t-shirtach na dworze latem:D) 30 wystarcza, czy potrzebne jest 50?

ja 50 sie smaruje co 3 czy 4 godziny i i tak mam leciutka opalenizne na dloniach.
sylwik
sylwik
  21 czerwca 2011
massacre
massacre: zalezy jakie slonce, jaka pora dnia, jaki wiatr itp. we Wloszech 50 mi nie pomogla

slonce - praktycznie caly dzien w polskich warunkach, w tym poludnie:)
50 na pewno da rade, ale czy 30 tez?
sylwik
sylwik
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja 50 sie smaruje co 3 czy 4 godziny i i tak mam leciutka opalenizne na dloniach.

w UK? :woot:

ok, biore 50:)

lekka nie przeszkadza, i tak cala sie opalam, wazne zeby sie nie robila na rekach 2x mocniejsza niz na reszcie, jak zwykle:nie:
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w UK? ok, biore 50:) lekka nie przeszkadza, i tak cala sie opalam, wazne zeby sie nie robila na rekach 2x mocniejsza niz na reszcie, jak zwykle

no w uk.
ale to tylko na rekach, na twarzy jestem blada jak trup, ze musze bronzerem cala twarz ogarniac, by ludzi nie straszyc :)
Martitta
Martitta
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nigdy nie chcialam miec :)

To czemu teraz chcesz? :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: strach sie bac :D

Wszystko się ludziom może znudzić :) Ja też chyba to zlikwiduję bo nie używam nawet...

Konto usunięte
Konto usunięte: tu mieszkam:

Ładnie tam :)
sylwik
sylwik
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to tylko na rekach, na twarzy jestem blada jak trup, ze musze bronzerem cala twarz ogarniac, by ludzi nie straszyc :)

oj z opaleniem twarzy to jest problem nawet jak sie chce opalic:mrgreen:

a tak w temacie waszym wczesniejszym:

mlody sie szybko nauczy kolezanki zapoznawac:rotfl:
pijana
pijana
  22 czerwca 2011
massacre
massacre: takiego Bobby Browna

Bobbi Brown to kobieta :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.