Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 122 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wyjazdy też są cholernie drogie, szczególnie do miast typu sopot, zakopane i tak zwanych 'kurortów'.
ale te kosmetyki mnie załamują. nie wiem co to ma na celu, czy po prostu ludzie mają myśleć, że kupienie kosmetyku w sephorze etc. to jakiś większy luksus czy co, bo w stanach tak nie jest.
dobra, ogarnęłam, że to nie do mnie, ale tak czy srak warszawski tk maxx jest śmieszny jeśli by go porównać do tego brytyjskiego
ja pochodze z Gdyni i Poznania, w zeszlym roku na monciaku bylam zalamana cenami, w Poznaniu na rynku nie lepiej ! stwierdzilam, ze wakacje w jakimkolwiek kraju na zachod od Polski wyjda mnie taniej :C
w Londynie z kolei nie ma zbyt wielkiej roznicy miedzy cenami Loreala czy takiego Bobby Browna czy Clinique - wchodze i nie patrze na marke - wszystkie te naleza do jednej klasy - sredniej.
brytyjskie tk maxxy (przynajmniej te w Londynie) wygladaja tak jak i inne ciucholandy z high street - wszystko porozrzucane z wieszakow, brud, smrod, najlepiej to sie wybrac w poniedzialkowy poranek jak jest wszystko wysprzatane. jak w zeszlym roku weszlam do TK Maxxa w Poznaniu to oniemialam! Wygladal strasznie posh, wszystko stylowo poukladane, posegregowane, podloga wypolerowana, kilka osob miedzy wieszakami - jak w jakims ekskluzywnym sklepie, gdzie w Londynie to sklep dla mas.
jak wysoki filtr musi byc, zeby sie wcale nie opalic?
(mam dosc prawie czarnych rak i karku od pracy w t-shirtach na dworze latem:D)
30 wystarcza, czy potrzebne jest 50?
ja nigdy nie chcialam miec :)
strach sie bac :D
no moj sie bawi resorakami, ale wlasnie co chwile innym, robi kolizje itp :)
no i w sumie tanczy z owieczka timmy, no i z takich zabawek mam jeszcze muffin'a, elmo i kota jessa i nimi sie na zmiane bawi i z nimi spiewa :) w sumie to jego ulubione :)
a dlaczego mieli by nie dowozic
no wlasnie o tym mysle chyba
tak, o nie mi chodzi :D
w ogole to jeszcze vtech robi taki zayebisty komputerek:
i rozsuwa sie na cos takiego:
i jakby tu bylo go wtedy upilnowac
a jaki to roz??
tu mieszkam:
ja 50 sie smaruje co 3 czy 4 godziny i i tak mam leciutka opalenizne na dloniach.