malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  21 czerwca 2011
GDZIE JEST JASMINA?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!
Martitta
Martitta
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: GDZIE JEST JASMINA

Skasowała konto ze 2 dni temu.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Skasowała konto ze 2 dni temu.

czemu?!znaki
Martitta
Martitta
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu?!

Napisała mi, że zaczyna pracę a po wakacjach studia, i się chce teraz na tym skupić :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisała mi, że zaczyna pracę a po wakacjach studia, i się chce teraz na tym skupić :)

i tak wroci.
Martitta
Martitta
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak wroci.

Napisała, że póki co nie ma zamiaru ale nie, że nigdy nie wróci ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 czerwca 2011
massacre
massacre: :O pierwszy raz na oczy widze, a myslalam, ze jestem na biezaco

ja to widzialam na polskiej telewizji, na ktoryms z kanalow reklamowali :)

massacre
massacre: Lightning McQueen w Disney Store jest tanszy w ogole ja tego calego smyths nie znam, ale przejrze co maja zdalnie sterowane to ja wiem jak edzie wygladala zabawa, moj chlop bedzie sie bawil, a mlody sie znudzi po 5 min.

oglnie 3 latka to troche ciezko jest kupic cos, czym sie nie znudzi po chwili :)
u mnie w miescie jest tylko smiths i early learning centre, maly wybor.
teraz jak bede mu kupowac na urodziny w pazdzierniku to chyba sie wybiore do manchesteru czy gdzies.

massacre
massacre: zalezy jakie dziecko jaka faze ma... moj ma na The Cars, toy story go nie kreci. dlatego do kina idziemy, fajnie akurat premiera sie zgrywa z jego urodzinami. jak chcesz to podrzuc pare pomyslow jakie ty masz upatrzone.

moj to na razie zwraca glowna uwage na kolory :lol2:
szukalam, szukalam i nie wiem gdzie mam te rzeczy pozapisywane :woot:
z tego co pamietam, to byly to jakies rampy do samochodow (bodajze hot wheels, ale glowy sobie uciac nie dam), bo moj maly ma faze wlasnie na takie male samochodziki, wiem ze tez patrzylam za takimi ksiazeczkami, ktore dziecko moze samo czytac w sensie ze przyklada taki dlugopis i mowia :woot:

massacre
massacre: gdybym sie sluchala mojego syna to bym musiala z grubej gotowki wyskoczyc, bo upatrzyl sobie to auto...: http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Battery-Powered/Famosa-12V-California-Ferrari(0078252) chociaz czytajac reviews moze moze... wyglada na wieloletnia "zabawke"

zarypisty :zakochany:
z tym, ze moj nie mialby gdzie tym jezdzic :(
ale moze za pare lat :lol2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 czerwca 2011

postanowilam ze chyba zrobie ten wiekopomny krok i chyba w koncu zaloze konto na mordoksiazce.

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  21 czerwca 2011

Kupiliśmy wczoraj obrączki :lol:
Ja mam rozmiar 10 :ninja: a mój TŻ 22... :wtf:, zwykłe, klasyczne, złote, szerokie :-)
dalismy grawer do zrobienia i zastanawialam sie nad:
na mojej: jego imie data slubu
na jego: moje imie data slubu

na obu: Dziś też Cię kocham.

na jego: Składam serce...
na mojej... w Twoje ręce. lub odwrotnie

na mojej: Odtąd jedno...
na jego:... chociaż nadal dwoje.

na mojej; Bądź grzeczna i data slubu.
na jego: Bądź grzeczny i data slubu.

wybralismy opcje nr 1 ale dzis tez Cie kocham bardzo mnie dlugo zastanawialo. :woot:

Martitta
Martitta
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: postanowilam ze chyba zrobie ten wiekopomny krok i chyba w koncu zaloze konto na mordoksiazce.

Pamiętaj - założyć łatwo ale usunąć o wiele trudniej ;) Ja mam ale praktycznie tam nie wchodzę.
miami1
miami1
  21 czerwca 2011

ale temat tutaj powstał od czasów ostatniej mojej wizyty hehe tego tutaj brakło :D

Martitta
Martitta
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Właśnie zobaczyłam to:
http://www.lansik.pl/24264/nadchodzinbspkoniec-facebooka/
:rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oglnie 3 latka to troche ciezko jest kupic cos, czym sie nie znudzi po chwili :)

zdziwilabys sie, moj zajezdzil doslownie wozek dla lalek (TAK, mam syna, nie corke :ziober2:)
no i resorkami moze sie bawic 3-4 godziny i go nie ma, do tego dochodza jeszcze auta i figurki z Peppa Pig - ubostwia Peppe i robi sobie male miasteczko i tak sie bawi - czas mija a on dalej :)

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie w miescie jest tylko smiths i early learning centre, maly wybor.

nie macie Toys r Us? :szok: a przez neta dowoza wam?

Konto usunięte
Konto usunięte: rampy do samochodow (bodajze hot wheels, ale glowy sobie uciac nie dam)

no, to na Nick Jr reklamuja hot wheels wlasnie, car wash - zaje-sta! nad czyms takim myslalam... :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ze tez patrzylam za takimi ksiazeczkami, ktore dziecko moze samo czytac w sensie ze przyklada taki dlugopis i mowia

pewnie ci chodzi o leapfrog-i
wejdz na www.lepafrog.com
patrz maja nawet LeapPad :szok: (dlaczego ja sie urodzilam w czasach Jaruzelskiego i mialam drewniane klocki? :martuska:)
http://www.leapfrog.com/en_gb/new_home.html
Konto usunięte
Konto usunięte: z tym, ze moj nie mialby gdzie tym jezdzic :(

a myslisz, ze ja mam 3878934738947 hektarowy ogrodek? :swir:
do parku i wio, ale by sial poploch ! :rotfl: na rowerze sieje, taka bryka to by zabil
Konto usunięte
Konto usunięte: wybralismy opcje nr 1 ale dzis tez Cie kocham bardzo mnie dlugo zastanawialo.

dzis tez Cie kocham mi sie podoba :zakochany: kojarzy mi sie z takim wiecznie zakochanymi staruszkami idacymi sobie za raczke... oni jedyni powoduja, ze mam tam gdzies gleboko ziarenko wiary w malzenstwo - ale tylko oni :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 czerwca 2011

*www. lepafrog. com

mialo byc www.leapfrog.com

sorry :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  21 czerwca 2011

chciałam kupić w końcu róż na który się czaję i czaję od dłuższego czasu. jeszcze z ciekawości weszłam na stronę internetową tej marki i patrzę, a produkt ten w stanach kosztuje prawie o połowę mniej niż w polsce.
trochę jest to przerażające:and:.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.