Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 121 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ja to widzialam na polskiej telewizji, na ktoryms z kanalow reklamowali :)
oglnie 3 latka to troche ciezko jest kupic cos, czym sie nie znudzi po chwili :)
u mnie w miescie jest tylko smiths i early learning centre, maly wybor.
teraz jak bede mu kupowac na urodziny w pazdzierniku to chyba sie wybiore do manchesteru czy gdzies.
moj to na razie zwraca glowna uwage na kolory
szukalam, szukalam i nie wiem gdzie mam te rzeczy pozapisywane
z tego co pamietam, to byly to jakies rampy do samochodow (bodajze hot wheels, ale glowy sobie uciac nie dam), bo moj maly ma faze wlasnie na takie male samochodziki, wiem ze tez patrzylam za takimi ksiazeczkami, ktore dziecko moze samo czytac w sensie ze przyklada taki dlugopis i mowia
zarypisty
z tym, ze moj nie mialby gdzie tym jezdzic :(
ale moze za pare lat
Kupiliśmy wczoraj obrączki
Ja mam rozmiar 10 a mój TŻ 22... , zwykłe, klasyczne, złote, szerokie :-)
dalismy grawer do zrobienia i zastanawialam sie nad:
na mojej: jego imie data slubu
na jego: moje imie data slubu
na obu: Dziś też Cię kocham.
na jego: Składam serce...
na mojej... w Twoje ręce. lub odwrotnie
na mojej: Odtąd jedno...
na jego:... chociaż nadal dwoje.
na mojej; Bądź grzeczna i data slubu.
na jego: Bądź grzeczny i data slubu.
wybralismy opcje nr 1 ale dzis tez Cie kocham bardzo mnie dlugo zastanawialo.
zdziwilabys sie, moj zajezdzil doslownie wozek dla lalek (TAK, mam syna, nie corke )
no i resorkami moze sie bawic 3-4 godziny i go nie ma, do tego dochodza jeszcze auta i figurki z Peppa Pig - ubostwia Peppe i robi sobie male miasteczko i tak sie bawi - czas mija a on dalej :)
nie macie Toys r Us? a przez neta dowoza wam?
no, to na Nick Jr reklamuja hot wheels wlasnie, car wash - zaje-sta! nad czyms takim myslalam...
pewnie ci chodzi o leapfrog-i
wejdz na www.lepafrog.com
patrz maja nawet LeapPad (dlaczego ja sie urodzilam w czasach Jaruzelskiego i mialam drewniane klocki? )
http://www.leapfrog.com/en_gb/new_home.html
a myslisz, ze ja mam 3878934738947 hektarowy ogrodek?
do parku i wio, ale by sial poploch ! na rowerze sieje, taka bryka to by zabil
dzis tez Cie kocham mi sie podoba kojarzy mi sie z takim wiecznie zakochanymi staruszkami idacymi sobie za raczke... oni jedyni powoduja, ze mam tam gdzies gleboko ziarenko wiary w malzenstwo - ale tylko oni :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*www. lepafrog. com
mialo byc www.leapfrog.com
sorry :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail