malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dooooooookładnie

kiedyś sobie kupiłam w kauflandzie ale nie były dobre, jak byłam mała to były takie w fioletowym opakowaniu.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kocie języczki!

nie pamietam co to bylo ale brzmi znajomo i mi sie cieplo kojarzy :zakochany:

co do piosenek, to fajne wybralas :)
odstawilabym np. Farbe - straszny chlam, czas na disco polo przyjdzie jak goscie sobie juz wypija ;)
a nie macie jakies wspolnej piosenki?

my mamy dwie wolne i o milosci :zakochany: ale nie nadaja sie na wesele :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc

http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE

kocham obydwa kawalki

do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA
jakby facet mi tak zaspiewal to bym mu zdrade wybaczyla :zakochany:

moja kolezanka z kolei wybrala Mariah Carey "Endless Love" wg mnie idealna na wesele
http://www.youtube.com/watch?v=Iv1zsxa-qb0

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

Widzisz ja tez dołuję, więc nie jesteś sama, jakoś damy radę :) Trzeba mysleć pozytywnie i coś w tym kierunku robić.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  17 czerwca 2011
massacre
massacre:

nie nie, farby nie biore pod uwage :) nie wiem co wybrac... :/
mamy swoje ale nie nadaja sie na wesele haha ;d
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mamy swoje ale nie nadaja sie na wesele haha ;d

to tak jak u nas
moja kumpela wybrala wlasnie Endless Love, bo idzie na dwa glosy meski i damski i obydwoje deklaruja sobie milosc

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: Są pyszne, spróbuj kiedyś

poszukam:)
madzia2143
madzia2143
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: O to współczuję Trzymaj się jakoś, na początku zawsze najbardziej boli, potem jest juz lepiej... :) :*

ech :and:

Jasmina
Jasmina: Są pyszne, spróbuj kiedyś :P

ja mam z niemiec ; D
Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ech

Będzie dobrze, ja w to wierzę, teraz Ty musisz w to uwierzyć ;)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: O to gratuluję! :D Mi tez zalezy na szczuplejszych udach :)

a u ciebie to pewnie tluszcz pewnie jest problemem? ja mam z tym proble, a ajgorzej to wlasnie spalic i biegam

massacre
massacre: nie patrzylem ! gdybym cie nie lubila kfiatusku ty moj to bym ci normalnie zonknela !

profesor Asiu :calusek:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
Prinz
Prinz: a u ciebie to pewnie tluszcz pewnie jest problemem? ja mam z tym proble, a ajgorzej to wlasnie spalic i biegam

Tak, mam za pełne uda i tłuszcz jest tym problemem, teraz chcę to spalić :) I chyba też zacznę biegać,chociaż nie lubię tego.
Prinz
Prinz
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: Tak, mam za pełne uda i tłuszcz jest tym problemem, teraz chcę to spalić :) I chyba też zacznę biegać,chociaż nie lubię tego.

najgorzej jest na poczatku, ja umieralem jak mialem biec dwie minuty a isc cztery i owtarzac piec razy, a eraz wyciagam bez problemu 30 min :)

madzia2143
madzia2143
  17 czerwca 2011
Prinz
Prinz: najgorzej jest na poczatku, ja umieralem jak mialem biec dwie minuty a isc cztery i owtarzac piec razy, a eraz wyciagam bez problemu 30 min :)

ze mną jest chyba coś nie tegest, gdy było po -10stopni wychodziłam biegać dzień w dzień, a teraz gdy jest ciepło nie chce mi się :woot: a przydałoby się ze 2kg zrzucić :and:
Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
Prinz
Prinz: najgorzej jest na poczatku, ja umieralem jak mialem biec dwie minuty a isc cztery i owtarzac piec razy, a eraz wyciagam bez problemu 30 min :)

Może i mi się uda :)
Prinz
Prinz
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ze mną jest chyba coś nie tegest, gdy było po -10stopni wychodziłam biegać dzień w dzień, a teraz gdy jest ciepło nie chce mi się a przydałoby się ze 2kg zrzucić

bo moze lepiej ci bylo pod wzgledem temperatry? ja w te upaly to w nocy biegam, a i tak jest ciezko bo cieplo

Jasmina
Jasmina: Może i mi się uda :)

uda sie, zobaczysz :)

ImaDrug
ImaDrug
  17 czerwca 2011

@BreakMyFall18:
lubię tradycję w pierwszym tańcu ale strasznie podoba mi się to : http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M genialne:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.