malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten kciuk wydaje sie wygladac super... a ze sie tak spytam - chodzisz na zele - tzn chodzilas? i jesli tak, to czy mozesz mi powiedziec czy stan paznokci ma jakies znaczenie - tzn ja strasznie obgryzam paznokcie i skorki (tak, wiem obrzydliwe, ale nie moge, tak mam z nerwow/nudow) i bym sobie chciala zrobic, zeby wlasnie zaprzestac, ale nie wiem czy nie musza byc paznokcie normalne czy cos

no bajerancki i to sama malowała farbkami akrylowymi :D

ja jestem tzn byłam stylistką paznokci, tzn w sumie jestem dalej ale staram sie nie brać nic na paznokcie bo wole przy włosach robić.
po żelach mniej wiecej tak jak po tipsach, ale te hybrydo-żele są o wiele lepsze bo paznokieć się lekko matuje a nie piłuje i 'harata' cały :nie: ja teraz bede tylko na to chodzic, to masz tak jak zel nie zmyje Ci sie to ale jest ciensze, ale paznokiec sie nie zlamie bo jest dosyc twarde.
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem tzn byłam stylistką paznokci, tzn w sumie jestem dalej ale staram sie nie brać nic na paznokcie bo wole przy włosach robić. po żelach mniej wiecej tak jak po tipsach, ale te hybrydo-żele są o wiele lepsze bo paznokieć się lekko matuje a nie piłuje i 'harata' cały ja teraz bede tylko na to chodzic, to masz tak jak zel nie zmyje Ci sie to ale jest ciensze, ale paznokiec sie nie zlamie bo jest dosyc twarde.

z tym ze ja nigdy w zyciu nie mialam tipsow na rekach, dlatego pytam :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tym ze ja nigdy w zyciu nie mialam tipsow na rekach, dlatego pytam :)

no to powiem Ci - BARDZO sie niszczą, ja nosiłam tipsy dwa lata temu a paznokcie mi dopiero teraz do siebie doszły, w dodatku mam uszkodzoną macierz (przez piłowanie paznokcia) i mi się taka mała bruzda robi na paznokciu. ciągle się rozdwajały itp teraz mi się udało zapuścić przed ślubem tak akurat. ja nie polecam, fajne to jest ale zeli juz w zyciu nie zrobie, tipsów tym bardziej
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to powiem Ci - BARDZO sie niszczą, ja nosiłam tipsy dwa lata temu a paznokcie mi dopiero teraz do siebie doszły, w dodatku mam uszkodzoną macierz (przez piłowanie paznokcia) i mi się taka mała bruzda robi na paznokciu. ciągle się rozdwajały itp teraz mi się udało zapuścić przed ślubem tak akurat. ja nie polecam, fajne to jest ale zeli juz w zyciu nie zrobie, tipsów tym bardziej

z tym ze ja wlasnie nie mam silnej woli, zeby zapuscic teraz :/
no nic, na razie odczekam.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tym ze ja wlasnie nie mam silnej woli, zeby zapuscic teraz :/ no nic, na razie odczekam.

możesz na takie hybrydo żele iść z krótkimi i zapuscisz sobie z tym żelem wlasnie,t o bardzo pomaga, ja te hybrydy zrobilam tylko dlatego zeby mi paznokiec sie nie złamał na tydzien przed slubem.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bylo cos tam?

taaa, cola mała po siedem złotych, troche slodyczy w zajebistych cenach i alkohole dwa razy drozsze niz zwykle.

a jak mnie macali i przeszukiwali O.o

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: generalnie na poczatku mialem pakowac kosmetyki. pozniej szef Niemiec zadecydował, ze bede szefem/brygadzista takich Polaków co wiesz, ani języka, ani wykształcenia, wiec bede ich pilnowac, a do tego corce szefa mam w angielskim pomoc ;D zyc nie umierac.

Eee... no to nieźle :) Będziesz potem miał żeby wydawać na kosmetyki i ciuchy :ziober2:

Prinz
Prinz: a jak mnie macali i przeszukiwali O.o

Przyznaj się, że Ci się podobało :rotfl:
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Eee... no to nieźle :) Będziesz potem miał żeby wydawać na kosmetyki i ciuchy

nooo ciesze sie, ze to kolonia, a nie jakas dziura.
boje sie, ze przytyje, bo bede u Dietera jadl obiady, a jego żona tylko uznaje kuchnie niemiecka :ninja:
wlasnie chyba trafie na letnie wyprzedaze, wiec sie troche obkupie. a generalnie jade zarabiac na przeszczep wlosow, botoks i ciuchy :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Przyznaj się, że Ci się podobało

nie, bo nieladni ci straznicy byli. we wloszech byli ahhh :zakochany: ale nic nie sprawdzali :and:

mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oryginal?

nie wiem, zastanawiam się czy używany, czy miniatura/tester. nie wiem:and:

Prinz
Prinz: no niby jest, ale prasowany wygodniejszy chyba i za duzo sie nie wezmie.

też wolę prasowane. wczoraj kupiłam clinique, bo kupiłam jakiś estee lauder i mi cholernie wysuszył skórę, więc dla osób z tłustą byłby genialny bo się długo trzyma i 'odciąga' tłuszcz(u mnie go nie ma więc wziął się za wodę).

Prinz
Prinz: no wlasnie jak z wro leciałem to ceny mnie powalily

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja tylko dodam ze na wroclawskiej bezclowce to sa tylko fajki i alkohol

ja latam z warszawy/łodzi/krakowa i poznania - na żadnym nie ma nic ciekawego, a jak jest to w cenach prawie takich samych jak w sklepach.
jak leciałam na majówkę do londynu to kupiłam na bezcłówce dwa kremy tonujące estee lauder w cenie 1 i to i tak wyszło taniej niż w polsce za jeden.
mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

jak obgryzasz to może kup sobie 'pazurka'? czy nie pomaga?
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też wolę prasowane. wczoraj kupiłam clinique, bo kupiłam jakiś estee lauder i mi cholernie wysuszył skórę, więc dla osób z tłustą byłby genialny bo się długo trzyma i 'odciąga' tłuszcz(u mnie go nie ma więc wziął się za wodę).

ja mamie kupie w niemczech ten clinique zolty, ona ma tlusta/mieszana. czytam opinie i chyba sie sprawdzi.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja latam z warszawy/łodzi/krakowa i poznania - na żadnym nie ma nic ciekawego, a jak jest to w cenach prawie takich samych jak w sklepach. jak leciałam na majówkę do londynu to kupiłam na bezcłówce dwa kremy tonujące estee lauder w cenie 1 i to i tak wyszło taniej niż w polsce za jeden.

to super, a nie orientujesz sie jak z niemieckimi bezclowkami jest?

mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ona ma tlusta/mieszana. czytam opinie i chyba sie sprawdzi.

żółty jest do wszystkich rodzajów, więc albo będzie dobry albo za słaby

Prinz
Prinz: a nie orientujesz sie jak z niemieckimi bezclowkami jest?

lepiej niż w polsce, ale chodzi o to, że teraz euro jest drogie i przez to może wcale nie być taniej.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011

właśnie sobie przeczytałam temat o lakierach do paznokci :rotfl:

:crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: taaa, cola mała po siedem złotych, troche slodyczy w zajebistych cenach i alkohole dwa razy drozsze niz zwykle. a jak mnie macali i przeszukiwali O.o

ale fajki mieli w normalnych cenach, bo zawsze na bezclowce kupuje :D
5 zlotych za wode niegazowana :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, zastanawiam się czy używany, czy miniatura/tester. nie wiem

no nic nie pisze o nim :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja latam z warszawy/łodzi/krakowa i poznania - na żadnym nie ma nic ciekawego, a jak jest to w cenach prawie takich samych jak w sklepach. jak leciałam na majówkę do londynu to kupiłam na bezcłówce dwa kremy tonujące estee lauder w cenie 1 i to i tak wyszło taniej niż w polsce za jeden.

jak wylatywalam z liverpoolu to tez byly fajne ceny, nie kupywalam bo akurat nie potrzebowalam, a rodzice lataja czesto wiec jak cos to mi kupia, ale to zupelnie inny swiat :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak obgryzasz to może kup sobie 'pazurka'? czy nie pomaga?

nie pomaga :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 czerwca 2011

macie jakieś sposoby na zadrapania, żeby nie były takie widoczne, czerwone, wypukłe?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.