malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja swoją grafitową sukienkę postanowiłam ożywić czerwonymi dodatkami typu buty,torebka:) bardzo ładnie się to prezentuje razem

zapewne:w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: po 25 mam do odbioru to wam pokaze.

oki:)
mmaryjka
mmaryjka
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole to mi sie nie popapralo ostatnio z ta wanilia - sa maselka wlasnie o zapachu spicy vanilla czy cos w ten desen, widzialam je wlasnie wczoraj na wyprzedazy

dziwne, bo body shop ma jeden asortyment na wszystkie kraje, a w polsce i w niemczech nie ma. na stronie też nie widziałam. może to jakaś stara wersja limitowana.
zapach jest słaby, bo wąchałam to duo.
mmaryjka
mmaryjka
  15 czerwca 2011

aaaaaaa i w sephorze do 19.06 jest wszystko -20% i jeszcze 3 produkty w cenie 2 marki sephora.
dzisiaj się obkupiłam i wyszło mi ponad 100zł mniej, więc się bardzo opłaca.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 czerwca 2011

szukam fajnego żelu pod prysznic, mam raczej delikatną skórę. polecacie coś? byle by byl dostepny w hipermarketach czy rossmanie albo naturze.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  15 czerwca 2011
Prinz
Prinz: szukam fajnego żelu pod prysznic, mam raczej delikatną skórę. polecacie coś? byle by byl dostepny w hipermarketach czy rossmanie albo naturze.

Jeżeli może być damski to Dove Visiblecare, nie wiem czy jest w wersji męskiej :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli może być damski to Dove Visiblecare, nie wiem czy jest w wersji męskiej :D

mam dove go fresh granatowy i mnie uczula :(

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  16 czerwca 2011

co tam u was ciekawego z rana?

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: szukam fajnego żelu pod prysznic, mam raczej delikatną skórę. polecacie coś? byle by byl dostepny w hipermarketach czy rossmanie albo naturze.

Biały Jeleń. Jest w formie żelu i nie uczula :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziwne, bo body shop ma jeden asortyment na wszystkie kraje, a w polsce i w niemczech nie ma. na stronie też nie widziałam. może to jakaś stara wersja limitowana.

byc moze ze to jakas stara wersja, w sumie sie nie pytalam ani nic o nie, bo bralam inne masla - jagodowe, wisniowe i takie jakies w rozowym opakowaniu jeszcze :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: takie jakies w rozowym opakowaniu jeszcze

takie:
:P
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011

Jeszcze sie spytam, uzywal ktos z was?

pijana
pijana
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: mam dove go fresh granatowy i mnie uczula :(

Uuu to lipa, może tak jak mówi Martittaaaaa, Biały Jeleń, albo coś z apteki...
pijana
pijana
  16 czerwca 2011
http://muzyka.onet.pl/184707,0,0,fotonews_detail.html
Zdziwiło mnie jaka większość z nich jest niska :woot:
mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: polecacie coś?

żele z body shopu, a dostępne w rossmanie to olejek do mycia nivea - jest GENIALNY.
(kupiłeś ten puder żółty? byłam wczoraj w sephorze i kupowałam puder i już go miałam brać, ale w końcu wzięłam inny. wzięłam na palec, na twarz i nie był żółty i zaczęłam się nad nim poważnie zastanawiać).

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze sie spytam, uzywal ktos z was?

a używałaś w ogóle coś z tej serii z wit. e? bo się zastanawiam nad tym kremem z psikadełkiem.
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a używałaś w ogóle coś z tej serii z wit. e? bo się zastanawiam nad tym kremem z psikadełkiem.

kupialm mojej mamie krem do rak z tej serii, bo miala bardzo suche i bardzo go chwalila, a jej rece wrocily do normy, ale tak na sobie to niczego nie wyprobowywalam :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.