malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: żele z body shopu, a dostępne w rossmanie to olejek do mycia nivea - jest GENIALNY.

ten?

Konto usunięte
Konto usunięte: (kupiłeś ten puder żółty? byłam wczoraj w sephorze i kupowałam puder i już go miałam brać, ale w końcu wzięłam inny. wzięłam na palec, na twarz i nie był żółty i zaczęłam się nad nim poważnie zastanawiać).

wlasnie bylem w jednej perfumerii co maja dodatkowo kosmetyki clinique, ale nie bylo. we wtorek lece do kolonii to moze tam kupie.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupialm mojej mamie krem do rak z tej serii, bo miala bardzo suche i bardzo go chwalila

o, to może kupię bo już strasznie długo używam tego z olejem migdałowym i jest świetny.
mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ten?

ten! fajnie pachnie, ale mi akurat się dobrze kojarzy ten zapach, więc zawsze stoi pod prysznicem i raz na jakiś czas go używam;d

Prinz
Prinz: we wtorek lece do kolonii to moze tam kupie.

zobacz czy się opłaca kupić. w sephorze 140zł
mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sephorze 140zł

no i teraz jeszcze-20%. może ktoś znajomy może ci kupić? albo na lotnisku zobacz na bezcłówce.
mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011

z ciekawości zerknęłam na allegro:szok:
http://allegro.pl/clinique-redness-solution-puder-korygujacy-i1667232574.html

Sensi
Sensi
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zbankrutuje kiedys.
A co ja mam powiedzieć? 200zł = 6 książek i to bez żadnych dodatków, gratisów etc. No i płyty. Czekam na kasę, bo mam z Allegro zamówione 8płyt. :zakochany:
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten! fajnie pachnie, ale mi akurat się dobrze kojarzy ten zapach, więc zawsze stoi pod prysznicem i raz na jakiś czas go używam;d

kupie dzis, jak sie spodoba to na stale zaczne uzywac, bo juz sily nie mam, co kupie jakis zel to wychodze spod prysznica, czerwony i wszystko swedzi :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: no i teraz jeszcze-20%. może ktoś znajomy może ci kupić? albo na lotnisku zobacz na bezcłówce.

no wlasnie znajomych w wawie malo;)

z katowic lecę, moze cos beda mieli.

Konto usunięte
Konto usunięte: z ciekawości zerknęłam na allegro

ale to jakas wersja mini chyba jest

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: co kupie jakis zel to wychodze spod prysznica, czerwony i wszystko swedzi

A to nie przez wodę może? :woot: Moja siostra też wychodzi cała w czerwonych placach ale to przez chlor. Pierwszy raz tego dostała po basenie ze 3 lata temu.
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A to nie przez wodę może? Moja siostra też wychodzi cała w czerwonych placach ale to przez chlor. Pierwszy raz tego dostała po basenie ze 3 lata temu.

no niby woda jest slabej jakosci, ale kiedys na probe 'umylem sie' sama woda to wszystko bylo okej.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: no niby woda jest slabej jakosci, ale kiedys na probe 'umylem sie' sama woda to wszystko bylo okej.

No to ja radziłabym coś hipoalergicznego. Moja siorka używa właśnie Białego Jelenia i mówi, że dla niej najlepszy. No i tani, to możesz wypróbować :mrgreen:
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to ja radziłabym coś hipoalergicznego. Moja siorka używa właśnie Białego Jelenia i mówi, że dla niej najlepszy. No i tani, to możesz wypróbować

kupię tego jelenia i niveę, zobaczymy co lepsze. tylko jak ja to przewioze w samolocie :And: w podrecznym na jeden kosmetyk przypada 100 ml, a podobno w rejestrowanym w liniach wizzair nie moge zadnych plynow przewiezc :zonk: wlasnie sie zastanawiam czy nie zaryzykowac i nie wlozyc do rejestrowanego. jego chyba przeswietlaja tylko, nie otwieraja :lol:

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: liniach wizzair nie moge zadnych plynow przewiezc

Jak nimi leciałam to pamiętam, że w podręcznym nie można było mieć żadnych płynów, proszków itp. W zwykłym można było o ile pamiętam.
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak nimi leciałam to pamiętam, że w podręcznym nie można było mieć żadnych płynów, proszków itp. W zwykłym można było o ile pamiętam.

no wlasnie czytam i wychodzi, ze mozna, ale tylko w podrecznym po 100 ml. chyba przekroje wszystko na pół i bedzie ;] rejestrowany otwieraja czy tylko przeswietlaja?
http://wizzair.com/useful_information/baggage/?language=PL

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: otwieraja czy tylko przeswietlaja?

Prześwietlają. Otwierają tylko jak mają jakieś "ale" :rotfl:
Prinz
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prześwietlają. Otwierają tylko jak mają jakieś "ale"

no to dobrze, zaryzykuje ;d

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.