malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: no to dobrze, zaryzykuje ;d

na długo jedziesz?
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na długo jedziesz?

z 3 miesiace chce posiedziec, biore ze soba reperytorium z polskiego, bede w pracy sie do matury uczyc :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: z 3 miesiace chce posiedziec, biore ze soba reperytorium z polskiego, bede w pracy sie do matury uczyc

O... A gdzie będziesz pracował? :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: co kupie jakis zel to wychodze spod prysznica, czerwony i wszystko swedzi

aha. jeśli tak to idź do apteki i kup sobie np. emolium. on cię nie powinien podrażniać.

Prinz
Prinz: ale to jakas wersja mini chyba jest

właśnie nie jest napisane, a ten skrót mi nic nie mówi. w sumie, to sypki jest strasznie wydajny, więc ja bym go wzięła jakbym miała kupować.

Prinz
Prinz: z katowic lecę, moze cos beda mieli.

na bezcłówkę patrz za granicą bo w polsce jest gówno, a nie taniej:wtf:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011

Cześć. Właśnie wróciłam od kosmetyczki, byłam na lakierze hybrydowym.

Jak dla mnie bomba - wygląda o wiele naturalniej niż żele na płytce, warstwa 'lakieru' jest cieniutka, paznokcie wyglądają pięknie. Piękne kwiatki mi namalowała. :-)

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie bomba - wygląda o wiele naturalniej niż żele na płytce, warstwa 'lakieru' jest cieniutka, paznokcie wyglądają pięknie. Piękne kwiatki mi namalowała. :-)

Pokaż fotkę jak możesz :mrgreen:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokaż fotkę jak możesz

mam troche zamazaną... niewyraźną.

Transcendencja
Transcendencja
  16 czerwca 2011

Podbijam temat po coś ucichł .

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ładnie to wygląda moim zdaniem :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o, to może kupię bo już strasznie długo używam tego z olejem migdałowym i jest świetny.

ja do rak na razie mam neutrogene, ale chyba bede tez musiala cos z bodyshopu kupic, duzo lepiej pachna :D

Konto usunięte
Konto usunięte: z ciekawości zerknęłam na allegro http://allegro.pl/clinique-redness-solution-puder-korygujacy-i1667232574.html

:zonk: oryginal?
u mnie kosztuje 24.50 - http://www.boots.com/en/Clinique-Redness-Solutions-Instant-Relief-Mineral-Powder-24g_982223/

Sensi
Sensi: A co ja mam powiedzieć? 200zł = 6 książek i to bez żadnych dodatków, gratisów etc. No i płyty. Czekam na kasę, bo mam z Allegro zamówione 8płyt.

czas sie zaczac ograniczac :rotfl:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładnie to wygląda moim zdaniem :)

szkoda ze aparatu chwilowo nie mam, ładnie tak świeżo, jakby był manicure zrobiony a frenchem ale lepiej niz lakierem pokryte :D nie umie tego wyjasnic.
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam troche zamazaną... niewyraźną.

ten kciuk wydaje sie wygladac super...
a ze sie tak spytam - chodzisz na zele - tzn chodzilas? i jesli tak, to czy mozesz mi powiedziec czy stan paznokci ma jakies znaczenie - tzn ja strasznie obgryzam paznokcie i skorki (tak, wiem obrzydliwe, ale nie moge, tak mam z nerwow/nudow) i bym sobie chciala zrobic, zeby wlasnie zaprzestac, ale nie wiem czy nie musza byc paznokcie normalne czy cos :woot:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O... A gdzie będziesz pracował?

generalnie na poczatku mialem pakowac kosmetyki. pozniej szef Niemiec zadecydował, ze bede szefem/brygadzista takich Polaków co wiesz, ani języka, ani wykształcenia, wiec bede ich pilnowac, a do tego corce szefa mam w angielskim pomoc ;D zyc nie umierac.

Konto usunięte
Konto usunięte: aha. jeśli tak to idź do apteki i kup sobie np. emolium. on cię nie powinien podrażniać.

kupilem juz ten olejek, swietny jest!

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie nie jest napisane, a ten skrót mi nic nie mówi. w sumie, to sypki jest strasznie wydajny, więc ja bym go wzięła jakbym miała kupować.

no niby jest, ale prasowany wygodniejszy chyba i za duzo sie nie wezmie.

Konto usunięte
Konto usunięte: na bezcłówkę patrz za granicą bo w polsce jest gówno, a nie taniej

no wlasnie jak z wro leciałem to ceny mnie powalily :|

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na bezcłówkę patrz za granicą bo w polsce jest gówno, a nie taniej

a ja tylko dodam ze na wroclawskiej bezclowce to sa tylko fajki i alkohol :lol2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 czerwca 2011
Prinz
Prinz: no wlasnie jak z wro leciałem to ceny mnie powalily :|

bylo cos tam?
to moze ja slepa jestem :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.