malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale fajki mieli w normalnych cenach, bo zawsze na bezclowce kupuje :D 5 zlotych za wode niegazowana

nie pale od jakichs dwoch miesiecy wiec nie patrzalem na nie, bardziej na procenty ;D ale wiesz w Bergamo tez sobie w ch'uja tna, mała cola 3€ :zonk:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  17 czerwca 2011

Ja juz nie wytrzymuje.tyle gimbusiar chodzi w bialych obcislych spodenkach.zaraz eksploduje

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja juz nie wytrzymuje.tyle gimbusiar chodzi w bialych obcislych spodenkach.zaraz eksploduje

:crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  17 czerwca 2011

Moja matka demotywuje...
- kurde, baletki mi nie pasują do rurek i tuniki, bedę wyglądać jak kaczka z wielką dupą, muszę wziąć obcasy. (obtarłam sobie nimi przedwczoraj nogę i nieszczególnie mam na nie ochotę...)
A mamusia na to: "I tak masz wielką dupę, więc nie będzie różnicy"....

pijana
pijana
  17 czerwca 2011
http://allegro.pl/dior-diorshow-360-mascara-i1656960223.html
Ale dziwna szczoteczka :woot: Ciekawe czy dobry.
massacre
massacre
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: "I tak masz wielką dupę, więc nie będzie różnicy"....

jak ty masz wielka dupe to wezwij Green Peace, bo musza mnie zabrac z powrotem do oceanu

Konto usunięte
Konto usunięte: http://allegro.pl/dior-diorshow-360-mascara-i1656960223.html Ale dziwna szczoteczka Ciekawe czy dobry.

wszystkie tusze to jeden wielki uj, sztuczne to sztuczne... kazda szanujaca firma reklamujaca tusze do rzes reklamuje de facto sztuczne rzesy zamiast swojego produktu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011

Planuję schudnąć 3-4 kg, do 59-60 kg, obecnie waze 63. Od dzisiaj odchudzanie! :D Już się cieszę :mrgreen: Chce mieć szczuplejsze nogi :)
Ktoś jeszcze sie odchudza? :D

pijana
pijana
  17 czerwca 2011
massacre
massacre: wszystkie tusze to jeden wielki uj, sztuczne to sztuczne... kazda szanujaca firma reklamujaca tusze do rzes reklamuje de facto sztuczne rzesy zamiast swojego produktu

massacre
massacre: wszystkie tusze to jeden wielki uj, sztuczne to sztuczne... kazda szanujaca firma reklamujaca tusze do rzes reklamuje de facto sztuczne rzesy zamiast swojego produktu

No niestety w reklamach tną w ch**a, chociaż Max Factor pokazuje rzeczywisty efekt i za to szacun :mrgreen: Chyba jedyna taka firma.
Martitta
Martitta
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: Ktoś jeszcze sie odchudza? :D

Ja. Cały czas :rotfl:
Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja. Cały czas

Ile chcesz ważyć? :D
massacre
massacre
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: Ktoś jeszcze sie odchudza? :D

chyba oszalalas, cala lodowka piwa na mnie czeka - odchudzanie zostawiam innym

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż Max Factor pokazuje rzeczywisty efekt i za to szacun Chyba jedyna taka firma.

no wlasnie moj cynizm wyszedl jak kupilam pare dni temu max factora false lash effect ten nowy fioletowy, niech ich piorun trzasnie - badziew ! gorszy od poprzedniej wersji ... false lash effect? gowno prawda :nie:

Martitta
Martitta
  17 czerwca 2011
Jasmina
Jasmina: Ile chcesz ważyć? :D

54 - 55. Ale u mnie najgorzej z utrzymaniem wagi bo lubię jeść :mrgreen: I "dietuję" się żeby nie przytyć za bardzo :mrgreen:
Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
massacre
massacre: chyba oszalalas, cala lodowka piwa na mnie czeka - odchudzanie zostawiam innym

Co kto woli :mrgreen:
Martitta
Martitta
  17 czerwca 2011
massacre
massacre: false lash effect? gowno prawda

Ja tam w cuda nie wierze. Żaden tusz takiego czegoś nie zrobi. A false lash to, mam jak sobie przykleję :ziober2: Dlatego też uważam, że nie warto przepłacać za tusze :)
Jasmina
Jasmina
  17 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 54 - 55. Ale u mnie najgorzej z utrzymaniem wagi bo lubię jeść I "dietuję" się żeby nie przytyć za bardzo

Ja mam silną wolę, więc wiem, że uda mi się schudnąć :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.