Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 114 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Moja matka demotywuje...
- kurde, baletki mi nie pasują do rurek i tuniki, bedę wyglądać jak kaczka z wielką dupą, muszę wziąć obcasy. (obtarłam sobie nimi przedwczoraj nogę i nieszczególnie mam na nie ochotę...)
A mamusia na to: "I tak masz wielką dupę, więc nie będzie różnicy"....
Ale dziwna szczoteczka Ciekawe czy dobry.
jak ty masz wielka dupe to wezwij Green Peace, bo musza mnie zabrac z powrotem do oceanu
wszystkie tusze to jeden wielki uj, sztuczne to sztuczne... kazda szanujaca firma reklamujaca tusze do rzes reklamuje de facto sztuczne rzesy zamiast swojego produktu
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Planuję schudnąć 3-4 kg, do 59-60 kg, obecnie waze 63. Od dzisiaj odchudzanie! :D Już się cieszę Chce mieć szczuplejsze nogi :)
Ktoś jeszcze sie odchudza? :D
No niestety w reklamach tną w ch**a, chociaż Max Factor pokazuje rzeczywisty efekt i za to szacun Chyba jedyna taka firma.
chyba oszalalas, cala lodowka piwa na mnie czeka - odchudzanie zostawiam innym
no wlasnie moj cynizm wyszedl jak kupilam pare dni temu max factora false lash effect ten nowy fioletowy, niech ich piorun trzasnie - badziew ! gorszy od poprzedniej wersji ... false lash effect? gowno prawda
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail