malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinzzz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 19
Prinzzz
  14 czerwca 2011

polecam maseczke z brazowej glinki, swietna jest

Bez chamstwa nie ma zabawy...

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 czerwca 2011

patrzcie jakie mam zajebiste chusteczki :rotfl:

mmaryjka
mmaryjka
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w bodyshopie jest wyprzedaz 50% + do tego kup 3 rzeczy dostan 4ta gratis

kurcze, w polsce tego nie ma. dziwne.
ja wczoraj kupiłam trzy żele pod prysznic i olejek z tej nowej, letniej serii i ani 50% ani gratisów. chociaż u nas jest jeszcze promocja na masła duo, to widocznie jak ta się skończy to będzie ta twoja.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w bodyshopie jest wyprzedaz 50%

zaje**scie !
ja jeszcze nie wykorzystalam kuponu z Marie Claire na jakis darmowy kosmetyk :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  15 czerwca 2011

:zakochany: tylko moje mają wyższy obcas i inny, prosty.
ImaDrug
ImaDrug
  15 czerwca 2011

ja do slubu chce takie ;D :w00t::w00t::w00t: mega wygodne i na pewno przetańczyłabym całą noc:)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja do slubu chce takie ;D mega wygodne i na pewno przetańczyłabym całą noc:)

:wtf: do slubu takie buty? to chyba bardziej na dyskoteke moim zdaniem :nie:
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, w polsce tego nie ma. dziwne. ja wczoraj kupiłam trzy żele pod prysznic i olejek z tej nowej, letniej serii i ani 50% ani gratisów. chociaż u nas jest jeszcze promocja na masła duo, to widocznie jak ta się skończy to będzie ta twoja.

no pewnie po prostu opoznieni sa z wyprzedazami :woot:

nawet kupon na 10 funtow offu przy zakupach za 25 dostalam :D

w ogole to mi sie nie popapralo ostatnio z ta wanilia - sa maselka wlasnie o zapachu spicy vanilla czy cos w ten desen, widzialam je wlasnie wczoraj na wyprzedazy :tak:
ale nie pachnialy tak fajnie :/

massacre
massacre: zaje**scie ! ja jeszcze nie wykorzystalam kuponu z Marie Claire na jakis darmowy kosmetyk

maja wisniowe maselka do ciala, cudo :zkochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja do slubu chce takie ;D mega wygodne i na pewno przetańczyłabym całą noc:)

fajne :tak:
ImaDrug
ImaDrug
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: do slubu takie buty? to chyba bardziej na dyskoteke moim zdaniem

dla Mnie białe buty są przeznaCzone TYLKO DO ŚLUBU.Nigdy nie włożyłabym białych kozaczków czy białych szpilek.Dlatego dla Mnie one są idealne:) Nie widzę przeciwskazań aby je ubrać do sukni ślubnej :)
Babsy
Babsy
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko moje mają wyższy obcas i inny, prosty.

niezle, zrob foto swoich:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja do slubu chce takie

tez cudne:D ech ja do slubu chyba baletki kupie, nie dam rady pol dnia i cala noc w obcasach;) albo adidasy:rotfl:
ImaDrug
ImaDrug
  15 czerwca 2011
Babsy
Babsy: albo adidasy

hahahaha ! dobre :D Wyobraziłam sobie to :D ja w sierpniu idę w takich jak pokazałam na wesele tylko że czerwonych :zakochany::zakochany: i przynajmniej już mam pewność że wytrzymam całą noc w nich :)
Babsy
Babsy
  15 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hahahaha ! dobre Wyobraziłam sobie to

i wyjsciowa, dresikowatą sukienke do tego:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja w sierpniu idę w takich jak pokazałam na wesele tylko że czerwonych

prostota jak zwykle jest najpiekniejsza:D
choc i rozne blyskotki, swiecidelka, inne cudenka lubie, czy to na butach, czy w ubiorze, czy bizuterii:)
ImaDrug
ImaDrug
  15 czerwca 2011
Babsy
Babsy: prostota jak zwykle jest najpiekniejsza:D choc i rozne blyskotki, swiecidelka, inne cudenka lubie, czy to na butach, czy w ubiorze, czy bizuterii:)

ja swoją grafitową sukienkę postanowiłam ożywić czerwonymi dodatkami typu buty,torebka:) bardzo ładnie się to prezentuje razem :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  15 czerwca 2011
Babsy
Babsy: niezle, zrob foto swoich:)

po 25 mam do odbioru :D to wam pokaze.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.