Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 123 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Byle wszystkie wejścia na Magazyny nie były zakratowane błagam! ! !
Ja chcę w te zalane tunele iść w końcu!
fotka umiera :D
no w sumie jak nie uzywasz to nie ma sensu miec :)
i palemki rosna
no ja to samo.
ogolnie prawie sie nie opalam.
bedzie wyrywal blachary od malego
no dobra, jak juz sie chwalimy i wozimy to ja mieszkam tu:
do pracy jezdze czerwonym pietrowym autobusem
i codziennie przejezdzam przez Wembley
a nad morze tez mam niedaleko
przystojny synek, co nie?
KTO NASTEPNY DO CHWALENIA?
jakie drifty
w kontekscie mojego zdania chodzilo o marke Bobbi Brown Cosmetics czy jak to sie tam zwie, a nie o osobe ktora jest CEO tej firmy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sorry za ten autobus :wstydnis:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
statytstycznie zawsze rodzi sie ich wiecej. i tak do wieku ok 40 tez jest wiecej mezczyzn niz kobiet w danym wieku :)
zeby bylo w czym wybierac
i chyba z synem jest troche "mniej stresowo" - pozniej jak dorosnie itp:D
Wydaje mi się ,że jednak więcej się rodzi dziewczynek. Zważywszy na fakt ,że organizmy chłopców są o wiele słabsze - przez co w przypadku poronień większość do płeć męska.
Ponoć jak się dużo chłopców rodzi to na wojnę.
Też wychodzę z takiego założenia. ;)
(5,0 z demografii mi sie akurat trafilo)
http://www.wsipnet.pl/oip/geografia_3/gif/piramida.gif
na każde 100 dziewczynek rodzi się w naszym kraju ok 105 chłopców
mezczyzn jest wiecej, rzecz "107 kobiet na 100 mezczyzn" wynika z dluzszego zycia kobiet.
plemniki meskie sa, nie pamietam czy dluzej zyja czy szybsze w kazdym razie wiecej meskich zwycieza
w ciaze na pewno nie zajdzie
Faktycznie. Mój za tydzień ma 3 urodziny
Szybsze
Ale może jakiejś ciążę zrobić
Sex ratio is the ratio of males to females in a population. The primary sex ratio is the ratio at the time of conception, secondary sex ratio is the ratio at time of birth, and tertiary sex ratio is the ratio of mature organisms.[1]
The human sex ratio is of particular interest to anthropologists and demographers. In humans the secondary sex ratio is commonly assumed to be 105 boys to 100 girls (which sometimes is shortened to "a ratio of 105"). In human societies, however, sex ratios at birth or among infants may be considerably skewed by sex-selective abortion. The CIA estimates that the current world wide sex ratio at birth is 107 boys to 100 girls. The value for the entire world population is 101 males to 100 females.[2]
w krotkim tlumaczeniu: - nie masz racji
- zrodlo - wikipedia