Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 128 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: a też mi się wydaje, że coś z tym piórem było wydaje mi się , że nie jest to głupi pomysł :)
czytam po prostu po innych forach i jedna dziewczyna sie pyta co ma kupićz tego powodu ... i ludzie dziwnie 'odbierają' ją odbierają.
Bo z jednej strony to nie jest żadna 'UROCZYSTOŚĆ' - a z drugiej strony w końcu ukończenie studiów to jakieś wydarzenie w życiu. Wychodzi na to, że niedługo z okazji stracenia dziewictwa będą rozdawane prezenty
macie debenhama tam w tej rybackiej wiosce?
dzieki Bogu problemy z cera jak mam to tylko zima, wiosna i latem to nic z tych rzeczy nie uzywam
jak pracowalam w city to jezdzilam metrem, szybciej niz autem, nie placisz za wjazd do centrum, nie placisz za parking, nie stoisz godzinami w korkach - autobusem to samo plus dochodzi 183748974 przesiadek. metrem jedziesz z predkoscia swiatla wiez luz
a mieszkac... kochana czy ja wygladam na osobe majetna pokroju Hugh Grant'a czy Eltona Johna? no prosze Cie... mnie nawet nie stac na to, zeby w centrum chociazby w piwnicy jakies mieszkac
true
fajna laska
myslalas o kiecce prostego kroju, lnianej badz z viskozy? wczoraj sie nauczylam co to za material - pare stron wczesniej
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
SoDope
o zamowilam sobie taka wczoraj:
choc Tobie moze nie pasowac, ja mam prawie trzy dychy na karku, wiec wiesz, emo cool stajl odpada
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sie wie ;D juz znam wszystkie plotki, pikantne szczegoliki co w Kolonii piszczy
ile, ile?
swietnie, buzi dostal :P
napisalem jakies 3 godziny temu na fejsie :P
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.