malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: juz znam wszystkie plotki, pikantne szczegoliki co w Kolonii piszczy

ja piedole, jestes gorszy niz moja kolezanka - ona tez wszystko o wszystkich wie :woot:
i zawsze sie pyta czy ja chodze z zamknietymi oczami, bo ja z kolei to nic nie wiem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: za duzo bys chciala wiedziec ;p

jestem na głodzie aktualnie w tych sprawach, to czego Ty ode mnie oczekujesz :mrgreen:
massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: + czarna bokserka bez jakichkolwiek napisów i buty czarne na obcasie bądz sandałki pasujące - nie mam grubych nóg więc moge śmiało iść bez obcasu.

sliczna, masz ladna figure wiec smialo mozesz wyskoczyc w czyms takim :D
ja o takich spodniczkach nawet nie mysle, dupe bym miala jak szafe :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bluzka przypominająca męski podkoszulek .. czaisz ?

czaje baze, to ja w takim razie mam cala szafe takich bokserek :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 czerwca 2011

Tomasz, przestan tutaj sie bawic z nami w ceregiele i gadaj

BYL LODZIK CZY NIE BYLO?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: ja piedole, jestes gorszy niz moja kolezanka - ona tez wszystko o wszystkich wie i zawsze sie pyta czy ja chodze z zamknietymi oczami, bo ja z kolei to nic nie wiem

ja wszystko wiem co chce, zebym z takim zapalem przyswajal matematyke i inne rzeczy ktore powinienem to juz dawno bym byl na harvardzie :lol:

massacre
massacre: BYL LODZIK CZY NIE BYLO?

ja tylko po bozemu!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ja tylko po bozemu!

ciebie to pan bog opuscil dawno temu grzeszniku ! mowil mi to, jak i mnie opuszczal ..

:rotfl:

massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ja tylko po bozemu!

czyli byl :cozagopek::jezyk:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: ciebie to pan bog opuscil dawno temu grzeszniku ! mowil mi to, jak i mnie opuszczal ..

ahahahaha jak zwiedzalismy kolonie to widzialem burdel, a graniczy z kosciolem murzynow. w jednym sie piedola a w drugim spiewaja 'all happy day i tancza' :lol:

reklame se powinni zrobic 'we make you feel like in heaven, but our neighbours want to go there' xD

massacre
massacre: czyli byl

nie byl! ja sie szanuje :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDope
SoDope
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: ja o takich spodniczkach nawet nie mysle, dupe bym miala jak szafe

jeszcze nie wiem czy mi spodniczka wyjdzie jutro biore sie do roboty :crylol:
massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: w jednym sie piedola a w drugim spiewaja 'all happy day i tancza'

:crylol:
zaraz po orgazmie tez sobie lubie czasem zaspiewac :nutki: :nutki: "all happy day" :nutki: :nutki:

Prinz
Prinz: nie byl! ja sie szanuje

nie podales mu do paszczu? wstyd!

massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nie wiem czy mi spodniczka wyjdzie jutro biore sie do roboty

zrob fote i wrzuc :W00t:

SoDope
SoDope
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: zrob fote i wrzuc

ależ oczywiscie - moje krawieckie umiejętności będę fotografować :ziober2:
massacre
massacre
  23 czerwca 2011

W listopadzie premiera Versace dla H&M :w00t:

kupicie? lubicie versace czy nie?

massacre
massacre
  23 czerwca 2011

ja pedole dlaczego wrzucilam swoje zdjecie? mialo byc tak:

W listopadzie premiera Versace dla H&M :w00t:

kupicie? lubicie versace czy nie?

Konto usunięte
Konto usunięte: Today H&M announced the next designer in line to collaborate with the European disposable fashion brand. Following in from the likes of Comme des Garcons, Lanvin and Karl Lagerfeld, collaborations which have all seen massive hype and sell through for the brand is Versace. Mens, Womens and Home collections by Donatella Versace will be available November 17th, 2011. Stay tuned for when the collection is revealed.

SoDope
SoDope
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: kupicie? lubicie versace czy nie?

zobaczymy czy zrobią u mnie H&M .. budują galerie .. w listopadzie otwarcie ..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.