malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: ja juz jestem gwiazda, rozgwiazda

ale nie rozklapiocha?

massacre
massacre: Markus byl kiedys taki jeden Szwed o imieniu Markus.... ehhh

ahh ten jest tez swietny, wyszedl na praktyke, ja przyprowadzilem corke szefa i ucze ja angielskiego, happy day jako dodatek :lol:

massacre
massacre: ej, to ostatnio w angielskiej tv lecialo, w weekend ! powiedzialam wtedy do jarka "ejjj takich staroci to nawet na polsacie nie daje"

polsat sie w zeszlym roku ugial pod zadaniami internautow by puscic kevina, bo nie mieli w ramowce na swieta :lol:

massacre
massacre: p.s. teraz spiewam sobie w kolko o happy day, do uja pana bedzie mnie to przesladowac caly dzien, a jaro jak po mnie przyjedzie to znowu potwierdzi ze ze mna cos nie tak...

tu sasiadka przyszla sie zapytac co tak wesolo :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: Tomasz, tego typu buty maja waskie wejscie czy szeroka stopa tez w nie wejdzie? a kij, przecena, biore chyba... ale znowu nie nadaja sie pod namiot nie wiem nie wiem nie wiem !!!!!!!http://www.hm.com/gb/product/78611?article=78611-A

moim zdaniem wejdzie :) zreszta cena jest smiesznie niska..

mmaryjka
mmaryjka
  23 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pewnie łatwo się niszczy

myślę, że to akurat jest przewidziane.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale to buty musisz mu wysłać - nieużywane

no akurat to jest najlepsze rozwiązanie.

massacre
massacre: gdzie i na jaki sezon? nic nie widzialam jeszcze z tego typu motywami

dopiero wchodzi. już widziałam legginsy na jakiejś stronie us no i bluzy/koszulki z tym motywem w polskim butiku.

Konto usunięte
Konto usunięte: bomba!

też się jaram i się zastanawiać czy nie kupić bluzy z takim motywem.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ale nie rozklapiocha?

pierwszy raz widze to slowo :lol:
Prinz
Prinz: polsat sie w zeszlym roku ugial pod zadaniami internautow by puscic kevina, bo nie mieli w ramowce na swieta

u nas jakos w zeszlym miesiacu puscili kevina, patrze za okno a tam 27 stopni, upal jak cholera, a oni kevina dwojke puscili :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: dopiero wchodzi.

hmm moze sezon jesienny :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: już widziałam legginsy na jakiejś stronie us no i bluzy/koszulki z tym motywem w polskim butiku.

a ja nic nigdzie nie widzialam, te buty co wkleilas sa pierwsze

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: pierwszy raz widze to slowo

ahahaha znaczenie fajne

massacre
massacre: u nas jakos w zeszlym miesiacu puscili kevina, patrze za okno a tam 27 stopni, upal jak cholera, a oni kevina dwojke puscili

kevin w lato nie przystoi

massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ahahaha znaczenie fajne

a co oznacza?
Prinz
Prinz: kevin w lato nie przystoi

tez mam takie przyzwyczajenie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Martitta
Prinz
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: a co oznacza?

pipa po porodzie/wiekszym przebiegu

massacre
massacre: tez mam takie przyzwyczajenie

nie ma swiat bez kevina!

massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.joemonster.org/p/241463/album/strona/1/Agnieszka_Chylinska_rozklapiocha

w pracy nie mam dzwieku

Prinz
Prinz: pipa po porodzie/wiekszym przebiegu

hmm, to trzeba by bylo Jaroslawa zapytac :ninja:

Martitta
Martitta
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: w pracy nie mam dzwieku

Może to i lepiej. Zobacz w domu :mrgreen: Warto :mrgreen:
massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może to i lepiej. Zobacz w domu Warto

w domu to ja mam inne zajecia :ziober2:

ale spoks, sprobuje jutro na innym kompie - tylko ja nie mam dzwieku - ukarana przez szefa :zonk:

Prinz
Prinz
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: hmm, to trzeba by bylo Jaroslawa zapytac

Jarosław ma kota i woli chłopców.

massacre
massacre
  23 czerwca 2011
Prinz
Prinz: Jarosław ma kota i woli chłopców.

moj Jaroslaw nie ma kota, kota kupil mi w prezencie, wiec w przypadku rozstania kot idzie ze mna !

Prinz
Prinz: woli chłopców.

faktycznie, ma sporo kolegow... i to calkiem przystojnych :woot:

agoosiaaa
agoosiaaa
  23 czerwca 2011
massacre
massacre: macie debenhama tam w tej rybackiej wiosce?

mamy cale centrum handlowe :lol2:

massacre
massacre: dzieki Bogu problemy z cera jak mam to tylko zima, wiosna i latem to nic z tych rzeczy nie uzywam

ja uzywam, bo zazwyczaj po nalozeniu filtrow 50+ moja twarz wyglada jak u trupa, wiec trzeba czyms ja podrasowac :lol2:

massacre
massacre: jak pracowalam w city to jezdzilam metrem, szybciej niz autem, nie placisz za wjazd do centrum, nie placisz za parking, nie stoisz godzinami w korkach - autobusem to samo plus dochodzi 183748974 przesiadek. metrem jedziesz z predkoscia swiatla wiez luz a mieszkac... kochana czy ja wygladam na osobe majetna pokroju Hugh Grant'a czy Eltona Johna? no prosze Cie... mnie nawet nie stac na to, zeby w centrum chociazby w piwnicy jakies mieszkac

mnie tam nie stac zeby gdziekolwiek sobie kupic dom/mieszkanie wiec Ty mi mowisz :rotfl:

massacre
massacre: to ten? http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/e/EsteeLauder-Doublewear.jpg_e_b531446b815d841fa57ff7ac29559923.jpg ile dalas? bo ja zawsze kupuje na amazonie, wydaje mi sie ze taniej niz w debenhamie

tak, ten :tak:
£25.50, z tym ze nie zamawialam na debenhamsie, tylko na stronie estee lauder, bo tam wysylaja na dodatek dwie probki - tego advanced night serum i kremu nawilzajacego - wiec pomyslalam ze mi sie bardziej oplaci kupic na ich stronie :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: AAAAAAAAA, SZAŁ!

sliczne :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.