Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 133 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ale nie rozklapiocha?
ahh ten jest tez swietny, wyszedl na praktyke, ja przyprowadzilem corke szefa i ucze ja angielskiego, happy day jako dodatek
polsat sie w zeszlym roku ugial pod zadaniami internautow by puscic kevina, bo nie mieli w ramowce na swieta
tu sasiadka przyszla sie zapytac co tak wesolo
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
moim zdaniem wejdzie :) zreszta cena jest smiesznie niska..
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
myślę, że to akurat jest przewidziane.
no akurat to jest najlepsze rozwiązanie.
dopiero wchodzi. już widziałam legginsy na jakiejś stronie us no i bluzy/koszulki z tym motywem w polskim butiku.
też się jaram i się zastanawiać czy nie kupić bluzy z takim motywem.
pierwszy raz widze to slowo
u nas jakos w zeszlym miesiacu puscili kevina, patrze za okno a tam 27 stopni, upal jak cholera, a oni kevina dwojke puscili
hmm moze sezon jesienny
a ja nic nigdzie nie widzialam, te buty co wkleilas sa pierwsze
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mamy cale centrum handlowe
ja uzywam, bo zazwyczaj po nalozeniu filtrow 50+ moja twarz wyglada jak u trupa, wiec trzeba czyms ja podrasowac
mnie tam nie stac zeby gdziekolwiek sobie kupic dom/mieszkanie wiec Ty mi mowisz
tak, ten
£25.50, z tym ze nie zamawialam na debenhamsie, tylko na stronie estee lauder, bo tam wysylaja na dodatek dwie probki - tego advanced night serum i kremu nawilzajacego - wiec pomyslalam ze mi sie bardziej oplaci kupic na ich stronie :D