Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 137 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
no wiekszosc ma jakos 10%
serio
nawet nie wiedzialam.
chyba ich nawet w sklepach nie widzialam
Serio serio z tym experianem i equifaxem, jak masz telefony na abonament to na pewno ci robili, wg dobrze trzymać rękę na pulsie i sprawdzać regularnie jeśli sie planuje przyszłość w uk.
Te rzęsy to mam w każdym bootsie i superdrugu :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a wiesz, ze nawet nie zwrocilam uwagi
teraz czaje sie na taki nowy tuszocostam, wieczorem wrzuce zdjecie, bo zaraz spadam, ale mnie kusi masakrycznie
w sumie jak na razie nie mam co do niczego watpliwosci, ale jak bede sie przymierzala do jakiegos wiekszego kredytu to na pewno sprawddze :)
jakas nowosc?
opowiadaj!
ja mialam dwa freudy i od tamtego czasu sprawdzam co miesiac!
a w equifaxie w ogole electoral roll mi nie wyskakiwal :/ musialam pare listow napisac zeby mi wszystko wyprostowali bo bylam jakies 300 punktow w plecy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja wlasnie wrocilem bez butow z orientalnej gejowskiej dyskoteki, bez butów.. kocham turkow i turczynki... odezewwfef sie jak wstane. tschus...
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Nazywa sie ModelCo FIBRE LASH Brush on False Lashes:
tu z jakiegos blogu, jak dziala:
no jak jest problem z czyms to trzeba sie napisac/nadzwonic
co sie stalo?