malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 czerwca 2011
massacre
massacre: u kazdego piegi fajnie wygladaja, uwielbiam laski z piegami sa takie dziewczece

kazdego oprocz mnie :D

massacre
massacre: to tak jak moi nawet bym nie chciala babci miec dla mojego, w sensie tu do opieki - wiem, ze to wiele ulatwia, bo my za kazdym razem dzwonimy po opiekunke jak chcemy gdzies wyjsc :/ ale z drugiej strony nikt nam sie w nic nie wtraca - jak zwykle sa plusy i minusy - nawet gdybysmy chcieli, to mojego mama jest juz bardzo stara i ledwo chodzi - mlody by ja wykonczyl, z reszta bzika by dostal, bo ona by z nim nie wychodzila, ona ma swoje seriale i kazdy musi obejrzec ... moja z kolei jeszcze pracuje i sama ma dzieci na garnuszku, moje rodzenstwo ma 15 lat

moj brat w pazdzierniku konczy 16scie :)
moja mama to stara nie jest, w tym roku 40ska jej skoczy dopiero :)
jak cos to przypilnowac moze, ale jesli chodzi o opieke w ciagu dnia to do 12stej pracuje, wiec nie ma jak :)

massacre
massacre: 1. minimum 2 lata stalego udokumentowanego dochodu (wiadomo wysokosc tez sie liczy, im wiecej zarabiasz, tym wiekszy kredyt dostaniesz) 2. minimum dobry credit scoring - wiekscosc bankow bierze z Experiana, min musi byc good, masz jeszcze very good i excellent 3. depozyt - min 10% wartosci chaty - kiedys dawali i przy 5% ale przy recesji podwyzszyli wymagania

1. z tym problemu byc nie powinno
2. z tym to bede miala za*ebisty wynik, bo nigdy w zyciu nic na kredyt nie bralam, nie mam zadnych zaleglych oplat, niczego.
3. no i w tym bedzie problem, zeby uzbierac te 20scia tysiecy :)

massacre
massacre: powiedz mi jakie rzesy i jaki kolor szminki/ blyszczyka uzywasz tutaj:

rzesy to eyelure, o ile dobrze pamietam to numer 118
albo 116 :woot: - http://www.superdrug.com/false-eyelashes/eylure-lashes-no-116/invt/616607/
szminka shiseido perfect rouge odcien be109 :)
w ogole musze zmowic jeszcze raz, bo zgubilam ja gdzies :ninja:

massacre
massacre: w ogole ile masz wlosow tez kiedys tyle mialam

moje wieczne utrapienie :D
glupie prostowanie zajmuje mi pol godziny :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: azdego oprocz mnie :D

nie wierze

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. z tym to bede miala za*ebisty wynik, bo nigdy w zyciu nic na kredyt nie bralam, nie mam zadnych zaleglych oplat, niczego.

to jest historia kredytowa, jak jej nie masz to bedziesz miala wynik "poor" albo "very poor" - tabula rasa to brak dowodu dla banku, ze jestes wiarygodnym pozyczkobiorca i nie dadza. jak ja mialam czysto nul zero nic to mi credit scoring wyszedl "poor" :/
minimum na experianie to:
1. rejestracja na electoral roll
2. landline minimum 12 miesiecy zielonych krateczek - czyli ze placi sie na czas
3. current account z overdraftem - tez min 12 miesiecy zielonych krateczek, ze nie schodzisz ponizej ustalonego limitu
4. min 2 settled credit agreements - czyli takie ktore sie skonczyly i zostaly splacone
5. min 2 active credit agreements - im wiecej tym lepiej
6. twoj limit kredytowy nie powinien byc wykorzystywany wiecej niz w 50%

ja mam Virgin Media internet tv landline, komorke na abonament, Next Directory credit card, Littlewoods credit agreement, pare kart kredytowych i co jakis czas robie apply po nowa, zeby miec wszystko aktywne - kosmos, ale w Polsce jest tak samo :tak: i teraz mam very good. musisz pozyczac i oddawac zeby pokazac, ze oddajesz na czas. dla mnie nonsens bo jak nie bierzesz kart kredytowych to widocznie ich nie potrzebujesz bo jestes ustabilizowany finansowo... no ale banki patrza na to inaczej :) wiec hulam i zbieram zielone krateczki.

jak chcesz, to zrob sobie z ciekawosci raport na experian, zarejestruj sie, pierwsze 30 dni sa gratis, tylko nie zapomnij sie wyrejestrowac przed ich upluwem bo beda cie kasowali. ja sobie sprawdzam experiana i equifaxa na biezaco, jak maniak :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: rzesy to eyelure, o ile dobrze pamietam to numer 118

mialam raz eyelure, tak cienkie, ze nie umialam ich przykleic :/
Konto usunięte
Konto usunięte: moje wieczne utrapienie :D

utrapienie :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 czerwca 2011
massacre
massacre: 2. landline minimum 12 miesiecy zielonych krateczek - czyli ze placi sie na czas

w sensie ze telefon? zawsze place na czas + mam dwa telefony komorkowe na mnie, ktore tez sa zawsze placone na czas.

massacre
massacre: 3. current account z overdraftem - tez min 12 miesiecy zielonych krateczek, ze nie schodzisz ponizej ustalonego limitu

mam i nie schodze.

massacre
massacre: 4. min 2 settled credit agreements - czyli takie ktore sie skonczyly i zostaly splacone 5. min 2 active credit agreements - im wiecej tym lepiej

4. mialam przez rok internet z o2 i zakonczylam po umowie, ale nic wiecej :woot:
5. no mam 2 komorki + landline + neta

massacre
massacre: ja mam Virgin Media internet tv landline, komorke na abonament, Next Directory credit card, Littlewoods credit agreement, pare kart kredytowych i co jakis czas robie apply po nowa, zeby miec wszystko aktywne - kosmos, ale w Polsce jest tak samo i teraz mam very good. musisz pozyczac i oddawac zeby pokazac, ze oddajesz na czas. dla mnie nonsens bo jak nie bierzesz kart kredytowych to widocznie ich nie potrzebujesz bo jestes ustabilizowany finansowo... no ale banki patrza na to inaczej :) wiec hulam i zbieram zielone krateczki.

:lol2:
w sumie to sobie moge walnac karte z debenhamsa czy cos, kupuje tam stale a splacac zawsze na biezaco bym splacala :lol2:
troche to glupie :rotfl:

massacre
massacre: jak chcesz, to zrob sobie z ciekawosci raport na experian, zarejestruj sie, pierwsze 30 dni sa gratis, tylko nie zapomnij sie wyrejestrowac przed ich upluwem bo beda cie kasowali. ja sobie sprawdzam experiana i equifaxa na biezaco, jak maniak

wiesz, na razie mnie nie stac na dom, wiec nie mam co sprawdzac :)

massacre
massacre: mialam raz eyelure, tak cienkie, ze nie umialam ich przykleic :/

serio? mi sie je wlasnie najlepiej przykleja :D
to jakich uzywasz??

massacre
massacre: utrapienie

no :D
przez wiele lat je cieniowalam na zmniejszenie objetosci, od jakos 2 lat nie cieniuje i jest masakra :P
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 czerwca 2011
massacre
massacre: napisalam - ma przystojnych kolegow, a nie ciapatych - jedno z drugim sie wyklucza wczoraj stoimy z kumplem u niego pod blokiem, pijemy piwko i jego kumpel z takim tekstem do jarka: - ej a jak jestes pijany to nie calujesz sie z kolegami? - na to Jarek (z krzyzykami zamiast oczu jak w japonskiej kreskowce) - chyba cie pobalo! - a ja tak - odpowiada kumpel - to spielaj - powiedzial jarek po czym sie odsunal

ahahahahaha! :crylol: dobre lizansko po pijaku nie jest zle!
ale sie biedny zbulwersowal :lol:

massacre
massacre: kot dobry jest, ale sie dlugo gotuje, wiec nie da rady

a pies? zjadlabys? :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  24 czerwca 2011
Prinz
Prinz: ale sie biedny zbulwersowal

biedny? kiedys sie tak napiedolil z kumplem (nie wiedzial, ze kumpel jest biseksem, nie wierzyl badz nie chcial wierzyc), zaczelismy sie obrzucac jajkami i maka, roznymi innymi jeszcze artykulami spozywczymi po kuchni.... potem jak sprzatali to kumpel niby dla zabawy bral go od tylu i udawal ze ujezdza... prosze cie :lol: zawsze jak jarek ma cos do homo, to mu przypominam to historie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BeataAnnax
BeataAnnax
  24 czerwca 2011
massacre
massacre: powiedz mi jakie rzesy i jaki kolor szminki/ blyszczyka uzywasz tutaj:

tez mam ruda plamke na lewym oku:P
Prinz
Prinz
  24 czerwca 2011
massacre
massacre: biedny? kiedys sie tak napiedolil z kumplem (nie wiedzial, ze kumpel jest biseksem, nie wierzyl badz nie chcial wierzyc), zaczelismy sie obrzucac jajkami i maka, roznymi innymi jeszcze artykulami spozywczymi po kuchni.... potem jak sprzatali to kumpel niby dla zabawy bral go od tylu i udawal ze ujezdza... prosze cie zawsze jak jarek ma cos do homo, to mu przypominam to historie

ahahahahah :crylol: szkoda, ze fotki nie zrobilas :ziober2:

Transcendencja
Transcendencja
  24 czerwca 2011

Podbijam temat bo jak zawsze przynudzacie :C

massacre
massacre
  24 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to sobie moge walnac karte z debenhamsa czy cos, kupuje tam stale a splacac zawsze na biezaco bym splacala troche to glupie

dokladnie tak, ja mam karty kredytowe i raz w miesiace je uzywam, zeby je splacic, zeby sie krecilo - bez sens ale system tego wymaga, ja sie podporzadkowuje :D
poza tym zawsze wszystkie te purchase cards maja znizki :w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, na razie mnie nie stac na dom, wiec nie mam co sprawdzac :)

ja sobie to sprawdzam tak po prostu, zeby miec reke na pulsie :tak:
nie chodzi o kredyty na mieszkanie, od zawsze, wszedzie stosuja experiana i equifaxa nawet przy dawaniu Sky Tv :)
Konto usunięte
Konto usunięte: serio? mi sie je wlasnie najlepiej przykleja :D to jakich uzywasz??

ja uzywam Ardell dla zoltodziobow, maja takie plastykowe cos co ulatwia nakladanie rzes

Prinz
Prinz: szkoda, ze fotki nie zrobilas

kto powiedzial, ze nie zrobilam? :pavarotti:

Prinz
Prinz
  24 czerwca 2011
massacre
massacre: kto powiedzial, ze nie zrobilam?

jak maż to pokasz :D

SoDope
SoDope
  24 czerwca 2011
Prinz
Prinz:

ej właśnie byłeś i tego dermatologa w Ostrowie ? :ziober2:
Prinz
Prinz
  24 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ej właśnie byłeś i tego dermatologa w Ostrowie ?

bylem i nic :and: jak przyjade z niemiec to chyba sie kopsne do kosmetyczki, moze to cos z naczynkami.. a na razie zamowilem z singapuru maseczke wybielajaca.

SoDope
SoDope
  24 czerwca 2011
Prinz
Prinz: bylem i nic

ale powiedział Ci ten dziadek coś czy to jest rądzik różowaty czy naczynka ?
Prinz
Prinz
  24 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale powiedział Ci ten dziadek coś czy to jest rądzik różowaty czy naczynka ?

wlasnie nic sie nie mogl zdecydowac :/ zapisal jakies masci i wio.

massacre
massacre
  24 czerwca 2011
Prinz
Prinz: jak maż to pokasz :D

zeby pozniej lataly w sieci :lol: no thx

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.