Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 138 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
przepiekna dzisiaj jest pogoda
w ogole to wieczorem chyba wam zaloze temat, akurat taki do podklejenia bo w sumie go tu bardzo brakuje
to baardzo skomplikowane ale wyszło na to że wina moja. Nikomu nic się na szczęście nie stało, ale dostałam mandat 500zł i 6pkt + uraz do końca zycia.
Konto usunięte: cześć popiszemy ?
28 listopada 2010
cześć popiszemy ?
27 grudnia 2010
cześć popiszemy ?
4 stycznia 2011
chyba trzy razy Ci nie odpisalam kretynie to wiadomo ze nie?
4 stycznia 2011
nie nie wiadomo ! ... debilka nara.
4 stycznia 2011
cześć popiszemy ?
2 godziny temu
standard :P
Konto usunięte: cześć popiszemy ?
28 listopada 2010
cześć popiszemy ?
27 grudnia 2010
cześć popiszemy ?
4 stycznia 2011
chyba trzy razy Ci nie odpisalam kretynie to wiadomo ze nie?
4 stycznia 2011
nie nie wiadomo ! ... debilka nara.
4 stycznia 2011
cześć popiszemy ?
2 godziny temu
tez mam takiego jednego natretnego, ciagle ten sam tekst pisze - dosc regularnie
momento, poszukam :D
pokasowalam, ale cos zostalo:
Konto usunięte: so pretty and sexy !!! spicy kisses from Paris for you :)
my name is Olwen, and you ?
21 października 2010
Konto usunięte: WHAOU !!! so pretty and sexy !!! spicy kisses from france for you :)
5 dni temu o 14:37
niektorzy po prostu nie daja za wygrana
niestety sa zbyt glupi, zeby dojsc do wniosku, ze warto byloby zmienic bajere, skoro uzywana nie dziala
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: to baardzo skomplikowane ale wyszło na to że wina moja. Nikomu nic się na szczęście nie stało, ale dostałam mandat 500zł i 6pkt + uraz do końca zycia.
masakra :/
massacre: dlatego mnie nie bylo na foci
i dlatego sie zjaralam do tego stopnia, ze torebka mi sie wzyna w moje piekace ramie OUCH!
ja bylam najpierw w parku, pozniej na plazy, ale jak zaczelam czuc, ze sie pieke (czyli jakos ze 2 godziny pobycia) to zdecydowalam wrocic. dzis wszystko mnie swedzi.
massacre: i dlatego sie zjaralam do tego stopnia, ze torebka mi sie wzyna w moje piekace ramie OUCH!
Konto usunięte: ja bylam najpierw w parku, pozniej na plazy, ale jak zaczelam czuc, ze sie pieke (czyli jakos ze 2 godziny pobycia) to zdecydowalam wrocic. dzis wszystko mnie swedzi.
dzisiaj słońce i wiatr,szału nie ma.Wczoraj do tego dochodził delikatny deszcz.