Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 140 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
hahahahaha:D ja mam długopisy na biurku Hello kitty bo siostrzenica zawsze mi je pozostawia potem znajomi zwale mają:P
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
za to u mnie cały tydzień pogoda to jedna wielka parodia była a dzisiaj grzeje jak szalone:) co z tego jak chętnych nad jezioro nie ma:P
U mnie tez gorąco, parno, powietrze ciężkie, stad ta burza :/ teraz na wieczór sie ochlodzilo
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Cudna maseczka, znalazłam dzisiaj w domu próbkę 4 ml i starczy mi na 2-3 razy. Siedziałam dziś w domu więc nie starłam nadmiaru, a wtarłam w skórę, jest wspaniale miękka i nawilżona. Na pewno kiedyś ją kupię. Mam też próbkę jakiegoś lekkiego kremu nawilżającego Nuxe, zobaczymy jaki będzie :)
368212: |
pamiętaj, że probki zawsze mają mocniejszy i lepszy skład |
wiedzialam, ze to oszustwo jakies!!!! perfumy zawsze pachna i pachna z tych probek
a ja schudlem juz siedemnascie kg ;D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.