Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 144 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
srodek nocy jak dla mnie
ja bym w ambasadzie nie kombinowal, babcia to dobry pretekst.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
w zeszlym roku czekalismy godzine, nie wiem czy Jarek zaplacil 15 funa... wiesz 15 funa to nic, jakbysmy mieli dostac od razu.
jechac autem do centrum to pieklo - wydalibysmy wiecej na parking (z reszta gdzie tam mozna parkowac?), za wjazd sam do centrum 8 funa, parking tez z 8 funa, dolicz paliwo... lapowka taniej wynosi.
nawet gdybysmy sie metrem wybrali - londynskie metro jest ponoc najdrozszym publicznym srodkiem transportu na calym swiecie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dołączam do klubu katarowiczów. Ale ja mam całe życie, taka alergia (na bardzo wiele rzeczy), już się praktycznie przyzwyczaiłam ;D
w wawie tez niedlugo beda kure.wskie ceny
ja w kolonii place 1,6 €
a jak z lapowkami? jak przyjmujacy tylko jesv karany to bym sprobowal
o drugiej, pamietaj ze kible do tego
Nosz kur**, chyba nigdy nie znajdę idealnego podkładu Kupiłam Colorstay 110 Ivory, kolor jest idealny, ale - ciężko się rozprowadza, podkreśla każdy włosek na twarzy, najmniejsze niedoskonałości, suche skórki... Gdyby LP miał dla mnie dobry kolor to zostałabym przy nim, ale taki los bledziocha :-/ Grrr...
I wydaje mi się, że LP lepiej kryje, nie wiem, może dlatego, że miałam ciemniejszy odcień, a może po prostu tak jest.
dlatego ja golę nos, serio