Tamten temat przepadł w sumie, a niewielu ma ustawione 'najnowsze na górze', więc proponuję odświeżyc jako, że dział i tak jest praktycznie martwy.
Ja ostatnio przeczytałem "Co się przydarzyło tej małej dziewczynce"
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/129435/co-sie-przydarzylo-tej-malej-dziewczynce
i 'Recenzja" Deana Koontza http://lubimyczytac.pl/ksiazka/129134/recenzja
Obie książki bardzo dobre.Co prawda w tej pierwszej tematyka na pewno jest poważniejsza, ale Koontza szybciej się jakoś czyta:)
Liczę, że są tu jacyś czytelnicy i polecą coś ciekawego Zachęcam do dyskusji.
Ostatnio przeczytana książka. strona 2 z 39
James Ellroy-Tajemnice Los Angeles
Jak ja się cieszę, że będąc w sklepie w ciemno kupiłem tą książkę. Pierwsza, którą przeczytałem tego autora, ale na pewno nie ostatnia. Na pewno nie jest to łatwa książka, chwilowe rozkojarzenie i można pogubić się w akcji, więc nie polecam odstawiania jej na jakiś czas bo później może być problem z wróceniem na właściwy tor.Bohaterowie są świetni, dobrze zaplanowana intryga.Jedyna wada to może zbyt duża ilośc postaci, ale jak się na końcu okaże każda z nich coś do tej książki wnosi. Polecam z całego serca:)
A ja historycznie:)
Bernal diaz del castillo "pamiętnik żołnierza korteza"
stare i czasami do głębi średniowieczne ale czytam
Właśnie skończyłam czytać książkę Zdolny uczeń. Kolejna w serii Kinga - Cztery pory roku. Książka opowiada o prawie 80letnim hitlerowcu, który ukrywa się w Ameryce i o 14letnim chłopcu, który się nim zafascynował. Pokazane są ich wzajemne relacje oraz to do czego prowadzą. Niezła ta książka :)
''The Midnight Club'' Jamesa Patterson'a
''Blood Oath'' Christopher Farnsworth'a
''Wither'' Lauren Destefano
Forsy jak lodu- bardzo dobra książka, chociaż opisy bankowe mogą zniechęcić, szczególnie na początku.
ksiazka godna polecenia? "my dzieci z dworca zoo" niesamowita opowiesc o 15stoletniej narkomance... natomiast teraz czytam opowiesc "tam gdzie spadaja anioly" jezeli nie wierzysz w cuda po tej ksiazce sie to zmieni :) pozdrawiam.