Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 77 z 377
że emo Bella umarła
Patrishia: Młode Wilki. Nie mam pojęcia który to już raz, ale to chyba mój ulubiony polski film. Lata 90, Varius Manx i świetna historia.
bananowa młodzież :)
uwielbiam ten film
najlepsze jest to że głos Figury idealnie pasuję - bo Helena nawet podobna do niej :D
Konto usunięte: Dzisiaj może wezmę się za oglądanie "Planu Doskonałego".
Obsada dobra, może nie będzie kiszki.
mi sie podobał
---
Horesmen - Jeźdźcy Apokalipsy - do obejrzenia , nawet zaskoczył bo myślałem że będzie cos w stylu komiks -> na ekrany film
SetUp - rozczarowanie , cała fabuła w tym filmie idzie na skróty
...Ignorance is bliss...
pżecierz rzyje
ale tylko 1. część hyhy do tego kręcone w Szczecinie
RexMundi: Horesmen - Jeźdźcy Apokalipsy - do obejrzenia , nawet zaskoczył bo myślałem że będzie cos w stylu komiks -> na ekrany film
dla mnie ten film jest genialny. chyba go sobie jutro obejrzę po raz wtóry.
Zło - no ciekawe.
Pulp Fiction - podobało mi się :)
Cisza kłamie - wyłączyłam po 15 minutach. Chyba nie mój klimat.
Pulp Fiction - podobało mi się :)
Cisza kłamie - wyłączyłam po 15 minutach. Chyba nie mój klimat.
No dokładnie. Czasami miałabym ochotę tak.. ;-)
A, to zła królowa akurat, fakt, fajny głos, też zwróciłam uwagę. :D
Shutter Island. Świetne, świetne, świetne. :-D Chociaż zastanawiam się, czemu ten biedny Leo zawsze musi stracić żonę. No wszystkie filmy jakie kojarzę poza Titanic'iem, to on traci kobietę i akcja rozgrywa się wokół tego mniej więcej. :D Ale polecam zdecydowanie, bo element zaskoczenia i mindfuck świetny. :D I w sumie to nie jestem pewna końcówki, czy faktycznie powrócił do tego czy co, bo to zdanie które wypowiedział jest zastanawiające, a ponowne obejrzenie chyba mi nie pomoże. :D
Podaj dalej - naprawdę dobry film.
Piękny umysł - matematycy mogą mieć nie halo pod sufitem, ale też dobre film. W jednym momencie już nie wiedziałam czy on naprawdę jest chory czy Ty wszystko prawda...
No i wieczorem leciało Jestem legendą - dziwię się, że wcześniej tego filmu nie widziałam. Will Smith. Co tu dużo mówić :)
Piękny umysł - matematycy mogą mieć nie halo pod sufitem, ale też dobre film. W jednym momencie już nie wiedziałam czy on naprawdę jest chory czy Ty wszystko prawda...
No i wieczorem leciało Jestem legendą - dziwię się, że wcześniej tego filmu nie widziałam. Will Smith. Co tu dużo mówić :)
pisz jak się spodobało :D
BujajSieNaDwa91: "Czekając na Sobotę "- jeśli lubisz się pośmiać z wieśniaków .., bo ludzie durni tam są xD
pośmiać? to raczej smutny dokument...
Konto usunięte: Jestem legendą - dziwię się, że wcześniej tego filmu nie widziałam. Will Smith. Co tu dużo mówić :)
nie podobał mi się :)