Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 75 z 377
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
własnie miałam pisac o martwicy mózgu. a Evil Dead 3 części części? ew. jakiś snuff.
co do 'Pozwól Mi Wejść' to ponoć amerykańska wersja jest lepsza od norweskiej (szwedzkiej?). ale ja nie wiem, nie widziałam obu.
To jest właśnie ta amerykańska, a jak dla mnie to oryginał był lepszy, choć faktycznie może przydługawy.
Jedyny amerykański remake, który mi się podobał bardziej od skandynawskiego oryginału był "Niewidzialny", ale to z jednego głupiego powodu chyba.. :-D
Nic nie widziałem, nic nie słyszałem. Pod kuraka na obiad dobry film :>
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Szkoła uczuć - zamiast uczyć się na kolosa z matmy to zmarnowałam dwie godziny na ten film. nudny, oklepany. od nienawiści, do wielkiej miłości pełnej poświęceń i innych czułych gestów, aż po śmierć. mdły, schematyczny. nie wiem co mnie podkusiło do obejrzenia. :o
Mes Cheres Etudes - dający do myślenia... warto zobaczyc...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Wczoraj do połowy obejrzałem "człowiek-pies"
Do połowy. Dalej nie dałem rady. Może dzisiaj podejdę drugi raz...
Do "Elitarnych" też 2 podejścia miałem. Nie dałem rady. Nie ma ostatnio filmu, który mnie złapie za jaja i nie puści do końca. A szkoda.
Zbrodnia na farmie - nawet, nawet.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
A dzisiaj, ba, wlasciwie przed chwila skonczylem ogladac film 127 godzin. Jako survivalowiec amator znalazlem w filmie duzo odpowiedzi na swoje pytania zwiazane z niespodziewanym zagrozeniem zycia na odludziu. Mozliwosci zaistnienia takiej sytuacji jest sporo, ale ten przypadek (zekranizowany na podstawie ksiazki - napisanej przez filmowego bohatera) bez zbednych pierdół optymalnie odzwierciedla funkcjonowanie umyslu i reagowanie psychiki na kontakt ze smiercia. Generalnie z tego gatunku dale 10/10, poniewaz przezyc mozna mocne Katharsis ;) ...goraco polecam :)