Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 72 z 377
Max Payne - 5 minut przed zakonczeniem zasnelam :C
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Repli-Kate, niezła komedia ;]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
wczoraj po gali KSW obejrzałem 40letniego prawiczka po raz któryś i ciągle mam bekę z tego filmu ;]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Fright Night - udany remake klasycznego filmu, przyjemnie się oglądało.
The Thing - także remake, nie tak dobry jak oryginał, ale i tak trzyma w napięciu.
Bardzo mi się podobał :)
Nightbreed - barkerowski. uwielbiam. horror z lat mojej mlodości, którego obejrzałam dzięki mojej mamie :) Niesamowity klimat cmentarza Midian :)
the Guardian (Opiekunka). Druidka, ktora opiekowala się niemowlętami a pozniej porywala je i zanosila drzewu :P fajnie się oglądało :)
Przypomniałaś mi psychiczny, całkiem fajny film. : D W sumie był jakiś jeszcze, chyba nawet o niego pytałam i nie pamiętam.. Hm. Napiszę w podwieszonym temacie, to sobie go obejrzę jak będę miała na czym :-D
Nie do konca jednak do mnie przemawiaja obrazy skonstruowane na styl komiksow (Max Payne jest adaptacja komisku). Jest to na pewno rodzaj sztuki, ale nie do konca mi sie to podoba ;)
A co do tematu:
w TV, wiec nie po raz pierwszy :)
St. Trinian's - lubie obejrzec raz na jakis czas - moje poczucie humoru ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Will Smith w Ja Robot, o kurczę. Trzeba obejrzeć ;-) Miałam to czytać na maturę, ale wybrałam Raport Mniejszości. :D
Wieczorem obejrzałam Sherlocka Holmsa - też mi się spodobał.
Podła. :D
Oj, ale ogólnie ma miły ryjek, miło się na niego patrzy i oczywiście wyobrażam go sobie jako takiego miłego, nieco zamkniętego w sobie faceta. Nic tylko otworzyć! ;)
Zawsze ma fajne role do tego. :d
Jej facet taki chudzienki... chwalil sie ze przytyl z 50 na 75kg
Moj jest nieduzy, wazy z 90kg teraz, a przy nim to jak bydle wyglada
Uwielbiam go od lat, zawsze lubilam na niego patrzec od Ksiecia w Bel Air po dzisiaj
Jarek z kolei patrzec na niego nie lubi i filmow z nim tez tak jakos nie oglada - nie wiem o co biega...