Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 listopada 2011

Max Payne - 5 minut przed zakonczeniem zasnelam :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 listopada 2011

Repli-Kate, niezła komedia ;]

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

psycholicho
psycholicho
  26 listopada 2011

Max Pyne dobre ...cos jak Sin City albo Spirit ...motyw zbuntowanych gliniarzy
...lubie ten gatunek

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 listopada 2011

wczoraj po gali KSW obejrzałem 40letniego prawiczka po raz któryś i ciągle mam bekę z tego filmu ;]

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

ichabod
ichabod
  27 listopada 2011

Fright Night - udany remake klasycznego filmu, przyjemnie się oglądało.

The Thing - także remake, nie tak dobry jak oryginał, ale i tak trzyma w napięciu.
LadyDomi
LadyDomi
  27 listopada 2011
Grave Encounters - film niczym Paranormal Activity, tyle że kręcony w starym szpitalu psychiatrycznym. Ja się przeraziłam, aczkolwiek były też momenty wprost komiczne (ręce, które wychodzą ze ścian). Jeśli komuś się paranoral activity podobało to polecam :D Ja już tego nie zamierzam oglądać.
Gothiclady
Gothiclady
  28 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Grave Encounters - film niczym Paranormal Activity, tyle że kręcony w starym szpitalu psychiatrycznym. Ja się przeraziłam, aczkolwiek były też momenty wprost komiczne (ręce, które wychodzą ze ścian). Jeśli komuś się paranoral activity podobało to polecam :D Ja już tego nie zamierzam oglądać.

Bardzo mi się podobał :)

Nightbreed - barkerowski. uwielbiam. horror z lat mojej mlodości, którego obejrzałam dzięki mojej mamie :) Niesamowity klimat cmentarza Midian :)

the Guardian (Opiekunka). Druidka, ktora opiekowala się niemowlętami a pozniej porywala je i zanosila drzewu :P fajnie się oglądało :)
Patrishia
Patrishia
  28 listopada 2011
Gothiclady
Gothiclady: the Guardian (Opiekunka). Druidka, ktora opiekowala się niemowlętami a pozniej porywala je i zanosila drzewu :P fajnie się oglądało :)

Przypomniałaś mi psychiczny, całkiem fajny film. : D W sumie był jakiś jeszcze, chyba nawet o niego pytałam i nie pamiętam.. Hm. Napiszę w podwieszonym temacie, to sobie go obejrzę jak będę miała na czym :-D
massacre
massacre
  28 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Max Pyne dobre ...cos jak Sin City albo Spirit ...motyw zbuntowanych gliniarzy ...lubie ten gatunek

Nie do konca jednak do mnie przemawiaja obrazy skonstruowane na styl komiksow (Max Payne jest adaptacja komisku). Jest to na pewno rodzaj sztuki, ale nie do konca mi sie to podoba ;)

A co do tematu:
w TV, wiec nie po raz pierwszy :)

St. Trinian's - lubie obejrzec raz na jakis czas - moje poczucie humoru ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Patrishia
Patrishia
  28 listopada 2011

Will Smith w Ja Robot, o kurczę. Trzeba obejrzeć ;-) Miałam to czytać na maturę, ale wybrałam Raport Mniejszości. :D

LadyDomi
LadyDomi
  28 listopada 2011
Prawo zemsty - świetny film. Naprawdę świetny :D
Wieczorem obejrzałam Sherlocka Holmsa - też mi się spodobał.
massacre
massacre
  28 listopada 2011
Patrishia
Patrishia: Will Smith w Ja Robot, o kurczę.

Znajomi byli u nas i tak lecialo sobie w tv... Ja wpatrzona, kolezanka tak samo... Wiesz Will Smith pokazuje tors... nagle ona do swojego faceta: "Ej, a kiedy Ty bedziesz tak wygladac?" :rotfl:

Patrishia
Patrishia
  28 listopada 2011
massacre
massacre: Znajomi byli u nas i tak lecialo sobie w tv... Ja wpatrzona, kolezanka tak samo... Wiesz Will Smith pokazuje tors... nagle ona do swojego faceta: "Ej, a kiedy Ty bedziesz tak wygladac?"

Podła. :D

Oj, ale ogólnie ma miły ryjek, miło się na niego patrzy i oczywiście wyobrażam go sobie jako takiego miłego, nieco zamkniętego w sobie faceta. Nic tylko otworzyć! ;)
Zawsze ma fajne role do tego. :d
massacre
massacre
  28 listopada 2011
Patrishia
Patrishia: Podła. :D

Jej facet taki chudzienki... chwalil sie ze przytyl z 50 na 75kg :crylol:
Moj jest nieduzy, wazy z 90kg teraz, a przy nim to jak bydle wyglada :swir:

Patrishia
Patrishia: Oj, ale ogólnie ma miły ryjek, miło się na niego patrzy i oczywiście wyobrażam go sobie jako takiego miłego, nieco zamkniętego w sobie faceta. Nic tylko otworzyć! ;) Zawsze ma fajne role do tego. :d

Uwielbiam go od lat, zawsze lubilam na niego patrzec od Ksiecia w Bel Air po dzisiaj :zakochany:
Jarek z kolei patrzec na niego nie lubi i filmow z nim tez tak jakos nie oglada - nie wiem o co biega...

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  28 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawo zemsty - świetny film. Naprawdę świetny :D

Potwierdzam.