Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 70 z 377
Gothiclady: o kuźwa jak śmiechałam. co najlepsze, główne postacie bardzo podobne do tych ze zmierzchu :D
No hahahaah :D
Podbijam :)
Obejrzałam właśnie Czarny łabędź - o tak spodobał mi się :D
Stosunki międzymiastowe - film o związku na odległość. Taki przyjemny, do oglądnięcia^^
Tak zachwalaliście, więc też obejrzałam. Faktycznie jest mega :D
Eksperyment - ciekawy, ciekawy, bardzo ciekawy :D Miałam o tym eksperymencie na wykładach z psychologii mówione. Nie wiedziałam, że film też nakręcono. Polecam! :)
Lato miłości - przy takiej pogodzie chyba nic lepszego obejrzeć nie mogłam. słoneczny, kolorowy. zdjęcie - ogromny plus tego filmu. bohaterowie nieprzerysowani. sporo podtekstów, erotyki i magii. 6/10.
Gothiclady: LadyDomi:
Ja pobrałam wersję po angielsku z chomika... Nagrywane z kina, ale na biedę myślę, że ujdzie. Nie oglądałam jeszcze, ale jak patrzyłam fragmenty to widzę, że czasem nie ma dźwięku
już mam z chomika, z napisami PL. kręcone sandałem, ale da się oglądać z tego co podejrzałam
Ja obejrzałam tą po angielsku i jednak dźwięk jest w całym filmie i nawet dało się oglądać. Ogarnęłam wszystko momenty :D
listy do m - fajny
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)