Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 74 z 377
Łeeee, ja nie lubie glupkowatych amerykanskich. Wole glupkowate polskie ...albo francuskie/angielskie/czeskie
Trust - film opowiada o tym, jak 14latka zakochuję się przez czat w mężczyźnie, który później okazuje się, że ma lat ponad 30. Taki do obejrzenia ten film.
Mr Nobody - i Jared Leto. Nie ogarnęłam tego filmu i chyba dlatego uważam, że jest ciekawy. Muszę go kiedyś jeszcze raz obejrzeć na spokojnie, to może go zrozumiem.
Mr Nobody - i Jared Leto. Nie ogarnęłam tego filmu i chyba dlatego uważam, że jest ciekawy. Muszę go kiedyś jeszcze raz obejrzeć na spokojnie, to może go zrozumiem.
noooooooo, ale fajne gały na koniec miała ;]
a to takie średnie było ;(
obejrzyj sobie to: http://www.filmweb.pl/film/Por%C4%85bani-2010-530650 o kuźwa, jak lałam
dobry był, czekałam na niego jak głupia :D
pozwol mi wejsc - nudny
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Lot nad kukułczym gniazdem fajny, ciekawy, no i oczywiście Jack Nicholson :D
The Game - taaaaaakie średniawe. Niby pomysł na film fajny, ale czegoś mi brakowało.. 7/10
The Game - taaaaaakie średniawe. Niby pomysł na film fajny, ale czegoś mi brakowało.. 7/10
SummerSale: potrzebuję czegoś przerażającego, albo jakiegoś kiepskiego horroru w którym będzie dużo krwi, dużo flaków i innych wnętrzności.
więc.. co mogłabym obejrzeć? :D
The Thing, wersja z lat 80tych i ta nowa się nada.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
:OOOO
I, Robot. Uwielbiam futuryzm, Willa Smitha i w zasadzie jak dla mnie niejednoznaczne zakończenie. Jak najbardziej mi się podobał.
Teraz muszę ogarnąć do końca Wyspę tajemnic, bo zapowiada się rewelacyjnie, ale nam moim starym komputerze wersja wysokiej jakości cięła się niemiłosiernie, więc stwierdziłam, że za bardzo się zirytuje i szkoda mi połowy wątków, które bym straciła. :P
dzięki. obejrzałam, ale wersję starszą. Carpentera.
zamrożony trup na samym początku już mnie obrzydził.. te wiszące sople krwi, ble.
potem to nawet wycie tego pierwszego co został wchłonięty mnie nieźle przeraziło. :o
żądza obrzydliwości na dziś została zaspokojona, ale jutro.
inny pomysł?
widziałam to już tyle razy, że ani mnie to już nie przeraża, ani nie obrzydza.. no dobra, może trochę.