Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 76 z 377
o, a byłam święcie przekonana że to remake. trzeba będzie obejrzeć :)
w którym to było momencie? nie widziałam avatara w sumie. tzn. kiedyś w TV leciał jak z kumpelą piłyśmy wiśniówkę soł tak jednym okiem :D
średnio mi się podobał :(
to jest priquel Coś z 82' całkiem fajnie się to oglada jedno po drugim
Gothiclady: w którym to było momencie? nie widziałam avatara w sumie. tzn. kiedyś w TV leciał jak z kumpelą piłyśmy wiśniówkę soł tak jednym okiem :D
i w zmierzchu i avatarze - ostatnie sceny - ten najazd na oczy jak otwiera
Immortals - takie w klimatach 300 i Starcia tytanów
...Ignorance is bliss...
Świeże zwłoki - taki średniawy. Babeczka w tym filmie chyba ze 3 razy zmartwychwstaje :x
Listy do M. - no był szał na to dość niedawno i nawet nawet mi się to oglądało. Klimat świąt i te sprawy :D
Szukając Erica - o zdziwo bardzo mi się spodobał. Początek nie był zachęcający, ale po całym filmie aż mi się humor poprawił :D polecam.
Listy do M. - no był szał na to dość niedawno i nawet nawet mi się to oglądało. Klimat świąt i te sprawy :D
Szukając Erica - o zdziwo bardzo mi się spodobał. Początek nie był zachęcający, ale po całym filmie aż mi się humor poprawił :D polecam.
Obłęd - początek dziwny, ale jak się już później wszystko wyjaśnia to robi się ciekawie :)
A za niecałą godzinę Kevin sam w domu, czyli grudniowa tradycja. Ale zawsze był to koniec grudnia, no ale cóż. Ten film mi się chyba nie znudzi. Szczególnie moment jak oni się włamują do domu
A za niecałą godzinę Kevin sam w domu, czyli grudniowa tradycja. Ale zawsze był to koniec grudnia, no ale cóż. Ten film mi się chyba nie znudzi. Szczególnie moment jak oni się włamują do domu
Listy do M - gdyby nie jedna forma z mikołajkowego prezentu pewnie bym na to nie poszła. 4/10. kiepski. :o
" I spite on Your Grave "
Cieekawy :P Polecam :)
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
The Thing. Ciekawy, ale niestety bohaterzy po raz kolejny nie słuchali moich dobrych rad.
Młode Wilki. Nie mam pojęcia który to już raz, ale to chyba mój ulubiony polski film. Lata 90, Varius Manx i świetna historia.
Alice in Wonderland. Tima Burtona. Kot mnie oczarował, dobra królowa paskudna, mogli wziąć jakąś inną A tak to mi się podobało. Nigdy nie czytałam ani nie oglądałam żadnej wersji Alicji i nie wiedziałam o co tam się dokładniej rozchodzi. :-)
Młode Wilki. Nie mam pojęcia który to już raz, ale to chyba mój ulubiony polski film. Lata 90, Varius Manx i świetna historia.
Alice in Wonderland. Tima Burtona. Kot mnie oczarował, dobra królowa paskudna, mogli wziąć jakąś inną A tak to mi się podobało. Nigdy nie czytałam ani nie oglądałam żadnej wersji Alicji i nie wiedziałam o co tam się dokładniej rozchodzi. :-)