Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  6 grudnia 2011
RexMundi
RexMundi: The Thing (2011) - nie taki zły , dobrze że to nie remake tylko osobna historia

o, a byłam święcie przekonana że to remake. trzeba będzie obejrzeć :)

RexMundi
RexMundi: a no fajny kolor , chociaż śmieszył mnie ten manewr z kamera a'la Avatar

w którym to było momencie? nie widziałam avatara w sumie. tzn. kiedyś w TV leciał jak z kumpelą piłyśmy wiśniówkę soł tak jednym okiem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: film 127 godzin

średnio mi się podobał :(
psycholicho
psycholicho
  6 grudnia 2011
Gothiclady
Gothiclady: średnio mi się podobał :(
czemQ?[color=white]znakitajniaki
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 grudnia 2011
Gothiclady
Gothiclady: o, a byłam święcie przekonana że to remake. trzeba będzie obejrzeć :)

to jest priquel Coś z 82' całkiem fajnie się to oglada jedno po drugim

Gothiclady
Gothiclady: w którym to było momencie? nie widziałam avatara w sumie. tzn. kiedyś w TV leciał jak z kumpelą piłyśmy wiśniówkę soł tak jednym okiem :D

i w zmierzchu i avatarze - ostatnie sceny - ten najazd na oczy jak otwiera

Immortals - takie w klimatach 300 i Starcia tytanów
...Ignorance is bliss...
LadyDomi
LadyDomi
  6 grudnia 2011
Świeże zwłoki - taki średniawy. Babeczka w tym filmie chyba ze 3 razy zmartwychwstaje :x
Listy do M. - no był szał na to dość niedawno i nawet nawet mi się to oglądało. Klimat świąt i te sprawy :D
Szukając Erica - o zdziwo bardzo mi się spodobał. Początek nie był zachęcający, ale po całym filmie aż mi się humor poprawił :D polecam.
LadyDomi
LadyDomi
  6 grudnia 2011
Obłęd - początek dziwny, ale jak się już później wszystko wyjaśnia to robi się ciekawie :)
A za niecałą godzinę Kevin sam w domu, czyli grudniowa tradycja. Ale zawsze był to koniec grudnia, no ale cóż. Ten film mi się chyba nie znudzi. Szczególnie moment jak oni się włamują do domu :crylol:
SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  6 grudnia 2011

Listy do M - gdyby nie jedna forma z mikołajkowego prezentu pewnie bym na to nie poszła. 4/10. kiepski. :o

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  8 grudnia 2011

" I spite on Your Grave "
Cieekawy :P Polecam :)

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  8 grudnia 2011
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: " I spite on Your Grave " Cieekawy :P Polecam :)

Naciągana cienizna.
Karolciap89
Karolciap89
  8 grudnia 2011

5 grudnia byłam na filmie PRZED ŚWITEM cz I.film świetny..polecam:))[color=violet]

kuba92762
kuba92762
  8 grudnia 2011
Karolciap89
Karolciap89: 5 grudnia byłam na filmie PRZED ŚWITEM cz I.film świetny..polecam:))

Co w tym gniocie było świetnego?
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  8 grudnia 2011

Właśnie obejrzałem "Chętni na kasę". Przeciętniak. Można obejrzeć.

Patrishia
Patrishia
  8 grudnia 2011
The Thing. Ciekawy, ale niestety bohaterzy po raz kolejny nie słuchali moich dobrych rad.

Młode Wilki. Nie mam pojęcia który to już raz, ale to chyba mój ulubiony polski film. Lata 90, Varius Manx i świetna historia.

Alice in Wonderland. Tima Burtona. Kot mnie oczarował, dobra królowa paskudna, mogli wziąć jakąś inną :ninja: A tak to mi się podobało. Nigdy nie czytałam ani nie oglądałam żadnej wersji Alicji i nie wiedziałam o co tam się dokładniej rozchodzi. :-)
Gothiclady
Gothiclady
  8 grudnia 2011
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: " I spite on Your Grave " Cieekawy :P Polecam :)

w sumie to był nudny. jedynie koncówka dobra (jak juz ta laska zaczęła facetów torturować)

Karolciap89
Karolciap89: 5 grudnia byłam na filmie PRZED ŚWITEM cz I.film świetny..polecam:))

podbijam

a ja jadę 1. sezon True Blood :zabawa:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  8 grudnia 2011

Dzisiaj może wezmę się za oglądanie "Planu Doskonałego".
Obsada dobra, może nie będzie kiszki.

SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  8 grudnia 2011

Chaotyczna Anna - film tak samo chaotyczny jak i tytuł. :-D słaby, słaby, słaby i bardzo pretensjonalny.