Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 79 z 377
Konto usunięte: Nie podoba mi się, że zabójca mówił, że zabija tych którzy grzeszą jednym z siedmiu grzechów głównych, że obraca grzechy przeciwko nim. Śmierć żony Milsa kłóciła się z tą tezą.
może dlatego że Mills popełnia grzech - a John karał grzeszników tak ?
nie mógł przecież zabić Millsa za to że ten w gniewie zabija go za zazdrość
więc kara Millsa jest zabicie jego zony
w sumie jest chyba kilka wersji zakończeń
-------------
Dobry, Zły i Zakręcony - orientalny western a dokładnie Koreański , całkiem dobry
Prawnik z Lincolna - miłe zaskoczenie , dobry film
Iniemamocni - bajki mi się nigdy nie nudzą
...Ignorance is bliss...
Babysitters - ciekawy
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
RexMundi: może dlatego że Mills popełnia grzech - a John karał grzeszników tak ?
nie mógł przecież zabić Millsa za to że ten w gniewie zabija go za zazdrość
więc kara Millsa jest zabicie jego zony
Byłbym w stanie to zrozumieć gdyby nie powiedział zdania: "obracam grzechy przeciwko grzesznikom, zabijając ich tym". Czy jakoś tak. Sugerował, że zabija tylko winnych.
A zakończenie oglądałem to jedno.
dystrykt 9
piździawny glowny bohater wkurzal mnie ale ostatnia 1/3 czes filmu wysmienita... wzorowe efekty specjalne i zwroty akcji - cos co lubie
Oczy Juli - całkiem dobry
Smerfy - tu jedynie Klakier mi się podobał
Toy Story 3 - Ty druha we mnie masz - uwielbiam Toy Story
Ewolucja - enty raz . takie se
Smerfy - tu jedynie Klakier mi się podobał
Toy Story 3 - Ty druha we mnie masz - uwielbiam Toy Story
Ewolucja - enty raz . takie se
...Ignorance is bliss...
The Blind Side
oparte na faktach
nawet bardzo mi się spodobał , były łzy w oczach
sama historia Michaela Ohera bardzo ciekawa
oparte na faktach
nawet bardzo mi się spodobał , były łzy w oczach
sama historia Michaela Ohera bardzo ciekawa
...Ignorance is bliss...
Män som hatar kvinnor. Gotka miała absolutną rację. Świetne! :-D Czy ja już pisałam jak lubię skandynawskie filmy? Jeśli film podoba mi się tak bardzo, to nie wiem jak genialna musi być książka. :D Dodatkowo fajna aktorka, ale poza mną chyba nikomu się nie podoba, co potwierdza mój wypaczony gust :P Dzisiaj oglądam część drugą (tzn może coś źle ściągnęłam, ale oni tam początek drugiej części nazwali trzecią, kiedy pierwszy film nie był podzielony na dwie).
Patrishia: Dzisiaj oglądam część drugą (tzn może coś źle ściągnęłam, ale oni tam początek drugiej części nazwali trzecią, kiedy pierwszy film nie był podzielony na dwie).
Bo Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet są podzielone na dwie części, nastepna część na trzecią i czwartą a ostatnia na piątą i szóstą.Chyba, że masz jakieś inne wydanie.