Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 84 z 377
Śniadanie do łóżka i Och Karol 2 - oklepane.. czasem mi się wydaje, że w Polsce już nie ma innych aktorów tylko: Adamczyk, Karolak, Zielińska i Socha ;x
William i Kate-też tv, strasznie szybka akcja, beznadzieja.
Porwanie-na pewno obejrzę jeszcze raz, tylko ściągnęłam kiepską kopię ale podobał mi się i daję 8/10 :).
babcisynek taki sobie
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Wyścig z czasem.
Film niezly. Świetny pomysl, gra aktorska tez super (pomimo, ze wystepuje J. Timberlake - co srednio mi pasowalo gdy przejrzalam obsade), ale chlop dal rade ;)
Football Factory - coś w podobie do Hooligans'ów. Jeśli ktoś lubi takie klimaty jak pseudokibole się leją to polecam :D
American History - historia pewnego rasisty ;d film świetny
In Bruges - dla kogoś kogo bawi czarny humor - świetny
Jabłka Adama również dla wielbicieli czarnego humoru
Numer 23, strasznie wciągający thriller psychologiczny! Oglądałam kilka razy i za każdym razem odczuwam niepokój;p
Martwica mózgu - poryty na maxa horror gore, śmiałam się na nim do rozpuku, jeśli kogoś bawią takie troszke obrzydliwe klimaty to polecam! ;d
jeden z najlepszych filmow jak dla mnie ^^
American History X
http://www.youtube.com/watch?v=lOulIZhEOt8&feature=related
Gdyby tak wpasc w paranoje, to kazdy numer bedzie wprawial o tego typu uczucia ;)
ale film mi sie podobal.
Ja obejrzalam
Death at a funeral - amerykanska wersje. Angielska ogladalam juz jakis czas temu i uwazam, ze oryginal duzo lepszy.
Oryginal:
Lincol Lawyer
http://mrmoviefiend.files.wordpress.com/2011/02/the-lincoln-lawyer-poster-2.jpg?w=300
Nie jest to film wysokich lotow, ale polecam. Matthew i Ryan Phillippe - och
Fast Five
Badziew przepelniony hollywoodzkim testosteronem, prymitywne dialogi rodem z Rambo... niby film dla fectow, ale nawet moj sie z niego smial.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
30 minut or Less - momentami zabawny
Pamiętam ten film. Dobry.
Nie znałem Cię z tej strony
A propos czarnego humoru:
Wysyp żywych trupów. Genialne! Oglądałem kilkanaście razy i za każdym razem śmieszy. Absurdalny, czarny humor. Miodzio.
Podbijam. Film jest po prostu genialny!
Oglądałam go jakiś czas temu i jak się dowiedziałam, że to komedia o zombiakach, to nie mogłam w to uwierzyć :D Ale faktycznie do pośmiania :)
Ja dziś obejrzałam:
Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza - fajny:D Poprzednie części też bardzo fajne, jeśli ktoś lubi takie klimaty.
Słaby punkt - genialne! Po prostu genialne! Ale wiadomo - film z Anthonym Hopkinsem to musi być dobre kino :) Polecam!