Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

explorator666
explorator666
  26 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bunkier, nawet dobry psychologiczny ;]

jak dla mnie porazka:)
BeingDelicious
BeingDelicious
  26 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie porazka:)

No trochę głupi, ale można obejrzeć :ziober2:
explorator666
explorator666
  26 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No trochę głupi, ale można obejrzeć

no tak. choc mogli bardziej sie postarac:P
LadyDomi
LadyDomi
  26 grudnia 2011
Szefowie wrogowie - świetna komedia :D
Śniadanie do łóżka i Och Karol 2 - oklepane.. czasem mi się wydaje, że w Polsce już nie ma innych aktorów tylko: Adamczyk, Karolak, Zielińska i Socha ;x
explorator666
explorator666
  26 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem mi się wydaje, że w Polsce już nie ma innych aktorów tylko: Adamczyk, Karolak, Zielińska i Socha ;x

ja to juz jestem tego pewny. i rzygam tymi pseudo-gwiazdkami
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  26 grudnia 2011
Holiday-bo lecialo w tv, jak dla mnie zwykła komedia romantyczna i nawet mi się podobała.
William i Kate-też tv, strasznie szybka akcja, beznadzieja.
Porwanie-na pewno obejrzę jeszcze raz, tylko ściągnęłam kiepską kopię ale podobał mi się i daję 8/10 :).
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  27 grudnia 2011

babcisynek taki sobie

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Alone21
Alone21
  27 grudnia 2011

Wyścig z czasem.

Film niezly. Świetny pomysl, gra aktorska tez super (pomimo, ze wystepuje J. Timberlake - co srednio mi pasowalo gdy przejrzalam obsade), ale chlop dal rade ;)

LadyDomi
LadyDomi
  27 grudnia 2011
Skyline - jakie to jest słabe... Końcówka najlepsza z tego wszystkiego, ale ogólnie bardzo słabiutko.
Football Factory - coś w podobie do Hooligans'ów. Jeśli ktoś lubi takie klimaty jak pseudokibole się leją to polecam :D
dont0say0anything
dont0say0anything
  28 grudnia 2011

American History - historia pewnego rasisty ;d film świetny
In Bruges - dla kogoś kogo bawi czarny humor - świetny
Jabłka Adama również dla wielbicieli czarnego humoru
Numer 23, strasznie wciągający thriller psychologiczny! Oglądałam kilka razy i za każdym razem odczuwam niepokój;p
Martwica mózgu - poryty na maxa horror gore, śmiałam się na nim do rozpuku, jeśli kogoś bawią takie troszke obrzydliwe klimaty to polecam! ;d

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: American History - historia pewnego rasisty ;d film świetny

jeden z najlepszych filmow jak dla mnie ^^
American History X
http://www.youtube.com/watch?v=lOulIZhEOt8&feature=related

Konto usunięte
Konto usunięte: Numer 23, strasznie wciągający thriller psychologiczny! Oglądałam kilka razy i za każdym razem odczuwam niepokój;p

Gdyby tak wpasc w paranoje, to kazdy numer bedzie wprawial o tego typu uczucia ;)
ale film mi sie podobal.

Ja obejrzalam
Death at a funeral - amerykanska wersje. Angielska ogladalam juz jakis czas temu i uwazam, ze oryginal duzo lepszy.

Oryginal:

Lincol Lawyer
http://mrmoviefiend.files.wordpress.com/2011/02/the-lincoln-lawyer-poster-2.jpg?w=300
Nie jest to film wysokich lotow, ale polecam. Matthew i Ryan Phillippe - och :zakochany:
Fast Five

Badziew przepelniony hollywoodzkim testosteronem, prymitywne dialogi rodem z Rambo... niby film dla fectow, ale nawet moj sie z niego smial.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 grudnia 2011
Blood Creek - nieporozumienie - odradzam
30 minut or Less - momentami zabawny
...Ignorance is bliss...
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  28 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jabłka Adama również dla wielbicieli czarnego humoru

Pamiętam ten film. Dobry.

Konto usunięte
Konto usunięte: Martwica mózgu - poryty na maxa horror gore, śmiałam się na nim do rozpuku, jeśli kogoś bawią takie troszke obrzydliwe klimaty to polecam! ;d

Nie znałem Cię z tej strony :mrgreen:

A propos czarnego humoru:

Wysyp żywych trupów. Genialne! Oglądałem kilkanaście razy i za każdym razem śmieszy. Absurdalny, czarny humor. Miodzio.
LadyDomi
LadyDomi
  28 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: American History - historia pewnego rasisty ;d film świetny

Podbijam. Film jest po prostu genialny!

Konto usunięte
Konto usunięte: Wysyp żywych trupów

Oglądałam go jakiś czas temu i jak się dowiedziałam, że to komedia o zombiakach, to nie mogłam w to uwierzyć :D Ale faktycznie do pośmiania :)

Ja dziś obejrzałam:
Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza - fajny:D Poprzednie części też bardzo fajne, jeśli ktoś lubi takie klimaty.
Słaby punkt - genialne! Po prostu genialne! Ale wiadomo - film z Anthonym Hopkinsem to musi być dobre kino :) Polecam!
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 grudnia 2011

Nagi Peryskop.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka: