Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 87 z 377
No i nie wiem o co kaman ale ten łysol mnie jarał :D
Nie no jasne, ale sama przyznasz że dobrze to wszystko rozegrali
Dobra, ja wiem że to jest chore, ale kocham oglądać horrory komediowe w tym stylu ;p
Ou yeah :D
Adwokat diabła - do obejrzenia.
Dwunastu gniewnych ludzi - film świetny :)
Żywot Briana - dla mnie to to jakaś totalna pomyłka ;o
No i wczoraj wieczorem w tv Asterix na olimpiadzie - lubię tego typu filmy :D
Dwunastu gniewnych ludzi - film świetny :)
Żywot Briana - dla mnie to to jakaś totalna pomyłka ;o
No i wczoraj wieczorem w tv Asterix na olimpiadzie - lubię tego typu filmy :D
Trzeba brać poprawkę na angielski humor. Sam film wg. mnie bardzo dobry i wiele mówi o ludziach wyśmiewając wiele negatywnych cech jak: fanatyzm, ślepe zapatrzenie w liderów, doszukiwanie się cudów {najśmieszniejszy przypadek był w Karolinie Pn. gdzie koleś w fast foodzie nadepną na chusteczkę a później ze zdziwieniem odkrył podobieństwo do Matki Boskiej buahahaha}, sam początek wiele mówi o Nowym Testamencie który został spisany wiele lat po śmierci Jezusa a wszystkie informacje o jego życiu przekazywane były drogą ustną {tj. przez tzw. głuchy telefon} :D ,a już hitem było wieczne umartwianie się żydów nad sobą i obwinianie każdego o swoje niepowodzenia w czasie kiedy oni sami są skłóceni między sobą ^^
http://www.youtube.com/watch?v=8Co9OFvaBpI -hehehe
Z filmów polecam "Człowiek Słoń" (1980)
Headhunters / Hodejegerne
"Ekranizacja powieści Jo Nesbo. Płatny zbójca ryzykuje wszystko co ma aby zdobyć cenny obraz którego właścicielem jak się okazuje jest były najemnik." Film świetny, oglądało się naprawdę przyjemnie, a dodatkowym plusem jest aktor grający w Grze o Tron.
Czerwony smok
Milczenie owiec
Hannibal
Hannibal po drugiej stronie maski
Po raz kolejny 8 na 10
ale ksiazka i tak lepsza.
jarał mnie również, ale Furlong też był dobry :D
jak dla mnie 10/10 :D
łot? przeca to mistrzostwo świata :D
O święta tykwo!
jakie kombo
Gothiclady: LadyDomi:
Żywot Briana - dla mnie to to jakaś totalna pomyłka ;ołot? przeca to mistrzostwo świata :D
O święta tykwo!
Romus itus domus
za karę napiszesz to 100 razy
Oczy szeroko zamknięte - za mało gołej Nicolle, momentami za długie monologi, momentami wciągał
Ciemna strona Wenus - obejrzałem dla samej Agnieszki Wagner ( ładnie wyglądała)
...Ignorance is bliss...
Starszy brat czy mlodszy brat?
Przeciez napisalam, ze dobry film. Wciagajacy
A jaki dzial? Co ostatnio obejrzales - film jest? jest. Nawet pelnometrazowy, z efektami specjalnymi, fabula, akcja i dialogami. Nie wiem czego sie tu czepiac
Dwojka byla wg mnie tak samo dobra jak jedynka :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
I w jednej i drugiej masz to, czego trzeba. Zamiast 1.5 godziny nudnawych scen jeden na jeden, masz 2 na 2 (w tym 2m +1k, 2k+1m), masz tez scene seksu lesbijskiego, obciaganie 1 na 1, 2 na 1, zbiorowe, do tego scena zbiorowego seksu (wtedy co kapitam kupuje sobie ta niewolnice na targu), wlasnie seks z niewolnica... czego tam jeszcze brakuje?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail