Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 stycznia 2012
Patrishia
Patrishia: ! Jak Ci się podobała słit japonka? Była tam taka jedna, podobały mi się jej włosy pamiętam. :D

ta co znalazła notatnik na końcu ?
fajna ;p ale chyba młodziutka

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pokaż kotku co masz w środku - gdyby nie zimno na sali kinowej zasnąłbym na amen, ludzie w połowie filmu wychodzi. Mega nuda

polski film - na co liczyłeś ? :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu? Jest gorzej niż gorzej? ;o

profanacja
...Ignorance is bliss...
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 stycznia 2012

Obejrzałem po dobrych opiniach "American History X". Przeciętny. Trochę naciągany. Końcówka niezła. Ogólnie bez fajerwerków.

JFC
JFC
  6 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Obejrzałem po dobrych opiniach "American History X". Przeciętny. Trochę naciągany. Końcówka niezła. Ogólnie bez fajerwerków.

Ale łysego Edzia ze swastyką na klacie to byś ruchał co? :pavarotti:
Also, fajna scena z rozdupczaniem małpiej czachy na krawężniku.
Patrishia
Patrishia
  6 stycznia 2012
RexMundi
RexMundi: ta co znalazła notatnik na końcu ? fajna ;p ale chyba młodziutka

Tępawa chyba nieco, ale Ty takie lubisz :cozagopek: (absolutnie nikogo, żadnej adidasowej nie sugeruję. :ziober2:), ale chyba tak, ledwo pamiętam bo oglądałam dawno.
Widziałeś obie części?:D
Kameleon
Kameleon
  6 stycznia 2012
JFC
JFC: Also, fajna scena z rozdupczaniem małpiej czachy na krawężniku.

Ciekawe to było i pouczające :)
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 stycznia 2012

Stoic.

Dobry. Mocny.

Patrishia
Patrishia
  6 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry. Mocny.

A coś więcej, o czym, jaki typ, cokolwiek?

Ja zawsze się rozpisuje mniej więcej o fabule a tu "dobry" :ninja:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 stycznia 2012
Patrishia
Patrishia: A coś więcej, o czym, jaki typ, cokolwiek?

Od tego jest filmweb Kochana. :tak:
Do jednej celi dają drobnych kryminalistów. Zaczyna się od gry w karty a kończy...no właśnie:tak:
Oparty na faktach.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 stycznia 2012
Patrishia
Patrishia: jaki typ, cokolwiek?

Hmm...Dramat/Psychologiczny
Patrishia
Patrishia
  6 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Od tego jest filmweb Kochana. Do jednej celi dają drobnych kryminalistów. Zaczyna się od gry w karty a kończy...no właśnie Oparty na faktach.

Wiem, ale filmweb obadam jak skusi mnie do tego cokolwiek, a sam plakat to nie bardzo. :-D
Dziękuję za opis, jeszcze tak fajnie intrygująco napisany, że film nie w moim typie a już mnie ciekawi na czym się kończy! :-D
JFC
JFC
  6 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dramat/Psychologiczny

Konto usunięte
Konto usunięte: Do jednej celi dają drobnych kryminalistów. Zaczyna się od gry w karty a kończy...no właśnie Oparty na faktach.

To ja obejrzę.

A właśnie skończyłem Jabłka Adama. Fajny film, niby dramat, ale czasem śmiałem się na głos.. humor nie typowo komediowy, ale bardziej taki.. "co ja nawet nie". Jedyne co mi się w tym filmie nie podobało to ostatnia scena. Patrisia sobie powinna go obejrzeć. :D
Patrishia
Patrishia
  6 stycznia 2012
JFC
JFC: Patrisia sobie powinna go obejrzeć. :D

Tak, to też intrygujący opis, zajrzałam na filmweb i widzę jakiegoś neofaszystę! Ale opis chory w zabawny sposób więc pewnie obejrzę. :D

"Któregoś dnia Adam stwierdza, że tylko on jedyny jest normalną osobą, o zdrowych zmysłach z całej tej grupy. Postanawia zaopiekować się i pastorem i podopiecznymi. Czy jednak uda mu się upiec szarlotkę?" ;D
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  6 stycznia 2012
Patrishia
Patrishia: Dziękuję za opis, jeszcze tak fajnie intrygująco napisany, że film nie w moim typie a już mnie ciekawi na czym się kończy! :-D

Nie czytaj opisiu na filmwebie jednak. Tam jest mega spoiler.

JFC
JFC: A właśnie skończyłem Jabłka Adama. Fajny film, niby dramat, ale czasem śmiałem się na głos.. humor nie typowo komediowy, ale bardziej taki.. "co ja nawet nie". Jedyne co mi się w tym filmie nie podobało to ostatnia scena. Patrisia sobie powinna go obejrzeć. :D

Oglądałem dawno i nie pamiętam dokładnie, ale było tam troche czarnego humoru.

JFC
JFC: Ale łysego Edzia ze swastyką na klacie to byś ruchał co? Also, fajna scena z rozdupczaniem małpiej czachy na krawężniku.

Czemu niby miałbym go pruć?:mrgreen: Lubię go jako aktora.
Scena dość niezła, ale film dupy mi nie urwał.
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 stycznia 2012

chyba wszystko.
Kameleon
Kameleon
  6 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Konto usunięte
Konto usunięte: Stoic. http://horrornews.net/wp-content/uploads/2011/02/Stoic-movie-uwe-bolle-3.jpg

Ten gość po prawej wygląda jak Szpilka.