Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 89 z 377
massacre: I w jednej i drugiej masz to, czego trzeba. Zamiast 1.5 godziny nudnawych scen jeden na jeden, masz 2 na 2 (w tym 2m +1k, 2k+1m), masz tez scene seksu lesbijskiego, obciaganie 1 na 1, 2 na 1, zbiorowe, do tego scena zbiorowego seksu (wtedy co kapitam kupuje sobie ta niewolnice na targu), wlasnie seks z niewolnica... czego tam jeszcze brakuje?
Nie wiem. Fabuły nie oragniam, bo nie wytrzymałbym do konca obejrzec to nie spuszczajac sobie z krzyza.
Konto usunięte: Nie wiem. Fabuły nie oragniam, bo nie wytrzymałbym do konca obejrzec to nie spuszczajac sobie z krzyza.
Spuszczasz z krzyza przed filmem, potem wtedy kiedy chcesz, a zawsze mozesz obejrzec drugi raz...
Poza tym fabula fabula, jak jest stosunek na ekranie to i Ty mozesz odbywac stosunek, patrzec sie na ekran nie przeszkadza, z tego co wiem...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Spoczko. Wielu facetow sie nie przyznaje do tego wiedzac, ze ich kobiety moglyby to uslyszec/ przeczytac ;)
Nawet gdyby jarało mnie coś takiego i chciałbym oglądać to nie miałbym jak bo non stoper siedzi ze mną moja dupeczka. :D
Coś dobrego w klimacie post-apo ktoś obejrzał ostatnio?
Damian? Arek?