Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  30 grudnia 2011
massacre
massacre: Zdziwilabym sie, gdyby byly. Brytyjski humor bardzo sie rozni od amerykanskiego. Ogladales brytyjska wersje American Pie? Nazywa sie The Inbetweeners. Polecam :)

Nie oglądałem, choć na wersji amerykańskiej się wychowałem. Dla nastolatków to dobra komedia. Z perspektywy czasu jednak mnie nie śmieszy.

massacre
massacre: A co do tematu, to wczoraj na ciezkim kacu chcielismy obejrzec cos lekkostrawnego i sie udalo, nawet sie usmiechnelam kilka razy:

Muchę, Sochę i Trzebiatowską brałbym :tak:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Muchę, Sochę i Trzebiatowską brałbym

Soche tylko. Trzebiatowska ma ryj pustaka. Mucha gdyby sie nie odzywala, moze i owszem... No ale z tych trzech do Sochy nie mam nic poza OCH ACH ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 grudnia 2011

Za chwilę "kochaj albo rzuć" "ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
massacre
  31 grudnia 2011

Zakonczenie mnie wkurzylo :and:

Obejrzalam tez 15 minut The Nines, ale z przynudzil nas nieco, bo znieczuleni bylismy i chcialo nam sie spac

Ale obczaje na trzezwo.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  31 grudnia 2011
massacre
massacre: http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/08/buried-movie-poster.jpg Zakonczenie mnie wkurzylo

niestety po obejrzeniu Pogromców Mitów ten film stracił u mnie z dwa pkt w ocenie :P
...Ignorance is bliss...
massacre
massacre
  31 grudnia 2011
RexMundi
RexMundi: niestety po obejrzeniu Pogromców Mitów ten film stracił u mnie z dwa pkt w ocenie :P

ktory odcinek? Da sie to obejrzec online? Podalbys link?

Nie powiem, moj facet podczas filmu ciagle zadawal pytania "jak to mozliwe, ze..."
A mi troche ciarki przeszly na zakonczenie...

massacre
massacre
  31 grudnia 2011

znalazlam ten:
http://www.youtube.com/watch?v=fMp0oGWdBcw&list=PLDA77EDF0C9CCB7E4&index=1&feature=plpp_video
to jest to, co miales na mysli?

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  31 grudnia 2011

sorki ale mam tak słaby net że nie moge oglądac filmików
odcinek akurat odnosił się do Kill Bill jak Umma Thurman wydostała się z grobu
trochę tam obalili mitów
a film nawet podobał mi się , zakończenie faktycznie dobre- wole takie zakończenia
jednak jest sporo pytań co do pobytu w trumnie pod ziemią :D

...Ignorance is bliss...
massacre
massacre
  31 grudnia 2011
RexMundi
RexMundi: a film nawet podobał mi się , zakończenie faktycznie dobre- wole takie zakończenia

Gdyby film bylby w calosci robiony przez Amerykanow, pewnie by go odnalezli i jeszcze pograzylby finansowo ta firme, ktora go zwolnila xD

RexMundi
RexMundi: odcinek akurat odnosił się do Kill Bill jak Umma Thurman wydostała się z grobu trochę tam obalili mitów

to chyba nie ten, ale poszukam. Dzienks.

LadyDomi
LadyDomi
  1 stycznia 2012
Filadelfia - dla mnie rewelacja.
Deja Vu - dobry, ale jakiegoś szału nie było.
Gnijąca Panna Młoda - podobał mi się^^
massacre
massacre
  2 stycznia 2012

The Pirates czesc druga. Lubie wszystkie filmy z Digital Playground - kazdy znajdzie w nich cos, co lubi :ziober2:

Nurses, tez z DP

Patrishia
Patrishia
  2 stycznia 2012

Y, te 'plakaty' były chyba zbędne. :ziober2:

Wczoraj oglądaliśmy wall-e albo jakoś tak. Przeurocze, ale byłam wykończona i zasnęłam, ale na bank obejrzę całe. :ziober2:

massacre
massacre
  2 stycznia 2012
Patrishia
Patrishia: Y, te 'plakaty' były chyba zbędne.

Zawsze wrzucam :and:
Sorry

Olmiach
Olmiach
  2 stycznia 2012

Eksperyment Stanfordzki:
http://www.youtube.com/watch?v=NNa8qxRggwo -dokument
http://www.youtube.com/watch?v=GM4ZAcUVmNM&feature=related -fabularny

Biografia Hitlera niby stare i kiedyś w TV leciało ... ale jak to w TV dobre filmy najlepiej pokazywać o 2giej w nocy to wczoraj sobie odpaliłem:
http://www.youtube.com/watch?v=6Rz-V11HZK4 -dokument
http://www.youtube.com/watch?v=CfCslIou0ZE -fabularny

Patrishia
Patrishia
  2 stycznia 2012
massacre
massacre: Zawsze wrzucam Sorry

E tam, cycków nigdy dość w sumie. :ninja: